POPCORN написа:Мисля само за цска![]()
![]()
започва да става весело
еми като не ти пука въобще за ЦСКА защо още пишеш във форума ни бре?
Ама много си нервен бе човек защо да не пиша тук.говорим си обсъждаме ви какво лошо има БРЕ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
POPCORN написа:Мисля само за цска![]()
![]()
започва да става весело
POPCORN написа:ааа не мислиш ли че щяхме да имаме много по-голям коефициент от литекс ако не бяхме пропуснали една година мой скъпи приятелю?
valio написа:POPCORN написа:Мисля само за цска![]()
![]()
започва да става весело
Ама много си нервен бе човек защо да не пиша тук.говорим си обсъждаме ви какво лошо има БРЕ
UltraBlue написа:POPCORN написа:ааа не мислиш ли че щяхме да имаме много по-голям коефициент от литекс ако не бяхме пропуснали една година мой скъпи приятелю?
Това, можем само да гадаем... фактите са си факти! Това че сте пропуснали една година си е ваш проблем. То ако питаш мен и тая трябваше да я пропуснете, но какво да се прави
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Кажи с кое мое мнение съм те подразнил.Пределно ясно ти е,че при първата издънка на Левски ще ни побъркате-НАЛИ.От сека виждам мненията за синия балон и още много такива
W84me написа:Пуканке,не осъзнаваш ли,че твоите съмишленици ги няма?! Ти ли си единствения останал фен на "свещенните четири букви"?
W84me написа:Пуканке,не осъзнаваш ли,че твоите съмишленици ги няма?! Ти ли си единствения останал фен на "свещенните четири букви"?
Потребители, разглеждащи този форум: VDP и 10 госта