Първите ще паднат в кърви и последните ще станат първи!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Encore
Контакти:

Re: Първите ще паднат в кърви и последните ще станат първи!

Мнениеот Encore » 14 авг 2010 14:38

Радвам се,че сините приятелки са в толкова добро настроение и отдавна са забравили за миналогодишното "дерби за златната среда" със Спортист Своге,но палачинката се върти 8-)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 авг 2010 14:39

UltraBlue написа:
POPCORN написа:има и такова има и онакова.. мие вие последните няколко години носите най-много за България, ама можехте много пвоече да донесета нали?Ама паднахте от слабаци?Така че то има, ама човке играе докъдето му стигнат силите...И мене ми се иска да сме на 10 място не на 21 ама това е!

Това, което има България като коефициент и присъстие като отбори сега, го дължи главно на Левски, в по малка степен на Литекс и след това сте вие! Така че никой няма право да ни критикува... всичко друго е безочие и наглост!

на Литекс, че какво са направили литекс пък последните години?Аз не виждам една лига Европа и всичко друго загуби.. Литекс.. а това че ЦСКА биеше Ливърпул и 2 пъти Леверкузен и там в групите викинг ли беше, а това че ЦСКА отпадна от Европа с тулуза без загубен мач?А това че ЦСКА би Динамо москва там и направи равен тука и би дери ситъ и раваен.. ЦСКЙА не са направили пвоече за България от Литекс така ли?Я вземи си сложи един душ и не ми говори.. ако ще се зяждаш по-добре ходи си във форума и така!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

valio
Контакти:

Мнениеот valio » 14 авг 2010 14:39

Angoff написа:
valio написа:Споко бе човек ще биете-честити първи точки

аз съм си много споко.. вие нещо сте се загрижили много за ЦСКА така като гледам......

Загрежен :o ДРЕМЕ МИ за вас[/quote]
Като ти дреме , омитай се и не дразни нормалните потребители ![/quote]

Кои дразня? Обидил ли съм някой? Нали е свободно място за дискусии тук

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 авг 2010 14:40

valio написа:
POPCORN написа:а да абе вие всички не сте загрижени, на никой не му пука, какво прави ЦСКА и тъука темата има 100 мнения 70 са на левскари?Това ли вие е не пукането?Ако не ви пука няма да влизате тука и да четете какво пишеме..така че тия ми ги говорете на няой друг!

Ама наистина не ми пука.Е приятно ми е да гледам класирането :) :) :) И да интересно ми е как си вярвате,че ще се оправите

ами да искаш ли да ти покажа постове след мача ви с миниор първият кръг на пролетта как говорихте , че ще станете първи.. вие бяхте същите!Така че няма какво да ми говориш..и после не ми викай не ми пука при положение че мислиш само за ЦСКА!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

valio
Контакти:

Мнениеот valio » 14 авг 2010 14:42

POPCORN написа:
valio написа:
POPCORN написа:а да абе вие всички не сте загрижени, на никой не му пука, какво прави ЦСКА и тъука темата има 100 мнения 70 са на левскари?Това ли вие е не пукането?Ако не ви пука няма да влизате тука и да четете какво пишеме..така че тия ми ги говорете на няой друг!

Ама наистина не ми пука.Е приятно ми е да гледам класирането :) :) :) И да интересно ми е как си вярвате,че ще се оправите

ами да искаш ли да ти покажа постове след мача ви с миниор първият кръг на пролетта как говорихте , че ще станете първи.. вие бяхте същите!Така че няма какво да ми говориш..и после не ми викай не ми пука при положение че мислиш само за ЦСКА!

Мисля само за цска :lol: :lol: :lol: започва да става весело

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 14 авг 2010 14:42

Encore написа:Радвам се,че сините приятелки са в толкова добро настроение и отдавна са забравили за миналогодишното "дерби за златната среда" със Спортист Своге,но палачинката се върти 8-)

Но до края на тоя сезон няма да се завърти така, както на теб ти се иска 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 авг 2010 14:44

Мисля само за цска :lol: :lol: :lol: започва да става весело

еми като не ти пука въобще за ЦСКА защо още пишеш във форума ни бре?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 авг 2010 14:45

POPCORN написа:
valio написа:
POPCORN написа:tе и Левски са зле ама какво?Са след четвъртък , ще похладите малко страстите :!: :!:

Ето това се казва истински Българин

Да истински българин съм, само че ме дразни вашата надменостр и високомерие!Дано да се насерете на всякъде за да може пак да пискате и да викате Батков курво!Защото направихте 2 мача срещу някакви аматиори и вече се помислихте за големия отбор!С кой силен съперник играхте, да ви питам аз?Локо Сф ли или Калмар?

Пуканка, ти чел ли си си подписа, преди да говориш за високомерие :mrgreen: На един кантар сте феновете и на двата отбора, но на доста от вас ви е трудно да го осъзнаете :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 14 авг 2010 14:45

POPCORN написа:на Литекс, че какво са направили литекс пък последните години?Аз не виждам една лига Европа и всичко друго загуби.. Литекс.. а това че ЦСКА биеше Ливърпул и 2 пъти Леверкузен и там в групите викинг ли беше, а това че ЦСКА отпадна от Европа с тулуза без загубен мач?А това че ЦСКА би Динамо москва там и направи равен тука и би дери ситъ и раваен.. ЦСКЙА не са направили пвоече за България от Литекс така ли?Я вземи си сложи един душ и не ми говори.. ако ще се зяждаш по-добре ходи си във форума и така!

Коефициентите говорят красноречиво кой колко е направил... Последните няколко години вашия е по нисък от техния. Вие бяхте 5-ти в групите, Литекс излязаха. Вие правите равен с някакви Дери Сити, Литекс такива ги бият 2-та мача! Не искам сега да им ставам адвокат на тях!
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 авг 2010 14:46

UltraBlue написа:
POPCORN написа:на Литекс, че какво са направили литекс пък последните години?Аз не виждам една лига Европа и всичко друго загуби.. Литекс.. а това че ЦСКА биеше Ливърпул и 2 пъти Леверкузен и там в групите викинг ли беше, а това че ЦСКА отпадна от Европа с тулуза без загубен мач?А това че ЦСКА би Динамо москва там и направи равен тука и би дери ситъ и раваен.. ЦСКЙА не са направили пвоече за България от Литекс така ли?Я вземи си сложи един душ и не ми говори.. ако ще се зяждаш по-добре ходи си във форума и така!

Коефициентите говорят красноречиво кой колко е направил... Последните няколко години вашия е по нисък от техния. Вие бяхте 5-ти в групите, Литекс излязаха. Вие правите равен с някакви Дери Сити, Литекс такива ги бият 2-та мача! Не искам сега да им ставам адвокат на тях!

ааа не мислиш ли че щяхме да имаме много по-голям коефициент от литекс ако не бяхме пропуснали една година мой скъпи приятелю?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “ЦСКА”