Ние само 8 набутахме на аматьорите... все пак не се излагаме като васДавам ти жокер- човека, за който говоря има 4 гола за има няма изиграни 90 игрови минути сборно
казвам примерно.. не съм броял головете ви....
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Ние само 8 набутахме на аматьорите... все пак не се излагаме като васДавам ти жокер- човека, за който говоря има 4 гола за има няма изиграни 90 игрови минути сборно
POPCORN написа:UltraBlue написа:POPCORN написа:ето пак ми изопачаваш думите!хваля се хахах абе вие сте луди бе.. кога съм се хвалил бе?казах че при 3 на 0 няма смисъл да си даваме втория мач зор!не ми пука с колко ги биеме важното е да се продължи в Лига Европа!А вие все гледата резулатата и накрая ви го начукват...вместо да продължите....в Германи хаха сравнява ми Германия с България!
Има и национале коефициент, който трябва да се гони... или вие не сте български представител. Нали догодина или след тоа като останем с мизерен коефициент ще ревете защо ви се пада все непреодолим съперник още в началто
има и такова има и онакова.. мие вие последните няколко години носите най-много за България, ама можехте много пвоече да донесета нали?Ама паднахте от слабаци?Така че то има, ама човке играе докъдето му стигнат силите...И мене ми се иска да сме на 10 място не на 21 ама това е!
POPCORN написа:Ние само 8 набутахме на аматьорите... все пак не се излагаме като васДавам ти жокер- човека, за който говоря има 4 гола за има няма изиграни 90 игрови минути сборно
казвам примерно.. не съм броял головете ви....
POPCORN написа:а да абе вие всички не сте загрижени, на никой не му пука, какво прави ЦСКА и тъука темата има 100 мнения 70 са на левскари?Това ли вие е не пукането?Ако не ви пука няма да влизате тука и да четете какво пишеме..така че тия ми ги говорете на няой друг!
[Айде бъди реалист и признай кой донесе повече точки за БЪЛГАРИЯ последните години.
POPCORN написа:има и такова има и онакова.. мие вие последните няколко години носите най-много за България, ама можехте много пвоече да донесета нали?Ама паднахте от слабаци?Така че то има, ама човке играе докъдето му стигнат силите...И мене ми се иска да сме на 10 място не на 21 ама това е!
Neron написа:POPCORN написа:а да абе вие всички не сте загрижени, на никой не му пука, какво прави ЦСКА и тъука темата има 100 мнения 70 са на левскари?Това ли вие е не пукането?Ако не ви пука няма да влизате тука и да четете какво пишеме..така че тия ми ги говорете на няой друг!
Само като видиш заглавието и става ясно че се отнася и до Левски.
POPCORN написа:а да абе вие всички не сте загрижени, на никой не му пука, какво прави ЦСКА и тъука темата има 100 мнения 70 са на левскари?Това ли вие е не пукането?Ако не ви пука няма да влизате тука и да четете какво пишеме..така че тия ми ги говорете на няой друг!
POPCORN написа:Neron написа:POPCORN написа:а да абе вие всички не сте загрижени, на никой не му пука, какво прави ЦСКА и тъука темата има 100 мнения 70 са на левскари?Това ли вие е не пукането?Ако не ви пука няма да влизате тука и да четете какво пишеме..така че тия ми ги говорете на няой друг!
Само като видиш заглавието и става ясно че се отнася и до Левски.
и какво от това като сме във форума на ЦСКА?Не може да коментираме Левски ли какво?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта