Първите ще паднат в кърви и последните ще станат първи!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Първите ще паднат в кърви и последните ще станат първи!

Мнениеот POPCORN » 14 авг 2010 14:33

Ние само 8 набутахме на аматьорите... все пак не се излагаме като вас 8-) Давам ти жокер- човека, за който говоря има 4 гола за има няма изиграни 90 игрови минути сборно 8-)

казвам примерно.. не съм броял головете ви....
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 авг 2010 14:34

а да абе вие всички не сте загрижени, на никой не му пука, какво прави ЦСКА и тъука темата има 100 мнения 70 са на левскари?Това ли вие е не пукането?Ако не ви пука няма да влизате тука и да четете какво пишеме..така че тия ми ги говорете на няой друг!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

valio
Контакти:

Мнениеот valio » 14 авг 2010 14:34

POPCORN написа:
UltraBlue написа:
POPCORN написа:ето пак ми изопачаваш думите!хваля се хахах абе вие сте луди бе.. кога съм се хвалил бе?казах че при 3 на 0 няма смисъл да си даваме втория мач зор!не ми пука с колко ги биеме важното е да се продължи в Лига Европа!А вие все гледата резулатата и накрая ви го начукват...вместо да продължите....в Германи хаха сравнява ми Германия с България!

Има и национале коефициент, който трябва да се гони... или вие не сте български представител. Нали догодина или след тоа като останем с мизерен коефициент ще ревете защо ви се пада все непреодолим съперник още в началто :roll:

има и такова има и онакова.. мие вие последните няколко години носите най-много за България, ама можехте много пвоече да донесета нали?Ама паднахте от слабаци?Така че то има, ама човке играе докъдето му стигнат силите...И мене ми се иска да сме на 10 място не на 21 ама това е!

Айде бъди реалист и признай кой донесе повече точки за БЪЛГАРИЯ последните години.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 14 авг 2010 14:34

POPCORN написа:
Ние само 8 набутахме на аматьорите... все пак не се излагаме като вас 8-) Давам ти жокер- човека, за който говоря има 4 гола за има няма изиграни 90 игрови минути сборно 8-)

казвам примерно.. не съм броял головете ви....

Става дума за човека който ви накара да влезнете на терена там 60 и някоя минута мисля че беше.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 14 авг 2010 14:35

POPCORN написа:а да абе вие всички не сте загрижени, на никой не му пука, какво прави ЦСКА и тъука темата има 100 мнения 70 са на левскари?Това ли вие е не пукането?Ако не ви пука няма да влизате тука и да четете какво пишеме..така че тия ми ги говорете на няой друг!

Само като видиш заглавието и става ясно че се отнася и до Левски.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 авг 2010 14:36

[Айде бъди реалист и признай кой донесе повече точки за БЪЛГАРИЯ последните години.

ти не четеш ли какво казах или си сляп?Каскво казах в този пост.. прочети го пак!нещо от жегата сте откачили
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 14 авг 2010 14:36

POPCORN написа:има и такова има и онакова.. мие вие последните няколко години носите най-много за България, ама можехте много пвоече да донесета нали?Ама паднахте от слабаци?Така че то има, ама човке играе докъдето му стигнат силите...И мене ми се иска да сме на 10 място не на 21 ама това е!

Това, което има България като коефициент и присъстие като отбори сега, го дължи главно на Левски, в по малка степен на Литекс и след това сте вие! Така че никой няма право да ни критикува... всичко друго е безочие и наглост!
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 авг 2010 14:36

Neron написа:
POPCORN написа:а да абе вие всички не сте загрижени, на никой не му пука, какво прави ЦСКА и тъука темата има 100 мнения 70 са на левскари?Това ли вие е не пукането?Ако не ви пука няма да влизате тука и да четете какво пишеме..така че тия ми ги говорете на няой друг!

и какво от това като сме във форума на ЦСКА?Не може да коментираме Левски ли какво?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

valio
Контакти:

Мнениеот valio » 14 авг 2010 14:36

Ама наистина не ми пука.Е приятно ми е да гледам класирането :) :) :) И да интересно ми е как си вярвате,че ще се оправите

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 14 авг 2010 14:38

POPCORN написа:
Neron написа:

и какво от това като сме във форума на ЦСКА?Не може да коментираме Левски ли какво?

В случея ни засяга, за това и влизаме и коментираме. не ни намесвайте, няма да ви коментираме... айде да не използвам едно популярно клише тея дни 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Върни се в “ЦСКА”