Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Обявиха Ботев на селския в несъстоятелност
Задължително трябва да се напомня на селския още дълги години кои сме ние и най вече да възпитаме тризнаците да мразят татко си повече от нас !
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?
- nik_bg1
- Контакти:
bixxol написа:Задължително трябва да се напомня на селския още дълги години кои сме ние и най вече да възпитаме тризнаците да мразят татко си повече от нас !
Хахаахаха,че когато бат миткУ,излезе от затвора,те тризнаците вече ще го мразят и без намесата на феновете...
Ако излезе!?

Ако синдикът обяви 10 лв. за шамар, 20 лв. за шут в задника и 50 лв. за юмрук в лицето на ДХ-С, много бързо ще се нулират задълженията на дружеството. Аз като по-мирен гражданин бих се задоволил с един звучен шамар. 

105 години / 4 поколения ботевисти!
- botev_1912
- Контакти:
ilian12 написа:Ако синдикът обяви 10 лв. за шамар, 20 лв. за шут в задника и 50 лв. за юмрук в лицето на ДХ-С, много бързо ще се нулират задълженията на дружеството. Аз като по-мирен гражданин бих се задоволил с един звучен шамар.
от мен 50 лв

100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Много добра идея. Могат да го пратят и в ЮАР да "заработва" като "екзотичен танцьор": http://worldcup.gong.bg/view_article.ph ... _id=142845
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Доживяхме го - първи мач на Ботев без урода начело!
Години наред смятахме това, което ще се случи на 15 август, като някаква утопия, като някаква мечта с неопределен срок. Минахме през всички възможни състояния на духа - от черно, тотално отчаяние да върховни, изпълнени с надежда мигове. Минахме през стадиите на "Ето, свърши се!", до "Пак е цирк на урода!". И стигнахме до там, докъдето сме днес - първият официален мач в турнирите на БФС без лицето Димитър Христолов да представлява клуба ни като т.нар. "президент".
Един въпрос се върти в главата ми, и той е - готови ли сме наистина да приемем Ботев като идея, несвързана с бряговския изрод?
Първосигналният отговор на всеки е - да, нали това искахме. Но по-задълбочен замисъл над тази тема не е излишен... За единадесет години официалният клуб Ботев бе враг на жълточерната идея. Години и години наред в този клуб властваше едноличния, тоталитарен и пагубен режим на един изрод, който се стараеше всячески да унищожи третия най-велик клуб в България, и почти успя. Десетилетие и малко феновете бяха тези, които не оставяха Ботев Пловдив да потъне в миманса както много други велики клубове в България.
Сега, дали сме готови наистина да подкрепим Ботев? В неделя ще си проличи. Вярно, първият ни свободен мач е във "В" група с Асеновец, но този мач е една голяма, тлъста ТОЧКА, както и една още по-голяма, тлъста Главна буква в историята на най-стария клуб в България.
На 15 август, 2010 година, в България и в частност, в българския футбол, ще се случи нещо, което след време ще се учи в учебниците. Ще се случи това, което уж по презумпция се предполага, че един клуб, в крайна сметка, е на феновете си.
На 15 август 2010 година първия велик клуб в България, станал практически собственост на феновете си, и оцелял заради тях, ще стартира борбата си за връщане и легитимация там, където му е мястото - в елита на българския футбол. Дали тази борба ще е успешна на терена или не, това зависи от 22 футболисти. Няма дума в изключително богатия български език, която да обрисува чувствата във всеки един жълточерен фен в България.
Да, при аматьорите ще е страшно и трудно. Да, ще има и яки балтии, и недомислени свирки от страна на съдиите. Но и - да, стоманата се кове докато е топла. Играчите, част от този отбор, минал през "В" група, ще оставят имената си изписани със златни букви в историята на този велик клуб. Тези мъже ще са хората, които, дори и в най-черния час на Ботев, ще застанат с името си, реномето си, дори, ако щете, и с костите си, зад името и идеята Ботев Пловдив.
Това, което се иска от нас, феновете, е много простичко и е нещо, което по презумпция трябва да дадем на този изстрадал, велик български клуб. Неделя, 18 часа, на Колежа, да сме там. И да станем свидетели на нещо, което се случва за първи път в историята на българския футбол. Много "първи" места има в този мач. Нека вземем това, което по право ни са полага - на най-великата публика в целия свят, на жълточерните рицари, защитаващи една идея, един идеал, който друг не би го разбрал...
И най-накрая, бих искал да попитам всеки читател на тази статия..
ОТ КОЙ ОТБОР СИ?
Един въпрос се върти в главата ми, и той е - готови ли сме наистина да приемем Ботев като идея, несвързана с бряговския изрод?
Първосигналният отговор на всеки е - да, нали това искахме. Но по-задълбочен замисъл над тази тема не е излишен... За единадесет години официалният клуб Ботев бе враг на жълточерната идея. Години и години наред в този клуб властваше едноличния, тоталитарен и пагубен режим на един изрод, който се стараеше всячески да унищожи третия най-велик клуб в България, и почти успя. Десетилетие и малко феновете бяха тези, които не оставяха Ботев Пловдив да потъне в миманса както много други велики клубове в България.
Сега, дали сме готови наистина да подкрепим Ботев? В неделя ще си проличи. Вярно, първият ни свободен мач е във "В" група с Асеновец, но този мач е една голяма, тлъста ТОЧКА, както и една още по-голяма, тлъста Главна буква в историята на най-стария клуб в България.
На 15 август, 2010 година, в България и в частност, в българския футбол, ще се случи нещо, което след време ще се учи в учебниците. Ще се случи това, което уж по презумпция се предполага, че един клуб, в крайна сметка, е на феновете си.
На 15 август 2010 година първия велик клуб в България, станал практически собственост на феновете си, и оцелял заради тях, ще стартира борбата си за връщане и легитимация там, където му е мястото - в елита на българския футбол. Дали тази борба ще е успешна на терена или не, това зависи от 22 футболисти. Няма дума в изключително богатия български език, която да обрисува чувствата във всеки един жълточерен фен в България.
Да, при аматьорите ще е страшно и трудно. Да, ще има и яки балтии, и недомислени свирки от страна на съдиите. Но и - да, стоманата се кове докато е топла. Играчите, част от този отбор, минал през "В" група, ще оставят имената си изписани със златни букви в историята на този велик клуб. Тези мъже ще са хората, които, дори и в най-черния час на Ботев, ще застанат с името си, реномето си, дори, ако щете, и с костите си, зад името и идеята Ботев Пловдив.
Това, което се иска от нас, феновете, е много простичко и е нещо, което по презумпция трябва да дадем на този изстрадал, велик български клуб. Неделя, 18 часа, на Колежа, да сме там. И да станем свидетели на нещо, което се случва за първи път в историята на българския футбол. Много "първи" места има в този мач. Нека вземем това, което по право ни са полага - на най-великата публика в целия свят, на жълточерните рицари, защитаващи една идея, един идеал, който друг не би го разбрал...
И най-накрая, бих искал да попитам всеки читател на тази статия..
ОТ КОЙ ОТБОР СИ?
Не натискайте ТУК!
Re: Доживяхме го - първи мач на Ботев без урода начело!
Аз съм фен на ЦСКА, но понеже имам много роднини в Пловдив не изпускам възможност да съм на стадиона (уникален спомен имам от миналогодишната победа над братята роми с 1 на 0 с гола на Морини). Според мен Ботев е готов ! Конкуренцията не е кой знае каква и си мисля, че най-вероятно още тази година отборът ще се изкачи в Б група.Същия въпрос може би са си задавали феновете на Берое след напускането на Банев. Надявам се на една хубава победа днес . Искам да помоля който може да ми даде някаква информация къде ще се играе мачът от 3-ти кръг срещу Чирпан тъй като по това време ще съм в Пловдив и ми се ще да отида . Благодаря
- POPCORN
- Контакти:
успех на Ботев!Дано нещата малко по-малко да се подредят при вас!Ботев са си Ботев!Винаги са ми били симпатични не като индианците от Локо Пд!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Много фенове прогони сельо и сега много трудно ще се върнат. Нещо трябва да се направи ама незнам какво.
Линк с програмата на Ботев този полусезон,мога ли да видя някъде?