Първите ще паднат в кърви и последните ще станат първи!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Първите ще паднат в кърви и последните ще станат първи!

Мнениеот POPCORN » 14 авг 2010 14:20

UltraBlue написа:
POPCORN написа:какво ми пука в коя минута сме ги били като първит мач е 3 на 0 бе приятел?Знаеш ли че ми пука дали ще паднем с 1 на 0 или 1 на 1 или 1 на 2 ?Важното е да пордължиме напреде!

Важното е срещу такива отбори да се вземат 2 победи с разлика.... иначе за какво продължаване напред ми говориш??? Ако такива не ги бием на 0 то за какъв футбол иде реч??? Били сте 3-0 у дома- че това за гордост ли е бе??? С по малко от 5 ако биете трябва д ви е срам...

какви такива бе?кой са тия такивата?хаха с по -малко от 5 >?Това някаква скала ли е?>А ако ги бием с 8 какво става?Най-добрият отбор в светра ли сме какво?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 14 авг 2010 14:20

POPCORN написа:2 мача без вашият спасител... и отивате.. кой ще ви вкатрва головет бе приятелю?Героги Христов ли>?Радвайте се че бележи, спре ли да бележи, си ставате съшият Левски от миналата година!

Има кой да вкарва, не се бой... виж статистиката в ЛЕ кой е на първо място сред нападателите по ефективност ;)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 авг 2010 14:21

Obichamlevski написа:Попкорн ..... чак не се усещаш колко си прост ...... все надигравате отборите и все падате .. е как така ? И Ботев Враца сте надиграли сигурно ... но малшанс сте нямали. И Олимпиакос ( ама кипърския ) надиграхте сигурно ..... абе вие сте машинки ..... това е то модерния футбол да падаш ама после да си вярваш , че си играл нещо :shock: . Ети един съвет от мен - Пусни си мача днеска от 18:00 гледай го целия ...... мача ще завърши равен . И ти вместо да си ядосан , че не сте били ще кажеш - "ето това е първата ни точка , ей сега ги почваме" :) . А ако ти се гледа футбол ...... а не ритане на посоки , утре е мача от 21:00 ... заповядай да ми гледаш моя отбор - отбора който играе футбол !

хахахахах тоя па... много си ми смешен!Това че си казвам мнението незначи че съм прост!А след мача влезни ти да видиме какво ще говориш?Сигурно ще кажешш еее ама те видима са много слаби бе, нищо че преди мача говорих ,че ще е равен :lol: :lol: :lol:
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 14 авг 2010 14:22

POPCORN написа:Важното е срещу такива отбори да се вземат 2 победи с разлика.... иначе за какво продължаване напред ми говориш??? Ако такива не ги бием на 0 то за какъв футбол иде реч??? Били сте 3-0 у дома- че това за гордост ли е бе??? С по малко от 5 ако биете трябва д ви е срам...

какви такива бе?кой са тия такивата?хаха с по -малко от 5 >?Това някаква скала ли е?>А ако ги бием с 8 какво става?Най-добрият отбор в светра ли сме какво?[/quote]
АМАТЬОРИ са БЕ :!: :!: :!: :!: :!: Такива в германия наскоро ги биха с 33:0 ти си тръгнал с 3-0 да се хвалиш :lol:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

valio
Контакти:

Мнениеот valio » 14 авг 2010 14:22

Дай поне пример кой е по добър от нас де.......То е ясно,че ще губим точки,НО В ЛИГАТА[/quote]
2 мача без вашият спасител... и отивате.. кой ще ви вкатрва головет бе приятелю?Героги Христов ли>?Радвайте се че бележи, спре ли да бележи, си ставате съшият Левски от миналата година![/quote]

Не приятелю ще вкара Иса или Дани младенов.И бъркаш много,тази година сме много по различен отбор от миналата.Нали знаеш една птичка пролет не прави

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 авг 2010 14:22

UltraBlue написа:
POPCORN написа:2 мача без вашият спасител... и отивате.. кой ще ви вкатрва головет бе приятелю?Героги Христов ли>?Радвайте се че бележи, спре ли да бележи, си ставате съшият Левски от миналата година!

Има кой да вкарва, не се бой... виж статистиката в ЛЕ кой е на първо място сред нападателите по ефективност ;)

и кой е?кой от другите футрболити може да вкарва всеки мач гол?Аз поне такъв не виждам, защото всичките бяха и миналата година и се видя , каква мъка беше пред гола!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 14 авг 2010 14:23

POPCORN написа:
Neron написа:Днеска смесителните батерии като ви набият 9 точки как ще ги наваксате бре драги ми красноармейци?

аа ами влезни във форума после да видиме как ще ни набият 9 точки а?влезни след края на мача да те питам .. нали сте много отворени висчките?

Много си отворен, преди мач с колоса Видима :mrgreen: Къде беше след мачовете с Левски и Черноморец???

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 авг 2010 14:24

UltraBlue написа:
POPCORN написа:Важното е срещу такива отбори да се вземат 2 победи с разлика.... иначе за какво продължаване напред ми говориш??? Ако такива не ги бием на 0 то за какъв футбол иде реч??? Били сте 3-0 у дома- че това за гордост ли е бе??? С по малко от 5 ако биете трябва д ви е срам...

какви такива бе?кой са тия такивата?хаха с по -малко от 5 >?Това някаква скала ли е?>А ако ги бием с 8 какво става?Най-добрият отбор в светра ли сме какво?

АМАТЬОРИ са БЕ :!: :!: :!: :!: :!: Такива в германия наскоро ги биха с 33:0 ти си тръгнал с 3-0 да се хвалиш :lol:[/quote]
ето пак ми изопачаваш думите!хваля се хахах абе вие сте луди бе.. кога съм се хвалил бе?казах че при 3 на 0 няма смисъл да си даваме втория мач зор!не ми пука с колко ги биеме важното е да се продължи в Лига Европа!А вие все гледата резулатата и накрая ви го начукват...вместо да продължите....в Германи хаха сравнява ми Германия с България!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

valio
Контакти:

Мнениеот valio » 14 авг 2010 14:24

POPCORN написа:
Obichamlevski написа:Попкорн ..... чак не се усещаш колко си прост ...... все надигравате отборите и все падате .. е как така ? И Ботев Враца сте надиграли сигурно ... но малшанс сте нямали. И Олимпиакос ( ама кипърския ) надиграхте сигурно ..... абе вие сте машинки ..... това е то модерния футбол да падаш ама после да си вярваш , че си играл нещо :shock: . Ети един съвет от мен - Пусни си мача днеска от 18:00 гледай го целия ...... мача ще завърши равен . И ти вместо да си ядосан , че не сте били ще кажеш - "ето това е първата ни точка , ей сега ги почваме" :) . А ако ти се гледа футбол ...... а не ритане на посоки , утре е мача от 21:00 ... заповядай да ми гледаш моя отбор - отбора който играе футбол !

хахахахах тоя па... много си ми смешен!Това че си казвам мнението незначи че съм прост!А след мача влезни ти да видиме какво ще говориш?Сигурно ще кажешш еее ама те видима са много слаби бе, нищо че преди мача говорих ,че ще е равен :lol: :lol: :lol:

Споко бе човек ще биете-честити първи точки

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 авг 2010 14:25

UltraBlue написа:
POPCORN написа:
Neron написа:Днеска смесителните батерии като ви набият 9 точки как ще ги наваксате бре драги ми красноармейци?

аа ами влезни във форума после да видиме как ще ни набият 9 точки а?влезни след края на мача да те питам .. нали сте много отворени висчките?

Много си отворен, преди мач с колоса Видима :mrgreen: Къде беше след мачовете с Левски и Черноморец???

хахах защо да съм отворен нали вие ст еотворените където говорите че днеска няма да бием бе смешковци?влезнете във форума после да видиме дали не сме били?да ви видиме тогава какво ще говорите....виж пак постовете и прецени сам кой се отовря и кой не.. ако имаш нормална обективна оценка, защото много се съмнявам...
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “ЦСКА”