Първите ще паднат в кърви и последните ще станат първи!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Първите ще паднат в кърви и последните ще станат първи!

Мнениеот POPCORN » 14 авг 2010 14:11

valio написа:
POPCORN написа:
Прав си нямаме мач срещу силен съперник.Те ТНС и Клифтънвил са с класи над Калмар и АИК,и добре,че второто полувреме Ясен ги върна назад(заради умората) иначе щяхте да изядете черния......

а така ли заради умората хаха ебати смешниците!А гонзо преди мача какво разправяше бе ?Ние сме Левски умората няма си каже думата ала бала някакви такива... и после след мача видя ,че ЦСКА беше по-активния отбор за пореден път и почна да се оправда.. еми ние сме уморени ала бала.. нали умората нямаше да се окаже решаваща?И не ми изопачавай нещата , защото никой от ЦСКА не е казал , че клифтънфил и тнс са силни отбори!

Ама вие и с Черноморец бяхте много активни,но намерихте виновника и той е уволнен :mrgreen: И какво очакваш да каже Гонзо-Изморени сме излизаме да паднем с малко ли? Нали по този начин се надъхва и отбор и публика

ама въобще не ми пука какво ще каже, гонзо защото той винаги говори глупости!първо се бие в гърдите после като види , че работата е зле и гледа все да се измъкне!Признай си като мъуж.. ЦСКа бяха по -активни итова е!Какво ми говориш тука умор ала бала!Ми миналия мач 0 на 0 където завърши?Пак ли имахте мач в Европа?Пак ЦСКА бяха по-активните!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 авг 2010 14:12

Neron написа:Не вярвам моментното класиране да се промени до края на шампионата :lol: цскато и онея орки нема да мръднат от там.

нали много си осттроумен!А аз не врявма още много кръга, Левски да води, защото скоро ще се види , че не става чеп за зеле от тях!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

valio
Контакти:

Мнениеот valio » 14 авг 2010 14:13

не не ме е страх, защото ЦСКА не са Левски и не падат от беверен и жилина и някакви такива идиоти!Вас трявба да ви е страх, защото на мача с Калмар още един гол и Левски щеше пак да е идиотите на Европа!Вие треперите да не се случи нещо такова , защото си знаете отборчето какви излагации прави редновно![/quote]

Те и Литекс се държаха за коремите от смях,но започна да им се връща.Така,че помисли колко силно се смете и вие.И припомни ми моля в коя минута бихте Клифтънвил там

valio
Контакти:

Мнениеот valio » 14 авг 2010 14:15

POPCORN написа:
Neron написа:Не вярвам моментното класиране да се промени до края на шампионата :lol: цскато и онея орки нема да мръднат от там.

нали много си осттроумен!А аз не врявма още много кръга, Левски да води, защото скоро ще се види , че не става чеп за зеле от тях!

Дай поне пример кой е по добър от нас де.......То е ясно,че ще губим точки,НО В ЛИГАТА

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 14 авг 2010 14:15

valio написа:Те и Литекс се държаха за коремите от смях,но започна да им се връща.Така,че помисли колко силно се смете и вие.И припомни ми моля в коя минута бихте Клифтънвил там

Ахахаха да онея зъболекари и даскали с 10 човека и водят че и греда им праскат :lol: :lol:
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 авг 2010 14:15

valio написа:не не ме е страх, защото ЦСКА не са Левски и не падат от беверен и жилина и някакви такива идиоти!Вас трявба да ви е страх, защото на мача с Калмар още един гол и Левски щеше пак да е идиотите на Европа!Вие треперите да не се случи нещо такова , защото си знаете отборчето какви излагации прави редновно!

Те и Литекс се държаха за коремите от смях,но започна да им се връща.Така,че помисли колко силно се смете и вие.И припомни ми моля в коя минута бихте Клифтънвил там[/quote]
какво ми пука в коя минута сме ги били като първит мач е 3 на 0 бе приятел?Знаеш ли че ми пука дали ще паднем с 1 на 0 или 1 на 1 или 1 на 2 ?Важното е да пордължиме напреде!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 авг 2010 14:17

valio написа:
POPCORN написа:

Дай поне пример кой е по добър от нас де.......То е ясно,че ще губим точки,НО В ЛИГАТА

2 мача без вашият спасител... и отивате.. кой ще ви вкатрва головет бе приятелю?Героги Христов ли>?Радвайте се че бележи, спре ли да бележи, си ставате съшият Левски от миналата година!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 авг 2010 14:18

POPCORN написа:какво ми пука в коя минута сме ги били като първит мач е 3 на 0 бе приятел?Знаеш ли че ми пука дали ще паднем с 1 на 0 или 1 на 1 или 1 на 2 ?Важното е да пордължиме напреде!

То и на Ливърпул не им е пукало,ама се биете в гърдите,че сте ги били,а? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 14 авг 2010 14:18

POPCORN написа:какво ми пука в коя минута сме ги били като първит мач е 3 на 0 бе приятел?Знаеш ли че ми пука дали ще паднем с 1 на 0 или 1 на 1 или 1 на 2 ?Важното е да пордължиме напреде!

Важното е срещу такива отбори да се вземат 2 победи с разлика.... иначе за какво продължаване напред ми говориш??? Ако такива не ги бием на 0 то за какъв футбол иде реч??? Били сте 3-0 у дома- че това за гордост ли е бе??? С по малко от 5 ако биете трябва д ви е срам...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Obichamlevski
Контакти:

Мнениеот Obichamlevski » 14 авг 2010 14:19

Попкорн ..... чак не се усещаш колко си прост ...... все надигравате отборите и все падате .. е как така ? И Ботев Враца сте надиграли сигурно ... но малшанс сте нямали. И Олимпиакос ( ама кипърския ) надиграхте сигурно ..... абе вие сте машинки ..... това е то модерния футбол да падаш ама после да си вярваш , че си играл нещо :shock: . Ети един съвет от мен - Пусни си мача днеска от 18:00 гледай го целия ...... мача ще завърши равен . И ти вместо да си ядосан , че не сте били ще кажеш - "ето това е първата ни точка , ей сега ги почваме" :) . А ако ти се гледа футбол ...... а не ритане на посоки , утре е мача от 21:00 ... заповядай да ми гледаш моя отбор - отбора който играе футбол !

Върни се в “ЦСКА”