Първите ще паднат в кърви и последните ще станат първи!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Първите ще паднат в кърви и последните ще станат първи!

Мнениеот POPCORN » 14 авг 2010 13:59

Neron написа:
POPCORN написа:
Nassy написа:Само да питам...днес на кой стадион ще режете гредите? :lol: :lol: :lol:

ами на връщане към София ще минеме през герена да отрежеме гредите.. така винаги като биете към вратата ще е гол !

Недей така че пролетното дерби е на Герена да не направите по срамни загуби от 7:1 и 7:2.

надали като ви гледах на това дерби...стигнахте до полето ни точно 3 пъти з цял мач..а второто полувреме гошо тъпото се беше наакъл да не би слабият ЦСКА да ви вкара гол!така че 7 на 1 и 7 на 2 надали някой повече ще се получаТ!А пролета ще се мътичте с георги христов защото вашият велик спасител дембеле надали ще остане след зимата пр ивас !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 авг 2010 14:01

POPCORN написа:
W84me написа:А и забравих да допълня: "Сега Локото ще ви разкрие",а сега бучите,че били слаби :mrgreen:

еми не са ли слаби бе ?Добър отбор ли са Локо Сф?

Защо тогава казваше,че ще ни бият бе?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
RollIt
Контакти:

Мнениеот RollIt » 14 авг 2010 14:01

Добре сега викате, че едва ли ще ги бием, а след мача ще кажете, че е нищо работа и сме били "еврогранда" Видима :lol:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 авг 2010 14:02

W84me написа:
POPCORN написа:
W84me написа:А и забравих да допълня: "Сега Локото ще ви разкрие",а сега бучите,че били слаби :mrgreen:

еми не са ли слаби бе ?Добър отбор ли са Локо Сф?

Защо тогава казваше,че ще ни бият бе?

кога съм казвал , че ще ви бият бе идиот?покажи ми някой пост където съм го казал?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

valio
Контакти:

Мнениеот valio » 14 авг 2010 14:03

POPCORN написа:
Nassy написа:Само да питам...днес на кой стадион ще режете гредите? :lol: :lol: :lol:

ами на връщане към София ще минеме през герена да отрежеме гредите.. така винаги като биете към вратата ще е гол !

Не се притеснявай за нас-има кой да вкарва голове даже са двама

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 авг 2010 14:04

Прав си нямаме мач срещу силен съперник.Те ТНС и Клифтънвил са с класи над Калмар и АИК,и добре,че второто полувреме Ясен ги върна назад(заради умората) иначе щяхте да изядете черния......

а така ли заради умората хаха ебати смешниците!А гонзо преди мача какво разправяше бе ?Ние сме Левски умората няма си каже думата ала бала някакви такива... и после след мача видя ,че ЦСКА беше по-активния отбор за пореден път и почна да се оправда.. еми ние сме уморени ала бала.. нали умората нямаше да се окаже решаваща?И не ми изопачавай нещата , защото никой от ЦСКА не е казал , че клифтънфил и тнс са силни отбори!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

valio
Контакти:

Мнениеот valio » 14 авг 2010 14:05

Защо тогава казваше,че ще ни бият бе?[/quote]
кога съм казвал , че ще ви бият бе идиот?покажи ми някой пост където съм го казал?[/quote]

Хаиде сега идиот-защо обиждаш.Ако ще водим нормална дискусия редактираи си мнението,Ако не да се почваме

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 авг 2010 14:05

Nassy написа:
POPCORN написа:
а ти пяна плюеш от яд.Ама си ми на к..а разбираш ли гледай си боклукджийницата и мълчи!!!

много ясно.. искам добър коефициент за България, но заради такива смешници като вас.. искам да паднете да ви гледам сейра!Големият отбор на Левски остранен от АИК 15 в шървенстото!

ТНС биха с 5:2 първия кръг, не те ли е страх от това?

не не ме е страх, защото ЦСКА не са Левски и не падат от беверен и жилина и някакви такива идиоти!Вас трявба да ви е страх, защото на мача с Калмар още един гол и Левски щеше пак да е идиотите на Европа!Вие треперите да не се случи нещо такова , защото си знаете отборчето какви излагации прави редновно!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 авг 2010 14:07

valio написа:Защо тогава казваше,че ще ни бият бе?

кога съм казвал , че ще ви бият бе идиот?покажи ми някой пост където съм го казал?[/quote]

Хаиде сега идиот-защо обиждаш.Ако ще водим нормална дискусия редактираи си мнението,Ако не да се почваме[/quote]
какво ти е нормалното?обивняваш някой в нещо което не съм го направил!ако имаш доказателства ги покажи... а не ме обвиняваш и да си измисляш някакви глупости където ти отърват на тебе!Явсно ли е!Никога няма да кажа за Локо СФ , че са силен отбор!Те нас не са ни били от сумати години, ние ги бием всеки път с разлика ... най - много някой равен да направят в надежда....Дори миналата година където бяхме слаби ги бихме 5 на 2!Това ли е силният отбор на Локо СФ!Ей затова ме дразните !Който и да биете е много силен отбор!Ако паднете от тях пак казвате е те са много силни бе!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

valio
Контакти:

Мнениеот valio » 14 авг 2010 14:08

POPCORN написа:
Прав си нямаме мач срещу силен съперник.Те ТНС и Клифтънвил са с класи над Калмар и АИК,и добре,че второто полувреме Ясен ги върна назад(заради умората) иначе щяхте да изядете черния......

а така ли заради умората хаха ебати смешниците!А гонзо преди мача какво разправяше бе ?Ние сме Левски умората няма си каже думата ала бала някакви такива... и после след мача видя ,че ЦСКА беше по-активния отбор за пореден път и почна да се оправда.. еми ние сме уморени ала бала.. нали умората нямаше да се окаже решаваща?И не ми изопачавай нещата , защото никой от ЦСКА не е казал , че клифтънфил и тнс са силни отбори!

Ама вие и с Черноморец бяхте много активни,но намерихте виновника и той е уволнен :mrgreen: И какво очакваш да каже Гонзо-Изморени сме излизаме да паднем с малко ли? Нали по този начин се надъхва и отбор и публика

Върни се в “ЦСКА”