Аз предлагам вместо да се дразним, нашето ръководство да направи оферта на Томислав Русев да ни стане пресаташе

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Пловдив1926 написа:Води се Стойчо Генов до колкото знам, но след смяната на ръководствата не съм сигурен, че той реално си изпълнява задълженията и, че ще продължава да бъде той.
sorcererals написа:Пловдив1926 написа:Води се Стойчо Генов до колкото знам, но след смяната на ръководствата не съм сигурен, че той реално си изпълнява задълженията и, че ще продължава да бъде той.
Дали и кога ще го сменят ще се види. Но както каза в момента пресаташе ви е стойчо генов. КОйто по стечение на обстоятелствата е кореспондент на 7 дни спорт и отговаря за пловдивските отбори в Ринг. Не сте погледнали гредата в собственото си око, но ревете за треската в чуждото. Е това е разликата между вас и нас, ние не сме тръгнали да ревем пред дадена медия, че пресаташето и фен на противниковия отбор отразява нашите мачове, а за Митко Лишев, който дори е на хонорар, а не назначен в клуба, вие ревнахте като..............айде да не се псуваме.
sorcererals написа:Пловдив1926 написа:Води се Стойчо Генов до колкото знам, но след смяната на ръководствата не съм сигурен, че той реално си изпълнява задълженията и, че ще продължава да бъде той.
Дали и кога ще го сменят ще се види. Но както каза в момента пресаташе ви е стойчо генов. КОйто по стечение на обстоятелствата е кореспондент на 7 дни спорт и отговаря за пловдивските отбори в Ринг. Не сте погледнали гредата в собственото си око, но ревете за треската в чуждото. Е това е разликата между вас и нас, ние не сме тръгнали да ревем пред дадена медия, че пресаташето и фен на противниковия отбор отразява нашите мачове, а за Митко Лишев, който дори е на хонорар, а не назначен в клуба, вие ревнахте като..............айде да не се псуваме.
sorcererals написа:Ами Д.Донев пише за най-популярната местна медия. Ние го псуваме по нашите сайтове, но не сме ревнали на шефовете му, като много добре си описал как процедирате вие в момента спрямо Лишев. За пресаташето си прав, това е суперважно не само за нас, а за всеки отбор в страната. Опитваме се да го прави както е по белия свят, дали ще успеем, ще видим. Не виждам нищо страанно в това, но щом не го правите вие е за оплюване, това е ясно. А Стойчо Генов няма как да не идва на нашите пресконференции, както и Лишев на вашите, защото те са кореспонденти на определени медии. Не виждам къде е разликата, освен, че когато е за вашия отбор, според вас е правилно, но за останалите не е.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта