ЦСКА и “Левски” ще бъдат в родния ефир, когато започват решителните мачове за влизане в групите на Лига Европа. И двата двубоя ще бъдат предавани в мрежата на сателитния оператор “Булсатком”.
Мачът ЦСКА - ТНС започва в 21,30 ч, а АИК - “Левски” е от 20 ч. Заради засичането за 15 минути ще се предават по ТВ+ и “Филм +”. Двата канала са собственост на “Булсатком”. До днес беше сигурно само излъчването от националния стадион “Васил Левски”. Тази вечер се оказа, че няма проблеми този път с картината от Швеция и трасето е осигурено.
Предишните двубои на “Левски” в евротурнира срещу “Дъндолк” и “Калмар” също бяха обявени в програмната схема на ТВ+, но нито една местна телевизия не ги излъчваше, което провали плановете на българския канал.
Нито една родна телевизия не е проявила интерес към мача на “Литекс” срещу “Дебрецен” в Унгария в четвъртък. “На тъмно” остана и реваншът на “оранжевите” срещу “Жилина”, когато отборът се прости с Шампионската лига и треньора си Ангел Червенков. От началото на сезона от чужбина беше предаван именно реваншът на “Литекс” срещу черногорския “Рудар”, спечелен с 4:0. Тогава правата взе ТВ+.
БНТ 1 и Про тв имат договор за излъчване на Лига Европа, но той влиза в сила от груповата фаза. По-различно стои въпросът с Шампионската лига. Четвъртият квалификационен гръг се продава заедно с двубоите до финала, които ще се излъчват от “Про”, “Диема” и “Нова Спорт”. Затова през следващата седмица зрителите у нас ще могат да гледат директно 6 двубоя за влизане в групите на най-комерсиалния турнир.
Няма проблеми с картината от Швеция,трасето е осигурено!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Няма проблеми с картината от Швеция,трасето е осигурено!
Е и, това никак не ме топли. Просто ми е много тъпо, че днес, когато хората от БЕЛИТЕ /и не само/ държави виждат в реално време какво става на милиони километри, ние се радваме евентуално, ако се случи чудо, да се опитаме да хванем някакъв кадър. Тъжно и много гадно.
Жалки сме.
Разбира се, на теб, благодаря!
Жалки сме.
В предварителните кръгове е така.Дори в Ейре и в Швеция не ги дават,а къде са те,къде сме ние.....
- Leooo
- Контакти:
ДАНО ДА СИ ВЛЕЗНАТ В ГРУПИТЕ И 3 НИ ОТБОРА , ПОСЛЕ ДА ГИ ДАВАТ САМО ПРОБГ И БУЛСАТ ДА СИ ГЛЕДА РАБОТАТА , НЯМА ТАКИВА СМОТЛЯЦИ КАТО ТЯХ , ПРЕЗ ЗИМАТА СПИРАТ ПРЕЗ 2 ЧАСА КАРТИНАТА , СТИГНА НЯКОЙ ДА ПРЪДНЕ ОТ ВЪНКА И ВЕДНАГА СМУЩЕНИЯ !
[center]
[/center]

Eх, Моканина на Йовков още броди из милата ни татковина.
Мъка, мъкааа.
Мъка, мъкааа.
Leooo написа:ДАНО ДА СИ ВЛЕЗНАТ В ГРУПИТЕ И 3 НИ ОТБОРА , ПОСЛЕ ДА ГИ ДАВАТ САМО ПРОБГ И БУЛСАТ ДА СИ ГЛЕДА РАБОТАТА , НЯМА ТАКИВА СМОТЛЯЦИ КАТО ТЯХ , ПРЕЗ ЗИМАТА СПИРАТ ПРЕЗ 2 ЧАСА КАРТИНАТА , СТИГНА НЯКОЙ ДА ПРЪДНЕ ОТ ВЪНКА И ВЕДНАГА СМУЩЕНИЯ !
Недей да лъжеш хората!!!Ако си на булсат и пробг ще ти спира през зимата ако има проблем.Чул си от някой който не си е настроил антената както трябва че му спира през два часа и повтаряш като папагал.Ти си на някаква кабеларка която има пробг говориш глупости.Булсат са си екстра и не е верно че през зимата спират през 2 часа.През зимата да е имало 1 прекъсване за 10 мин а и в това не съм сигурен...

левскар07 написа:Е и, това никак не ме топли. Просто ми е много тъпо, че днес, когато хората от БЕЛИТЕ /и не само/ държави виждат в реално време какво става на милиони километри, ние се радваме евентуално, ако се случи чудо, да се опитаме да хванем някакъв кадър. Тъжно и много гадно.
Жалки сме.
Швеция бяла държава ли е? Щото мача с Калмар не го даваха и в тази бяла държава. Престанете да ръсите клишета и глупости!
Чудесно , че ще излъчват мача , но дано този път се появи и линк. Не мога да разбера как това нещо не се случи на мача ни с Калмар в София . Надяваме се , че ще има хора , които да осигурят стрийм този път . Нещо за което хиляди левскари ще са им благодарни !
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
Gateca написа:Чудесно , че ще излъчват мача , но дано този път се появи и линк. Не мога да разбера как това нещо не се случи на мача ни с Калмар в София . Надяваме се , че ще има хора , които да осигурят стрийм този път . Нещо за което хиляди левскари ще са им благодарни !
Доколкото разбрах хората от Булсатком са спрели пиратското излъчване по интернет.Тоест затова неможеше да се гледа Левски - Калмар понеже единствената телевизия предаваща мача беше ТВ+.Те сакън да не загубят зрители.Ако може сички да сме им абонати... Какво им пречи да излъчват ? Не съм много наясно с нещата и може и някой да каже , че бъркам но арабските канали и вобще много спортни телевизии ги има и в интернет.От тях си гледам мачовете от испания , а не от ТВ +. Обаче тия пишат , че никoй няма право да ги излъчва дори за 2 часа - никoй освен булсатком.Тоест ако си платя на оператора и той ми пусне мача за 2 часа трябва после да се садят евроком и булсатком например...
Само ми е интересно ако сам си платил дали после ще сигнализирам , че гледам незаконно за да вземе булсатком мерки...
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]