Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот slavia_forever » 13 авг 2010 15:35

haha написа:Господа модератори,хиляда поста ли трябва да напиша,че да ми обърнете внимание?!?

Не, при следващ подобен на този ще бъдеш отстранен! Написал съм как се подават сигнали в темата И КАК НЕ!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

haha

Мнениеот haha » 13 авг 2010 15:56

slavia_forever написа:Не, при следващ подобен на този ще бъдеш отстранен! Написал съм как се подават сигнали в темата И КАК НЕ!

Съжалявам,но съм получвал БАН-ове за подобни неща,като тези,за които сигнализирам и някак не ми се нрави,че някои хора си пишат глупости,без да им се обръща внимание,а мен ме наказват за подобно провинение...
[offtopic]Ами,отстрани ме,последното,което ще направя е да тръгна да се вайкам,че не мога да пиша в някакъв си форум...[/offtopic]
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 13 авг 2010 16:12

haha написа:
slavia_forever написа:Не, при следващ подобен на този ще бъдеш отстранен! Написал съм как се подават сигнали в темата И КАК НЕ!

Съжалявам,но съм получвал БАН-ове за подобни неща,като тези,за които сигнализирам и някак не ми се нрави,че някои хора си пишат глупости,без да им се обръща внимание,а мен ме наказват за подобно провинение...
[offtopic]Ами,отстрани ме,последното,което ще направя е да тръгна да се вайкам,че не мога да пиша в някакъв си форум...[/offtopic]

Няма как да знаеш, какви мерки са предприети, а и не ти е работа. Стига вече със спама.

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 13 авг 2010 21:35

Captain Stottlemeyer написа:
+1 :) Идеята никак не е лоша, просто Бижутера не е бил на кеф, а чорбарят толкова си може, колега ( извини го, ако можеш :lol: ) ;)

levski/viewtopic.php?f=35&t=55353
:evil:

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 13 авг 2010 22:24

bceltics написа:Как няма да има медийна война бе братле, нали Бай Ганьо Казански изкупи всички спортни вестници и им плаща да пишат хубави новини за ФК Подухене, че да спрат да го псуват хората и да може да ходи на стадиона.....

http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=&t=55355
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 13 авг 2010 22:27

bceltics написа: То и на малките деца трябва да е ясно че има силна медиийна атака срещу ЦСКА, и зад нея стои не друг, а вожда на ФК Говедарци -Борат!Защо никъде из западните вестници не пишат и плюят по Реал, Барса, Челси, Арсенал, Ман Ю?Те имат много по-големи дългове от ЦСКА!?Защото вестниците не са на този засукан селяк Борат!Нищо чудно ако Подуенската сган се класира за ЛЕ(макар че не мисля) измислените Подуенски журналя да почнат да плюят и по чужди отбори, но тогава ще бъдат осъдени за клевета!Титан може да са всякакви, но не и долни интриганти като Ганьо Подуенски!

http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=2&t=55355&st=0&sk=t&sd=a&start=10
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 13 авг 2010 22:30

danko_sot написа:Eй bigtrener, селяндур тъп, щи напукам синята каска от токати. Недей влизай в нашите теми тъп сопол, щот ща накомба

http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=2&t=55355&st=0&sk=t&sd=a&start=20

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 13 авг 2010 22:33

viroglav написа:Казвал съм го много пъти и пак ще го кажа ... Много съм доволен , че медиите плюят ЦСКА !!! По този начин много по - бързо отбора ще се вдигне и ще излезе от дупката , в която е влязъл ... Наистина покрай сухото ще гори и мокрото или покрай истината ще бъде пробутвана и лъжата , но това са аргументи , че ЦСКА е жив и ще го бъде ... Динамо Подуене са в криза от много години , но медийния комфорт ги държи в облаците ... Стигнаха до там да изкарват загуби с по 5:0 за престижни и да ги прибавят в графата "успехи". Аз не искам над ЦСКА да се поставя такъв медиен чадър ... Това само може да навреди на клуба. Дори и негативни , но новините ги има ... А подхуенци са мъртъвци , за тях или добро или нищо. Така дейставаше комунистическата пропаганда преди 1989 година , така действат и сега под хуя на Крали Марко ... Нека си пишат журналята ... С това си изкарват хляба все пак. Аз за ЦСКА искам само критики , не искам придворни ласкатели и подмазвачи. Достатъчно интелигентен съм , за да отсея за себе си истината от откровената лъжа. ЦСКА - ри запомнете едно ... С критиките си журналистите ни помагат адски много и дори може да се каже , че ни правят услуга. Дори и наакванията на специалиста от Спортлайн. Мед ми капе от сърцето , когато хвалят рогатите ... По този начин ги обричат на незнание и неведение за случващото се в синьото недоразумение. Нека да си мислят , че ни е зле ... Скоро ще плачат с крокодилски сълзи ... :lol: :lol: :lol:

http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=2&t=55355&st=0&sk=t&sd=a&start=30

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 13 авг 2010 22:41

Много благодаря на DrAvalanche за подадентите сигнали. Точно по този начин с текст и линк, ако се подават от всички, ще е много по-полезно и лесно да се отстраняват на възникнали проблеми.

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 13 авг 2010 22:47

Само да попитам като си подал някакъв сигнал не можете ли поне да казвате че са взети мерки,дори и да не е имало такива?

Върни се в “Свободна зона”