Официално: Литекс подписа с бразилски вратар
Бразилският вратар Виничиус Баривйера пристигна в Литекс. Стражът, играл за последно във Виктория Баия, подписа с шампионите до края на 2011 г. Ловчанлии финализираха сделката още миналата седмица, като Баривйера вече направи първа тренировка с новия си отбор в четвъртък.
Вратарят е добър приятел на напусналия по посока Малага Родриго Галато. Двамата са играли в Атлетико Паранензе. Стажът на Баривйера в този отбор е 10 години.
„Родриго Галато ми разказа доста неща за Литекс. Знам, че отборът е класен и преследва високи цели в първенството и турнирите на Европа”, заяви Баривйера.
„Надявам се, че ще помогна на новия ми тим да влезе в групите на Лига Европа. Този трансфер е предизвикателство за мен”, допълни бразилецът.
Галато се раздели със Литекс
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Галато се раздели със Литекс
Дано се представи на ниво!
[offtopic]Емиле,радвам се,че се върна
[/offtopic]
[offtopic]Емиле,радвам се,че се върна

Re: Галато се раздели със Литекс
ЕМИЛ написа:Официално: Литекс подписа с бразилски вратар
Бразилският вратар Виничиус Баривйера пристигна в Литекс. Стражът, играл за последно във Виктория Баия, подписа с шампионите до края на 2011 г. Ловчанлии финализираха сделката още миналата седмица, като Баривйера вече направи първа тренировка с новия си отбор в четвъртък.
Вратарят е добър приятел на напусналия по посока Малага Родриго Галато. Двамата са играли в Атлетико Паранензе. Стажът на Баривйера в този отбор е 10 години.
„Родриго Галато ми разказа доста неща за Литекс. Знам, че отборът е класен и преследва високи цели в първенството и турнирите на Европа”, заяви Баривйера.
„Надявам се, че ще помогна на новия ми тим да влезе в групите на Лига Европа. Този трансфер е предизвикателство за мен”, допълни бразилецът.
Може ли някой да си спомни поне един неуспешен трансфер на Литекс? Аз силно се затруднявам... Сигурно има де, ама като се замисля всички чужденци, които са привлекли все са се оказвали класни. Нещо, с което двата "гранда" не могат да се похвалят...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]