Фен тема Гарра Дембеле
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дискусии за Гарра Дембеле
Какъв ти е проблема бе. Това да не ти е гномчето, да си пие колкото си иска. Аман от болни мозъци
- FOREVER CSKA
- Контакти:
Nassy написа:Нормално е левскарите да обичат и да боготворят не само Гарра,но и всичките си футболисти и клуба си!
Не виждам нищо странно, а ако вкарва и играе всеки мач, не ме интересува личния му живот- с кой спи,къде ходи и какво пие- боза или уиски! А и все пак гледаме ФУТБОЛ а не Искренно и лично с М.Чакракчиева!
Мдааааа и за Рабех по едно време така говорехте ......
FOREVER CSKA написа:Nassy написа:Нормално е левскарите да обичат и да боготворят не само Гарра,но и всичките си футболисти и клуба си!
Не виждам нищо странно, а ако вкарва и играе всеки мач, не ме интересува личния му живот- с кой спи,къде ходи и какво пие- боза или уиски! А и все пак гледаме ФУТБОЛ а не Искренно и лично с М.Чакракчиева!
Ти си виж гнусното западащо отборче, защото срещу ТНС ще боли и то мноого
Re: ГАРА ДЕМБЕЛЕ интервю във вестник 168 часа !!!
FOREVER CSKA написа:Купете си вестника и ще видите смисъла
Ти да не си разпространител на вестника?

FOREVER CSKA написа:Nassy написа:Нормално е левскарите да обичат и да боготворят не само Гарра,но и всичките си футболисти и клуба си!
Явно си нямаш друга работа, а и по интересно ще ти е да следиш личните животи на Андреа и Николета Лозанова, а и все пак са готини мацки, кво те боли какво правят футболистите на Левски. А още повече нас, има си ръководители, те да ги гледат и ако трябва да ги наказват!
- Leooo
- Контакти:
- FOREVER CSKA
- Контакти:
bigthener написа:FOREVER CSKA написа:Nassy написа:Нормално е левскарите да обичат и да боготворят не само Гарра,но и всичките си футболисти и клуба си!
Ти си виж гнусното западащо отборче, защото срещу ТНС ще боли и то мноого
Xexexexexe .... Пътя е дълък ще се види кой крив кой прав и няма
смисъл да злобееш така се издаваш че си изнервен и слаб
Пример: Чорбалайн: Дембеле: Редовно бия жена си
А в интервюто се говори за това как Дембеле бие жена си на Плейстейшън
Заеби.
И не не съм нервен, щото 90 процента от вас са мишки, и в РЛ няма да ми кажете нищо, щото сте насрани
А в интервюто се говори за това как Дембеле бие жена си на Плейстейшън
Заеби.
И не не съм нервен, щото 90 процента от вас са мишки, и в РЛ няма да ми кажете нищо, щото сте насрани

Щом врагът ти си е загрижил за теб, ВНИМАВАЙ! Май голяма злоба е обхванала четирибуквието, щом час през час започнаха да отварят теми в нашия форум.
Re: ГАРА ДЕМБЕЛЕ интервю във вестник 168 часа !!!
FOREVER CSKA написа:Купете си вестника и ще видите смисъла
Какви вeстници, какъв смисъл. Всеки час някой изпищява, че любимите ти "благодетели" дължат пари.Не усещаш ли, Усрани сте до над ушите, и продължаваш да вмирисваш форумите. Я се потапяй, без право на почивка.
Последна промяна от левскар07 на 13 авг 2010 19:17, променено общо 1 път.