Дали не се подготвя сделка с Левски?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Re: Дали не се подготвя сделка с Левски?

Мнениеот brat domingo » 13 авг 2010 11:28

Oskron написа:
brat domingo написа:Аз също съм на мнение, че причината за промяната в Левски не е че изведнъж са налети много пари. Сега парите пак са малко, но просто се използват ефективно. А и сезона потръгна добре и футболистите имат самочувствие на терена. А за Наско, не го защитавайте защото е много виновен. Не за друго, а за периода 1999-2003, когато Чорни наистина наливаше сериозни пари, за които сега можем само да мечтаем. За 2002 бюджетът на Левски беше 20 млн. лева мисля. С тия пари тогава трябваше да сме абонати на ШЛ, а в първенството да сме поне 20 т пред ЦСКА. А вместо това взимахме хора като Гаучо....но пък Наско къща си построи. Така че не го защитавайте.

Я помисли малко как се краде от мафиот .... и после какви последици трябва да има.

Дали Чорни е мафиот, е друга тема. Във всеки случай той инвестира сериозни пари в Левски и България. И ще ти кажа, че престанах да симпатизирам на Иван Костов, защото го изгони

batmana
Контакти:

Мнениеот batmana » 13 авг 2010 11:30

На някои от вас им изглежда много лесно как всички нови са свободни агенти, следователно не струват пари, ама не забравяйте, че им се плащат заплати (а не като в ЦСКА само да им се обещават). Защо миналата година не взехме свободни агенти, играли във Фейенорд и в националния отбор на Холандия? Очевидно селекция се прави и никой не си прави сметката да цепи стотинката на две, а мисля, че е много логично, че ако има играч без пари, който може да ти свърши работа, и Роман Абрамович да си, ще го вземеш. И все пак взимаме класни играчи. Ето, и в ЦСКА взимат свободни агенти, с визитки от Серия Б, Ц, Щ и Ъ, само че това там дори не може да се нарече селекция - вече го видяхме, макар и само за един полусезон - в някогашния Ботев (Пловдив). Ние взимаме играчи, които имат сериозна визитка и показват качества на терена. Освен това преди има-няма 3-4 месеца форумът беше пълен от хора, които обясняваха как Гонзо не ставал за ръководител, а сега никъде не ги виждам... Основната причина е в Батков и както и преди мен казаха - откъдето ще да идват парите, важното е Левски да върви.
За Наско също не сте прави - той помогна да се изгради страхотен отбор, който постигна успехи в Европа, в последствие грешките бяха други - надявахме се този отбор да е вечен. Затова и дълго време не се търсиха нови. Но Наско също умееше да намира играчи, които да паснат в отбора.

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 13 авг 2010 11:31

Ако ми позволите и аз да кажа -
абсолютно съм съгласен с dolubfs и brat domingo !!!
С ония 20 и повече милиони, които се изляха върху Левски и преминаха през пръстите на Наско можеше да се направи такава селекция, че ви е бедна фантазията!!!
Не забравяйте, че Наско също е от ДС, както и Баткоф! Не забравяйте, че и тогава не се правеха трансфери навън, защото трябваше да се изпират парите, а белите отбори не искаха да участват в такива схеми.
Не забравяйте и че Гонзо беше спрян за един доста солиден английски отбор от Висшата Лига, защото му поставиха тогава безумната цена от 15 милиона.
Така че, като говорим за Наско...всъщност най-добре е да млъкнем и просто да не го споменаваме повече. Да живее Гонзо!!!!!!

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 13 авг 2010 11:32

Дали Чорни е мафиот, е друга тема. - няма никакво съмение че е мафиот повярвай ми, и беше изгонен не щот не е симпатичен на Иван Костов а защото просто отвън настояха, иначе преди 2 години нямаше да му подновят забраната. Според мене Батков или извършва оздравителни процедури за да стабилизира цената на Левски, или сделката вече е станала, само че не е формално обявена.

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 13 авг 2010 11:37

stg333 написа:Дали Чорни е мафиот, е друга тема. - няма никакво съмение че е мафиот повярвай ми, и беше изгонен не щот не е симпатичен на Иван Костов а защото просто отвън настояха, иначе преди 2 години нямаше да му подновят забраната. Според мене Батков или извършва оздравителни процедури за да стабилизира цената на Левски, или сделката вече е станала, само че не е формално обявена.

Аз не знам какво е правил Чорни в други държави. Със сигурност не е мафиот заради нещата които направи в България и Левски. Затова аз го уважавам. И ако попиташ фенове на Локо ПД, и те ще уважават Г. Илиев до гроб, без значение какъв е.

dolubfs
Контакти:

Мнениеот dolubfs » 13 авг 2010 11:40

UltraBlue написа:
dolubfs написа:Ситуацията в Левски показва, че когато човек е сериозен, честен и работи за благото на клуба нещата са лесни. Селекцията на Левски тази година само доказва още веднъж какъв престъпник и предател беше Наско Сираков, който в продължение на години правеше само трансфери,които преди всичко пълнеха неговия джоб. Гонзо показа, че не само няма намерение да краде от Левски, но и помагаше със собствени пари, когато трябаваше. И когато целта при трансферите не ти да прибереш тлъсти комисонни, нещата се получават.

Айде да не говоримм за Наско Сираков, защото голяма част от водещите ни футболисти дойдоха по негово време. Кой купи Жо? Кой купи Тасевски? Кой взе Йовов, който щеше да играе в Берое? Преди това кой доведе Зе? Кой доведе Седрик? Кой доведе Томашич? Кой? кой? кой? има много неблагодарници в тази страна, за жалост не липсват и сред нас! За Наско и Мъри говорете само с уважение, защото никой още не е стъпил и на 25% на успехите им! :evil:

Наско Сираков е най-големия престъпник в историята на Левски!!! С парите, които той похарчи и открадна Левски трябваше да е постоянно в Шампионската лига!!! А 1. 2 милиона за контузения Бачев? А 2.5 милиона за Чиликов? А Нешко Милованович, а Зимунич, а Вава, а Йофу??? За Жо и Зе не говори, защото тях ги доведе Заберски, когато Сираков вече беше в немилост,а Йовов по-добре да беше отишъл в Берое, защото колкото нерви той ми е скъсал.......

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 13 авг 2010 11:46

Според transfermarkt.de сме продали Хичо и Сърмов за 1200хил. евро и сме купили Дембеле и Иво Иванов за 250 хил. евро. Там клубът се води на печалба от транфери 950 хил. евро. Други имена не се споменават. Имам предвид Зе, Цачев, Генев... Ето вариант за размисъл- може би и от тук идват поне част от парите. В общественото пространство все по- упорито се носи слухът, че Чорни е спечелил голямото дело. Знаете кой му е адвокат. Какво да му мислиме- да се радваме на успехите. И всички на стадиона.(И да не забравяме, че някои и стадион нямат вече.)
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 13 авг 2010 11:48

Сираков много е дал за Левски, но не по-малко е взел . Не трябва да му се омаловажат успехите, но не трябва да му се спестяват недостатъците. Сигурен съм, че за играчи с качествата на Дембеле,Мулдер,Младенов,Иванов, Грийн, Сираков щеше да похарчи поне 5 млн (не се знае в лева или евро).

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 13 авг 2010 11:55

Вижте пичове, няма какво да го мислим. Важното е Левски да върви нагоре, да вдига нивото и да пълни трибуните. Да ни кара да изпитваме кеф и удоволствие, когато гледаме любимия си отбор. А това, дали се подготвя сделка за промяна в собствеността му, не бива да ни вълнува чак толкоз. Аз все си мисля, че Гонзо е убедил Батков какво да се направи, че да се излезе от дупката, в която бяхме попаднали миналия сезон. И адвоката го е послушал. Явно е започнало да му идва акъла в главата, защото той съвсем не е глупав. Напротив, много е хитър, но доста честичко в момент на емоция и с цел самоизтъкване, си позволява да изпуска изрази и да прави постъпки, които съвсем не подхождат на президент на най-големия футболен клуб в РБългария...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Мнениеот killer » 13 авг 2010 12:52

stg333 написа:
Love_ написа:Ако беше така, щеше да наем добър треньор ! С този няма да го бъдете в групите на Лига Европа !

дай определение за добър треньор, и го илюстрирай с примери

Андраш Херцег - треньор, вкарал Дебрецен в ШЛ и ЩЕ го вкара и в ЛЕ.
По - грамотно нареден отбор от нашата черга не е идвал на Герена и не ни е надигравал. Без да блестят, без да са нещо кой знае какво. Просто си ни надиграха.

Върни се в “Левски”