Дали не се подготвя сделка с Левски?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Дали не се подготвя сделка с Левски?

Мнениеот santiliana » 13 авг 2010 10:06

Та той нищо не е направил, за каква сделка може да говорим?!
За нито един от играчите не е броена някаква кой знае каква сума. Най- високата е 200 хил. евро за Гарра- та+ 100 хил. евро за Иво. Останалите са почти без пари, като тук не включвам задължителните комисионни към агенти и мениджъри на футболистите. Реално не е дал 1 ст., защото с парите от Сърмов, Хичо+ остатъците от трансферите на Зе, Бистрон, Жиката и сега Топчо и Мечо- просто осигуриха свежи парички и това е...
Ако на някой трябва да се сваля шапка за НОВИЯ ЛЕВСКИ, то това е най- вече Гонзо и след това на Ясен.
Но Гонзо е отговорът за коренната промяна в любимия ни отбор и постоянно показва, че мястото му е да е ръководител в Левски. За кратко време направи така, че съм сигурен, 99% от сините фенове да се чувстват доволни, когато гледат отбора...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 13 авг 2010 10:12

Струва ми се, че Томето Лавчис нещо се поразмърда последно време Кой знае.
Но да се пише от трансферите са дошли сериозни пари, не е много... сериозно. А свободните агенти получават високи заплати, комисионни и на други хора. Това са факти.
Дано да се издържи 2-3 седмици, че напрежението доста се покачва /имам предвид еуфорията, големите очаквания и т.н./. Скоро много неща ще се изяснят.
Усех на Левски.

eighteen

Мнениеот eighteen » 13 авг 2010 10:25

Като попресметнах и се оказа че за месец-два в Левски са влезли около 1,5 млн. евро! Да не забравяме и че скоро преподписаха с М-тел! А ако играе все така Гарата на Нова година кой знае за колко ще го изтъргуват?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 авг 2010 10:32

Не мисля, че Батков е тръгнал да се бори за благото на клуба безкористно. А и съм съгласен с Love_, че чак такъв треньор не сме взели (говоря въз основа на това, което гледах от отбора) , просто сякаш е нужния човек на нужното място, а за пример за як треньор, който можехме да си позволим ще кажа само едно име - Люпко. Яската много прилича на Любо. И в Локото и в националния тръгна добре и някъде по пътя нещо се случва. Дано е разбрал къде са му грешките, понеже изглежда интелигнтен и работлив човек. ;) А е млад, което предполага, че може да учи от грешките си.
Аз подкрепям мнението, че Гонзо е отговорът на временното (надявам се и постоянно) стабилизиране на нещата в отбора. За МустакПаша най-лесно е да остави някой (в случая Гонзо) да се занимава с всичко, а той да си гледа кефа и да дава интервюта, когато влезем в някакви групи или спечелим титла.
Гонзо може и да не е Айнщайн, но когато се отнася до сериозни неща подхожда сериозно. А не да отиде на сафари по никое време или да запре най-добрият играч на отбора да гледа видео като некъв престъпник. Просташко и несериозно.

dolubfs
Контакти:

Мнениеот dolubfs » 13 авг 2010 10:54

Ситуацията в Левски показва, че когато човек е сериозен, честен и работи за благото на клуба нещата са лесни. Селекцията на Левски тази година само доказва още веднъж какъв престъпник и предател беше Наско Сираков, който в продължение на години правеше само трансфери,които преди всичко пълнеха неговия джоб. Гонзо показа, че не само няма намерение да краде от Левски, но и помагаше със собствени пари, когато трябаваше. И когато целта при трансферите не ти да прибереш тлъсти комисонни, нещата се получават.

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 13 авг 2010 11:01

ВСЕ МИ Е ТАЯ КОЙ ДАВА ПАРИТЕ. АКО ЩЕ ДА СЕ КАЗВА АЛ КАПОНЕ, ФИРМАТА МУ ДА Е АД"КОЗА НОСТРА" .... ИЛИ ДА СЕ КАЗВА ОСАМА БИН ЛАДЕН ........... МЕН МЕ ИНТЕРЕСУВА ИГРАТА НА ОТБОРА И УСПЕХИТЕ, НИЩО ПОВЕЧЕ !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 13 авг 2010 11:03

dolubfs написа:Ситуацията в Левски показва, че когато човек е сериозен, честен и работи за благото на клуба нещата са лесни. Селекцията на Левски тази година само доказва още веднъж какъв престъпник и предател беше Наско Сираков, който в продължение на години правеше само трансфери,които преди всичко пълнеха неговия джоб. Гонзо показа, че не само няма намерение да краде от Левски, но и помагаше със собствени пари, когато трябаваше. И когато целта при трансферите не ти да прибереш тлъсти комисонни, нещата се получават.

Айде да не говоримм за Наско Сираков, защото голяма част от водещите ни футболисти дойдоха по негово време. Кой купи Жо? Кой купи Тасевски? Кой взе Йовов, който щеше да играе в Берое? Преди това кой доведе Зе? Кой доведе Седрик? Кой доведе Томашич? Кой? кой? кой? има много неблагодарници в тази страна, за жалост не липсват и сред нас! За Наско и Мъри говорете само с уважение, защото никой още не е стъпил и на 25% на успехите им! :evil:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 13 авг 2010 11:15

Даниел Младенов - свободен агент
Щърков - свободен агент
Мюлдер - свободен агент
Грийн - свободен агент
Само за Дембеле и Иво Иванов дадоха пари и бяха продадени Н.Димитров,Сърмов,Генев,Цачев
преди това - Зе Суареш,Рабех.С парите от продажбите направиха тази селекция,не че не е хубава,напротив селекцията е добра.Ако влязат в групите на Лига Европа ще вземат 2-3 млн.евро Батков разбра,че селекция се прави преди мачовете за влизане в групите на европейските турнири,а не както беше досега ако влязат в групите тогава да правят селекция.

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 13 авг 2010 11:17

UltraBlue написа:
dolubfs написа:Ситуацията в Левски показва, че когато човек е сериозен, честен и работи за благото на клуба нещата са лесни. Селекцията на Левски тази година само доказва още веднъж какъв престъпник и предател беше Наско Сираков, който в продължение на години правеше само трансфери,които преди всичко пълнеха неговия джоб. Гонзо показа, че не само няма намерение да краде от Левски, но и помагаше със собствени пари, когато трябаваше. И когато целта при трансферите не ти да прибереш тлъсти комисонни, нещата се получават.

Айде да не говоримм за Наско Сираков, защото голяма част от водещите ни футболисти дойдоха по негово време. Кой купи Жо? Кой купи Тасевски? Кой взе Йовов, който щеше да играе в Берое? Преди това кой доведе Зе? Кой доведе Седрик? Кой доведе Томашич? Кой? кой? кой? има много неблагодарници в тази страна, за жалост не липсват и сред нас! За Наско и Мъри говорете само с уважение, защото никой още не е стъпил и на 25% на успехите им! :evil:

Аз също съм на мнение, че причината за промяната в Левски не е че изведнъж са налети много пари. Сега парите пак са малко, но просто се използват ефективно. А и сезона потръгна добре и футболистите имат самочувствие на терена. А за Наско, не го защитавайте защото е много виновен. Не за друго, а за периода 1999-2003, когато Чорни наистина наливаше сериозни пари, за които сега можем само да мечтаем. За 2002 бюджетът на Левски беше 20 млн. лева мисля. С тия пари тогава трябваше да сме абонати на ШЛ, а в първенството да сме поне 20 т пред ЦСКА. А вместо това взимахме хора като Гаучо....но пък Наско къща си построи. Така че не го защитавайте.

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 13 авг 2010 11:24

brat domingo написа:Аз също съм на мнение, че причината за промяната в Левски не е че изведнъж са налети много пари. Сега парите пак са малко, но просто се използват ефективно. А и сезона потръгна добре и футболистите имат самочувствие на терена. А за Наско, не го защитавайте защото е много виновен. Не за друго, а за периода 1999-2003, когато Чорни наистина наливаше сериозни пари, за които сега можем само да мечтаем. За 2002 бюджетът на Левски беше 20 млн. лева мисля. С тия пари тогава трябваше да сме абонати на ШЛ, а в първенството да сме поне 20 т пред ЦСКА. А вместо това взимахме хора като Гаучо....но пък Наско къща си построи. Така че не го защитавайте.

Я помисли малко как се краде от мафиот .... и после какви последици трябва да има.

Върни се в “Левски”