ЖАРДЕЛ: Обиден съм, че ме наричате ДЕБЕЛ, аз съм име..

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: ЖАРДЕЛ: Обиден съм, че ме наричате ДЕБЕЛ, аз съм име..

Мнениеот Veso1913 » 13 авг 2010 00:28

[offtopic]
MORSKI написа:Втрещен съм как една тема може да е толкова пълна със спам, обиди, заяжданици и т.н...
В случая левскарите прекалихте- ок, изказвайте мнение, но не го натрапвайте... Още в началото го нарекохте прасе, дебелан и т.н? Е, какво очакавате - моряците да ви посрещнат с добро отношение ли? Това е малоумно, ако го очаквате....
Все едно аз да вляза във вашия форум и да кажа , че Дембеле е по-черен от нощта, че Ясен Петров е ....., че Гонзо е...... и т.н... Я да видим дали няма да ме нападнете, а! За мен това може да са истини, но за вас ще е заяждане и повярвайте ми- това, наситина ще е заяждане!
Не съм баннал никой - нито моряк, нито левскар, но видя ли втора такава тема- няма да се церемоня и ще изпозлвам какот казва Черно Море(потребителя) брадвата! То не се търпи.....

Не ги гали с перо.Те от добро не разбират.По дълга почивка и ще си починем от тях.Иначе още на следващата тема пак ще са налазили форума на Черно море.[/offtopic]
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 авг 2010 01:20

[offtopic]Лошото е, Весо, че и вие залсужавахте по-дълга почивка..... Така, че в случая просто се чудя как им се връзвате за пореден път... Те това и чакат- Аз няма как физически да съм 24 часа на компютъра, имам си и личен живот, но като се появя се заемам и ще изчистя, ще банирам когото трябва, но не арзбирам защо и вие ми създавате излишна работа? Нямаше ли да е по-добре просто да не им обръщате внимание? Толкова ли е трудно?[/offtopic]

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 13 авг 2010 01:49

[offtopic]
MORSKI написа:Лошото е, Весо, че и вие залсужавахте по-дълга почивка..... Така, че в случая просто се чудя как им се връзвате за пореден път... Те това и чакат- Аз няма как физически да съм 24 часа на компютъра, имам си и личен живот, но като се появя се заемам и ще изчистя, ще банирам когото трябва, но не арзбирам защо и вие ми създавате излишна работа? Нямаше ли да е по-добре просто да не им обръщате внимание? Толкова ли е трудно?
[/offtopic]

[offtopic]Аз пък не можах да разбера защо и моето мнение си изтрил. Просто се опитах да се пошегувам, но без да обиждам никого. :([/offtopic]
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 авг 2010 03:00

[offtopic]Приятелю, това ти шегуване си беше заяждане ;) Може да не си го целял, но така звучеше... И беше в отговор на поуст пак заяждане от страна на левскар.. И в двата случая и твоето и неговото мнение са за триене... Да не говоря, че е тотален офтопик и спам ;) Темата за Жардел ли е или за напрежението по оста Левски- Черно Море? .... Малко трябва и от такива поустве пламва напрежението![/offtopic]

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 13 авг 2010 09:53

да,прав е Супер Марио,че синьо-червените медии трябва да го уважават повече.Лъжа ли било,че е дебел?....А лъжа ли е,че Дембеле е черен ?Лъжа ли е,че Делев в ЦСКА е едно дребен?Лъжа ли е,че Тасевски е шиптър?Лъжа ли е,че Гонзо е израсъл в столипиново и е завършил само 8-ми клас?Лъжа ли е....лъжа ли е,че Гунди е бил майор в ДС и до сетния си дъх е бил доносник и ченге?Ей,внимавайте какви ги говорите,защото ако ще говорим само видното ще ви натяквам и по-горните факти :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 13 авг 2010 10:11

Един пост по темата от много време насам.
Човека тренира триразово и спазва добър хранителен режим.Кондиционния тренер му помага през цялото време.Пуска се да играе мачлета с Юнушките, т.е тренира съвсем сериозно и професионално.Вижда се как трябва да изработва голямата си заплата всеки един футболист.В момента освен всичко друго е и пример за разглезените тинеджъри, които само мислят с какъв цвят бутони да ритат или каква кола кара Жоро Илиев или Дани Георгиев.По този начин като има кой да показва правилния път на момчетата ще сме много доволни след 3-4 години когато същите тези голобради левенти се включат успешно в първия отбор.За това дали ще вкарва много или не , няма значение.Важното е ,че скоро ще си имаме и Миро и Жоро и тогава "Перлата" Жардел ще е човека за 20-30 мин. да се възползва от центрирания и статични положения.Гледайте по-свежо на нещата в нашия клуб и в "А" група като цяло.Аз мисля, че първенството ни е доста успорвано и интересно.

Само Черно Море!!!

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 13 авг 2010 15:53

deepblue1963 написа:Излизам от форума,защото се срещнах с МОРСКИ-я и не искам да го нападате,заради мен!Последния ми "пост" тук за мно-о-о-го дълго време.Извинявам се,ако някой се е почуствувал лично обиден.Не съм го искал.

Оох това май съм го чувал и преди ;)

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 13 авг 2010 16:22

Казах го,ще го кажа пак - Марио Жардел придаде ново измерение на думата професионализъм във футбола и какво значи да искаш да играеш,да искаш да си във форма,да искаш да тренираш и да даваш всичко от себе си без пестене за тази кауза.Да си заслужаваш заплатата на професионален играч.От това което видяхме как тренира Жардел спокойно можем да си изясним защо беше най-опасния нападател в света дълго време,защо късаше мрежите и защо беше любимец и в Португалия,и в Турция и беше като икона за всеки клуб в който се подвизаваше.Този човек сякаш не знае какво е почивка,сякаш не знае думи като уморен съм,нямам желание,мързи ме и т.н. характерни фрази на български играчи.Очевидно в света няма "не мога" има "не искам".Убеден съм,че трудът който влага ще бъде върнат и скоро ще видим на какво е способен,може би още утре ще е стартът на Супер Марио....Но на тези които му се подиграват ще кажа,че могат да дойдат там рензовци и дочевци и ако има поне един,ама наистина поне един играч там в техните отбори,който да тренира така свирепо,така професионално и всеотдайно ще приема критиките им.Но не и обиди.Най-малкото всички младоци в Черно Море видяха,че,за да си номер 1 трябва и да тренираш като номер 1,иначе номерът не става.С чалготека не става,е,става,но ако си вече изграден играч,а не да се изграждаш там с безсънни нощи....За мене ние за пръв път имаме досег до реалността в европейския футбол и получихме отговор защо ПСВ,Щутгарт и Самп-а ни пречупваха в края,защо грохвахме физически...ами просто ние не сме знаели какво е тренировка очевидно и тренировъчен процес като цяло също.Тези неща Жардел ги е учил от Мауриньо,трябва бързо да влизаме в час,ако момчетата ни на по 20 години тренират така на терена ще са като 500 кубикови моторетки....
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 13 авг 2010 17:52

Единственият ни шанс е Жардел наистина да се е засегнал :) Това ще го амбицира (надявам се)да затвори устите на критиците си

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 13 авг 2010 19:04

stanleys написа:Единственият ни шанс е Жардел наистина да се е засегнал :) Това ще го амбицира (надявам се)да затвори устите на критиците си

Ооооо,недей приравнява МАРИО ЖАРДЕЛ до нивото на квартален футболист като Гонзо примерно,който цялата си скромна анонимна и неизвестна никому кариера е изкарал със злоба и доказване пред местни селски драскачи.Големия Жардел няма какво да доказва на никого,камо ли на някакви журналисти-тюфлеци дето не са се събличали по физическо,а сега дават оценки за кондицията и теглото на един от най-големите футболисти в Света в края на 20-ти и началото на 21-ви век.Просто на човека му е странно,че го обиждат някакви анонимни клоуни,но недей очаква Марио Жардел да свали усмивката от лицето си,да озлобее като животно и да се приравни до нивото на квартален ритач на топка като Гонзо и като вкара някой гол да тръгне да размахва средни пръсти.Не,това е Жардел човече,за да си голям трябва да уважаваш първо себе си,т.е. да имаш поведение на голям,маниери на голям,изражение на голям и да не се занимаваш с отрепки.

Върни се в “Черно море”