Защо пуснахме Иван Цачев?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Защо пуснахме Иван Цачев?
Много ми е чудно защо решиха да пуснат в Славия този според мен ГОЛЯМ талант 

Re: Защо пуснахме Иван Цачев?
Да се обиграва как защо 

Защото не е успял да впечатли ръководството, най-вероятно
А и на този етап няма как да се наложи в отбора.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Да се обиграва, но той до колкото знам е продаден на Славия,а не преодстъпен 

Продаден е, но вместо Дембеле ли да играе?
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
Lafferty написа:Много ми е чудно защо решиха да пуснат в Славия този според мен ГОЛЯМ талант
Абе пич ти май въобще не следиш БГ футбола и в частност Левски . Този Цачев е в графата " вечен талант " , за нищо не става тоя . Вкара 1 гол за слабия и веднага , защо не е в Левски . Аман от разбирачи .
Lafferty написа:Да се обиграва, но той до колкото знам е продаден на Славия,а не преодстъпен
Не е продаден , преодстъпен е . Само Левски !!!
golasimo написа:Lafferty написа:Много ми е чудно защо решиха да пуснат в Славия този според мен ГОЛЯМ талант
Абе пич ти май въобще не следиш БГ футбола и в частност Левски . Този Цачев е в графата " вечен талант " , за нищо не става тоя . Вкара 1 гол за слабия и веднага , защо не е в Левски . Аман от разбирачи .Lafferty написа:Да се обиграва, но той до колкото знам е продаден на Славия,а не преодстъпен
Не е продаден , преодстъпен е . Само Левски !!!
хаха ами ти явно от скоро си фен на Левски

McLovin написа:Продаден е, но вместо Дембеле ли да играе?
Не вместо Христов да топли скамейката да си върнат Цачев!

Yanev написа:Защото е слаб
Ех като ви писна да си ближете раните и да слушате за глупостите в ЦСКА и веднага почвате да се занимавате с Левски!
Последна промяна от Lafferty на 13 авг 2010 01:11, променено общо 1 път.