Писания преди Сливен - Локомотив и т.нар. "Психовойна"

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Писания преди Сливен - Локомотив и т.нар. "Психовойна"

Мнениеот Пловдив1926 » 12 авг 2010 13:59

Доста добра статия в Пловдив24 със запис на Наско и Бонев! Казват някои супер интересни неща, препоръчвам на всички да изслушат целия запис до КРАЯ! 8-)

"От няколко дни има психовойна между Сливен и Локомотив Пловдив. Тя продължава не само тези дни, а е още от миналия шампионат, когато се борехме за оцеляваме. Днес в медиите има няколко въпроса как и защо бивши международни съдии работят във футболни клубове, без да се споменават имена. Тъй като аз съм единствения съдия в Локомотив искам аз да отговоря. Съдийството е част от футбола. Трудовият ми стаж е 35 години само във футбола. Бил съм треньор 15 години, имам 4 титли при деца младша и старша възраст, 2 пъти съм вицешампион. Оттам нататък съм работил и организационна работа в отделни клубове. Завършил съм НСА специалност футбол и то преди да бъда съдия. Съдийството ми е било хоби", това каза на днешната пресконференция административният директор Атанас Узунов, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Хората могат да видят отстрани каква работа върша като организационна дейност и че не се занимавам със съдийство. Едва ли някой може да каже, че на Локомотив Пловдив се помага чрез съдии. Всеки може да изкара разпечатка и да види дали контактувам със съдии или съдийска комисия", добави още Узунов.

"За мача със Сливен сме подсигурили добра организация, футболистите ще са в луксозен хотел. Футболситите ще се чувстват комфортно и смятам, че ще са готови за предстоящия двубой. Атаките срещу нас са за това, че имаме амбиции. Можеше да си мълчим и да видим докъде ще стигнем, но когато един клуб уважава себе си, той би заявил целите си", каза административният директор на Локо.

"Около стадиона виждате, че продължават ремонтите. Искаме да станем европейски клуб. Централната трибуна ще е изцяло нова, с нов по-приветлив вид, като нашите съблекални, които са образец за цялата футболна общественост", добави Узунов.

В разговора се намеси и легендата на Българския футбол и последният треньор, пратил България на финали на Световно първенство - Христо Бонев: "Някои хора трябва да разберат, че едно е да играеш футбол, друго е да ръководиш институция като БФС. Има много ентусиасти, които мислят доброто на футболния съюз и няколко човека, които искат да приватизират БФС. След мача в Лондон те всички ще си отидат по къщите и няма да се страхува никой от тях. Щото те докараха футбола до дъното. Както беше 94-а на върха, те успяха да го докарат до тинята."

В края на разговора, Атанас Узунов заяви, че с Христо Бонев са организирали инициатива, която да докаже, че различните централни уважават Локомотив Пловдив, но не даде никакви подробности, като реши да запази всичко в тайна и да го разкрие след два дни.

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/184154.html#ixzz0wO8Nu0E7
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Re: Писания преди Сливен - Локомотив и т.нар. "Психовойна"

Мнениеот fire » 12 авг 2010 21:45

Това не е никъква "психовойна" а си е една огромна истина като се вземат в предвид думите на Христо Бонев,който не за първи път порицава власт имащите в БГ футбола! Искренно се надявам лица като Лечков в най-скоро време да НЕ бъдат част от управниците не само във футбола ни! Както казва еталона за футболист на България,Бонев това да си бил добър футболист няма нищо общо с това да бъдеш добър ръководител! Тези хора трябва да си тръгнат скоропостижно!!!!!

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 12 авг 2010 21:55

[offtopic]Понеже току що пуснах една тема и веднага ми я изтриха,ще си позволя да си кажа мнението тук и се извинявам,че е извън темата! Помъчих се да призова чрез сайта ръководството на Гонг да сменят лицето Митко Лишев,който от скоро е прес аташе на жълтурите,просто да назначт друг подходящ човек,който да отразява случващото се в единствения елитен клуб в Пловдив а именно Локомотив! На никой от нас не му е приятно жълтия прес аташе да отразява новините за нас както това не би било приятно и на жълтурите ако Локомотивското прес аташе се занимава с техния клуб! Няма нищо по- нормално от това,този абсурт да бъде спрян и мощно развиващия се Локомотив да бъде отразяван от журналист симпатизиращ на този клуб а не от жълтото.......аташе![/offtopic]

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 12 авг 2010 22:28

Първо, Митко Лишев хем е левскар, хем е от Хисаря и на кого ще е прес-аташе и кого ще отразява няма голямо значение, стига да си държи сметка за настроенията в публиките. На пръв поглед е дразнещо, но пък не мислиш ли, че от него си зависи да си върши и двете работи както трябва. Ще мине време и ще си покаже. Ако сбърка някъде ще си е жалко за него, ние на плюнки и простотий сме се нагледали и наслушали.

И Лечков ако си гледаше него си и отбора повече вместо да се занимава с другите, сигурно би постигал повече. Хем Кмет на Сливен, хем в Изпълкома, хем да управлява ФК и политика да върти, няма как да стане. И все други му виновни.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 12 авг 2010 22:50

Туше написа:Първо, Митко Лишев хем е левскар, хем е от Хисаря и на кого ще е прес-аташе и кого ще отразява няма голямо значение, стига да си държи сметка за настроенията в публиките. На пръв поглед е дразнещо, но пък не мислиш ли, че от него си зависи да си върши и двете работи както трябва. Ще мине време и ще си покаже. Ако сбърка някъде ще си е жалко за него, ние на плюнки и простотий сме се нагледали и наслушали.

И Лечков ако си гледаше него си и отбора повече вместо да се занимава с другите, сигурно би постигал повече. Хем Кмет на Сливен, хем в Изпълкома, хем да управлява ФК и политика да върти, няма как да стане. И все други му виновни.

Определено не съм съгласен с теб и с това примиренческо мислене! Локомотив Пловдив не е само кръвния враг на жълтурите а в момента е единственния клуб представляващ Пловдив в елита и мисля,че този клуб заслужава особено внимание от страна на преса и въобще на медиите и митко,който определено и меко казано симпатизира на жълтите е последния човек на тоя свят(сега и в ролята на прес аташе на отбора от В група)който трябва да пише и взема отношение за каквото и да било на тема Локо Пловдив! Надявам се,че този път съм ясен!

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 12 авг 2010 23:14

Ти и предния път беше ясен, мнението не е само твое. С оглед на отношението между публиките на двата клуба (двете заедно публики и на Гонг) има очевиден сблъсък на интереси, нека така да го наречем. Няма да са малко и запалянковците на Ботев, на които няма да се понрави патоса в коментара му примерно при победа на Локомотив.
Кого ще праща Гонг да отразява мачове на Локомотив си зависи от Гонг. На кого ще е прес-аташе Митко Лишев си зависи от Митко Лишев. Кого ще пуска на стадиона си зависи от Локомотив. Спомням си примерно как постъпи Левски с Диков и цялото Канал 3 навремето.

Моето мнение е, че не е важно каква е политиката на Гонг или личните решения на Лишев, важното е как се отразяват събитията в Локомотив и ако тръгнат негативни тенденции, няма да има значение как се казва или къде работи.

То е ясно, че ще бъде дебнат за крива дума или коментар. Можем да държим сметка на собствените си решения, но не и на чуждите.

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 12 авг 2010 23:27

Туше написа:Ти и предния път беше ясен, мнението не е само твое. С оглед на отношението между публиките на двата клуба (двете заедно публики и на Гонг) има очевиден сбълък на интереси, нека така да го наречем. Няма да са малко и запалянковците на Ботев, на които няма да се понрави патоса в коментара му примерно при победа на Локомотив.
Кого ще праща Гонг да отразява мачове на Локомотив си зависи от Гонг. На кого ще е прес-аташе Митко Лишев си зависи от Митко Лишев. Кого ще пуска на стадиона си зависи от Локомотив. Спомням си примерно как постъпи Левски с Диков и цялото Канал 3 навремето.

Моето мнение е, че не е важно каква е политиката на Гонг или личните решения на Лишев, важното е как се отразяват събитията в Локомотив и ако тръгнат негативни тенденции, няма да има значение как се казва или къде работи.

То е ясно, че ще бъде дебнат за крива дума или коментар. Можем да държим сметка на собствените си решения, но не и на чуждите.

Адвокатстваш нещо и затова с теб няма да споря! Аз съм повече от убеден,че лишев не трябва да отразява Локото!

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 12 авг 2010 23:46

Не адвокатствам. Единственото, което в момента може да се каже е, че не е редно. Не знам да има в Гонг друго прес-аташе. Да го пускат да отразява нас ще си е политика на Гонг.
Ти представи твоята позиция (която не е само твоя), остава те да представят своята, ако въобще сметнат за необходимо. В тях е топката, нека си решават какво ще правят. Ние си обсъждаме и си търсим доброто за нашия си клуб, както те за себе си.

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 13 авг 2010 09:19

Туше написа:Единственото, което в момента може да се каже е, че не е редно. Не знам да има в Гонг друго прес-аташе. Да го пускат да отразява нас ще си е политика на Гонг.

Точно. Освен че не е редно, не е и професионално пресаташе на един отбор да отразява мачовете на местния съперник, някак си не ми се връзва по никакъв начин с принципите на справедливото журналистическо отразяване. Колкото и безпристрастен да е такъв човек, винаги хората ще си имат едно на ум, че освен коментатор, той е и пресаташе на друг отбор.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 13 авг 2010 09:25

Irish stout написа:
Туше написа:Единственото, което в момента може да се каже е, че не е редно. Не знам да има в Гонг друго прес-аташе. Да го пускат да отразява нас ще си е политика на Гонг.

Точно. Освен че не е редно, не е и професионално пресаташе на един отбор да отразява мачовете на местния съперник, някак си не ми се връзва по никакъв начин с принципите на справедливото журналистическо отразяване. Колкото и безпристрастен да е такъв човек, винаги хората ще си имат едно на ум, че освен коментатор, той е и пресаташе на друг отбор.

Именно това ми е основния мотив да протестирам срещу лишев! И досега е пишел пристрастно,но не беше обвързан с някой клуб и нямаше основание да се протестира толкова остро!

Върни се в “Локо Пловдив”