Шоу-мач в петък на стадион "Ботев" между мъжете и ветераните

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BALAMA
Контакти:

Re: Шоу-мач в петък на стадион "Ботев" между мъжете и ветераните

Мнениеот BALAMA » 10 авг 2010 20:45

Ей канари мама му стара на морето съм ,но много ме е яд че ще изпусна шоуто в петък.Но воювам тук-от диска на колата звучи само блю канари и от кой отбор си. Сега съм сигурен че сме поели по верния път-в контактите си с левскари и цесекари се убедих че имат голям респект към нас.Ай наздраве....................
"Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек в пълния смисъл на думата"

в. "Знаме" бр. 23, 27 юли 1875 г. Христо Ботев

Потребителски аватар
usta6a
Контакти:

Мнениеот usta6a » 11 авг 2010 01:23

v.s. написа:Много добра идея.С интерес ще следя единоборствата по крилата между баща и син Костадинови.

Познай кой ще е победител.........
Днешният локомотив пловдив е създаден през 1919 в Кюстендил

Потребителски аватар
vivacanary
Контакти:

Ботев /Шампиони/ - Ботев Пловдив - утре от 19:00 на Колежа

Мнениеот vivacanary » 12 авг 2010 19:00

Футболисти от двете най-успешни поколения на Ботев Пд са потвърдили участието си в шоумача срещу настоящия състав на „канарчетата”. Двубоят е утре от 19 часа на стадион ”Христо Ботев” в Пловдив. Очаква се на терена да се появят играчи от спечелилия титлата през далечната 1967 година, начело с Динко Дерменджиев – Чико, Георги Попов – Тумби и Виден Апостолов.

Рамо до рамо с тях феновете ще видят и много от любимците си, които победиха Байерн (М) и Барселона през 80-те. Именно този отбор на Ботев е известен като „златното поколение”, което обаче така и не спечели титлата в първенството. Част от него бе и настоящият треньор Марин Бакалов. Повод за срещата на поколенията е стартът на първенството в Югоизточната „В” група. По този начин легенди и ветерани на „канарчетата” ще демонстрират съпричастност към новото начало в клуба, който бе докаран до просешка тояга от 11-те години управление на Димитър Христолов. Междувременно от ръководството на Ботев съобщиха, че ще бъдат отпечатани пожизнени карти за ветерани и легенди на Ботев, които им гарантират запазени места в ложите на стадиона.

Относно писанията на един "пловдивски сайт", че в Ботев Пловдив пристигнали пари от лицето Николай Бареков, ние потърсихме за коментар финансовия директор в клуба Иван Йотков, който отрече напълно "супер новината".

"Пари има, но те не са по линия на г-н Бареков. Все пак ние няма да връщаме никой и ако той има желание с радост ще приемем субсидиите. До този момент обаче всичко, което постъпва в клуба ни е единствено и само от бизнесмените в УС и от спонсори и рекламодатели. Пари има и всичко в клуба ни е изрядно. В момента ме хващате на подписване на договора с полицията. А преди малко оправихме и договора с медицинските лица. Всички други документи са повече от перфектни." каза за bultras.com едно от новите лица в нашия клуб.

bultras.com

Потребителски аватар
vivacanary
Контакти:

Мнениеот vivacanary » 12 авг 2010 23:10

Ей майка му стара, като ги гледам тея снимки сега ми се къса сърцето, че няма да мога да ги гледам утре.. пусто море :lol:

Потребителски аватар
plovdivchanina
Контакти:

Мнениеот plovdivchanina » 13 авг 2010 00:49

Днеска мача нали е в 19 часа, че видях някво инфо, че ще е в 18?
Изображение

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 13 авг 2010 14:22

plovdivchanina написа:Днеска мача нали е в 19 часа, че видях някво инфо, че ще е в 18?

От 19:00 е мача.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 13 авг 2010 21:24

като ги гледах Зико и Пашев един до друг направо ми се насълзиха очите

Върни се в “Ботев”