Мъри Стоилов :Невъзможно е Дембеле да играе за България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rbs

Re: Мъри Стоилов :Невъзможно е Дембеле да играе за България

Мнениеот rbs » 12 авг 2010 17:47

nikit0o_ndn написа:iliev ot cecka li

селекционера си е ваш....и проблема си е подуенски.явно Коко Динев не иска да плаща комисионни на подуенски кретени ... :mrgreen:
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 12 авг 2010 17:51

LevskiZavinagi написа:Мъри е прав, Димитър Макриев ,Валери Домовчийски, Димитър Илиев и Крум Бибишков заедно не могат дори и за миг да се доближат до играта на Гара, Мъри, левскар съм, ама е време да си ходиш. Вчера вместо да пусне момчета, които до сега не са играли, излиза със старите бойци...а кулминацията дойде, когато коментаторът заяви: "класата на България не е същата, когато го няма Пеев..." Срам и позор!

за 1 път съм съгласен с фен от подуене...голем позор ни 4ака на Уембли....а коментаторите не са се събли4али по физи4еско :lol:
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 12 авг 2010 18:06

Мъри е казал "невъзможно е"?
Това означава, че той не отрича категорично тази възможност!
Смешник!
Гарра наистина прави фурор в БГ първенството ни, но това не е достатъчно за да го лепнем още веднага за национал! смешна работа! По аналогичен начин се набутахме с Мъри за национален селекционер
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

satansho
Контакти:

Мнениеот satansho » 12 авг 2010 18:10

ама разбира се, просто трябваше дда се държи на положение , да каже че вратата е отворена за всеки и ако покаже и задържи нивото си има място вотбора .Но да се изплякава като ч***я извинете не говори сериозно за него.
и само Левски завинаги!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 12 авг 2010 18:29

И аз съм против Гарра да играе за нас.Все пак когато засвири химна нещо в сърцето трябва да му трепне ,нали? ;)

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 12 авг 2010 18:52

foryoubitch написа:Вчера е имало такава тема ама вече е в коша какво мислите за това ,копирах го от там :)

Мъри Стоилов: Демб няма как да играе за България на този ет

Мнениеот sakaliev на 11 Авг 2010 10:35
Селекционерът на националния отбор Станимир Стоилов заяви, че французинът Дембеле не може да играе за националния отбор на България. Миналата седмица стана ясно, че нападателя на Левски е започнал процедура по придобиване на български паспорт. Стоилов обаче поясни защо няма да може да използва талантливия французин в националната формация.

„Дембеле няма как да играе за България на този етап. Според наредбите на ФИФА играч получил български паспорт трябва да е играл най-малко пет години за да облече екипа на националния отбор. Няма как да разчитам на него”, заяви Стоилов пред репортер на Novsport.com.

„Наблюдавал съм го в няколко мача, направи ми добро впечатление. На този пост в списъка ми разполагам с играчи като
Димитър Макриев ,Валери Домовчийски, Димитър Илиев и Крум Бибишков,не мисля че Дембеле е по добър от изброените.

Oттук нататък има 3 варината. Мъри е:
а)тъп
б)Сляп
в)ултра наивен и нагъл
:roll: Вие си изберете нещо от трите :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 авг 2010 19:05

Искам видео, защото ми се струва, че тук има извадени думи от контекста.

Като Гара направи пет години в България като футболист, тогава ще го коментираме, в момента е несериозно.
Изображение

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 12 авг 2010 19:16

В западна македония над 400 000 българи чакат за паспорти, а велики патриоти като Батков и неговите приятели от цска използват власта си за да натурализират половината африкански континент. Някой запитал ли се е защо само в левскицска натурализират чужденци, а!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 12 авг 2010 19:17

james написа:В западна македония над 400 000 българи чакат за паспорти, а велики патриоти като Батков и неговите приятели от цска използват власта си за да натурализират половината африкански континент. Някой запитал ли се е защо само в левскицска натурализират чужденци, а!

Защо?

Върни се в “Национален отбор”