Исмаил Иса, заслужава ли титулярно място в състава?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Исмаил Иса, заслужава ли титулярно място в състава?
Дайте мнение за твърдо титулярно място на Иса, не е ли време вече?
Левски е състояние на духа, Цска болестно такова.
- deepblue1963
Re: Исмаил Иса
Титулярно-да,твърдо титулярно-не.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Не е време.За сега имаме Гарра и това ни стига.......

Точно това имам предвид, подсилване на Гара Дембеле, Иса също е с убийствен нюх към гола!
Иса е за по-малките мачове, за да не рискуваме Дембеле. Иначе Петров знае точно кога да прави смени - вкарва 2-3 Дембеле, влиза Иса и той още 2 и ето ти ги голмайсторите на Лига Европа. 

storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?
контузени
Давам мнение и...
нищо
Не е сериозно. Според мен след влизане в Лига Европа може да играе мачовете в Бг, а Дембеле в Европа. Така ще има шанс за изява, а и Дембеле ще има време за почивка. Лошо ще е да се контузи някой от двамата, защото Антонов и Христов са много различни от Иса, а от Дембеле са.....
След като виждам колко тича Дембеле, неоправдано ми се вижда Бербатов да го извиняват с висок ръст-не може да бяга дълго
Иначе не сравнявам Бербо с него по игрови качества. И Иса ще има възможности за изява. Ако поведем с 2:0 срещу Черноморец още в неделя ще има шанс за изява. По-интересно ми е влизането на Грийн 

- ULPIA SERDIKA 1914
- Контакти:
След дебюта на Христо Йовов,така не ме бе впечатлявал играч в България!Невероятно пласиране ,а и съдейки по изказа му видимо е улегнал характер!
....браво на Мъри!
....браво на Мъри!
ха-ха....имам четири въпроса към фесовете:
1)Какво означават тези 4 букви?
2)Знаете ли всички имена на отбора си?
3)Защо не сте във "В"група?
4)Защо скрихте билетите?
1)Какво означават тези 4 букви?
2)Знаете ли всички имена на отбора си?
3)Защо не сте във "В"група?
4)Защо скрихте билетите?
* Докладвай
* Отговори с цитат
Ново мнениеот deepblue1963 на 12 Авг 2010 17:28
Титулярно-да,твърдо титулярно-н
* Отговори с цитат
Ново мнениеот deepblue1963 на 12 Авг 2010 17:28
Титулярно-да,твърдо титулярно-н
Ами ако някой е гледал сериозно Грийн нека се намеси също. Трябва ротация и това е задължително. И малко извън темата , има ли яснота коя тв ще дава мача с АИК. Той е абсолютно важен за лавината, мач ветропоказател!
woolves написа:Дайте мнение за твърдо титулярно място на Иса, не е ли време вече?
не
[center]
[/center]