Димитър Пенев -Шеф на Надзорния съвет
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Димитър Пенев -Шеф на Надзорния съвет
Поредното малоумно решение.Че Димитър Пенев е дин ако не и най-успешния български тренъор не го отричам.Но за този пост трябват умни хора с образование.Колкото и да уважавам Пенев като човек дал много на любимия ми клуб а и на цялата държАВА трябва да си призная че тои не сред първите що се отнася до интелектуално ниво

-
- Контакти:
Re: Димитър Пенев -Шеф на Надзорния съвет
С голямо нетърпение очаквам да започне Пената да дава интервюта. Ще бъде много забавно. 

@bii4orbata - нека първо си махнем саждата от нашето лице, а после да се смеем на другите. Комедианта с мустаците също изпада в доста смешни ситуации, когато дава интервюта.
-
- Контакти:
И с него се забавляваме и с Вуцов, но Пената ще е безспорен хит. Май си забравил 94 г. какви бисери ръсеше.
На Пената бисерите са нищо в сравнение с брилянтите на Томов!!!
Светът е оцелял, защото се е смял-просто не е гледал БГ футбол!
- silver_sky_boy
- Контакти:
абсолютно съм съгласен.Томов като говори отваря съкровищницата.Чудя се сам ли си изготвя план какво да говори преди да го интервюират 

абе те интервютата са малък проблем,Но това е важен отговорен пост с които иначе симпатичния чичо Митко според мен не може да се справи.Просто не е за него

- silver_sky_boy
- Контакти:
ще видим какво ще се случи.Надявам се Пенев да ни поведе към върха заедно със Стоичо
Аз мисля, че на този пост не трябват думи а дела. Какво като Томов говореше постоянно, но не вършеше почти нищо? Предпочитам да е обратното. Дано Пенев потвърди прозвището си "СТРАТЕГА".
- Udoji90
- Контакти:
silver_sky_boy написа:ще видим какво ще се случи.Надявам се Пенев да ни поведе към върха заедно със Стоичо
Иама чувството, че са го взели, за да го набедят при неуспех.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...