Както каза коментатора :"Барса без Меси са СПЕЦИАЛНИ, а с Меси са извънземен отбор!"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот bultras4e » 01 фев 2009 20:38
Мнениеот sedem_!_dva » 01 фев 2009 20:40
Мнениеот MORSKI » 01 фев 2009 20:46
Мнениеот gstyle777 » 01 фев 2009 21:14
Мнениеот LSFC1914 » 01 фев 2009 21:16
MORSKI написа:Бих го перифразирал:
"Барса без Меси са нищо,а с него мязат що годе на отбор"
Пак имахте късмет и пак с клизма,добре,че беше Меси,ако не е той не ви виждам,честно.
Преди Лорда да е скочил,ще му кажа помисли си поне за малко,че Меси не играе в сумаит мачове,какот Робен не играеше,а сега се сети на кое място щяхте да сте
![]()
И не ми излизай с това,че и без Меси сте играели добре,видя се днес![]()
За нас Робен е същото както и за вас Меси,видя се,че когаот се върна Робен,почнахме д аиграем отново онзи футбол,който демонстрирахе преди.
Мнениеот LoLo » 01 фев 2009 21:19
Пак имахте късмет и пак с клизма,добре,че беше Меси,ако не е той не ви виждам,честно.
Преди Лорда да е скочил,ще му кажа помисли си поне за малко,че Меси не играе в сумаит мачове,какот Робен не играеше,а сега се сети на кое място щяхте да сте
![]()
За нас Робен е същото както и за вас Меси,видя се,че когаот се върна Робен,почнахме д аиграем отново онзи футбол,който демонстрирахе преди.
Мнениеот glarus » 01 фев 2009 21:52
![]()
Мнениеот ticha.ultras » 01 фев 2009 22:14
Мнениеот MORSKI » 01 фев 2009 22:17
Мнениеот dark_smoke » 02 фев 2009 00:26
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта