danko_sot написа:Значи аз съм зомбиран и истеричен фен, така ли излиза?![]()
![]()
Дочев се съгласил друг да му прави селекцията... Дочев се съгласил да остане стария треньорски щаб.... Дочев се съгласил на това, Дочев се съгласил на онова. Този Павел Дочев е много съгласен човек, не мислите ли???![]()
Твоите очаквания сигурно са Павел Дочев и Емо Костадинов всяка сутрин да ти дават отчет как работи ЦСКА в момента ... Ако е така , то нещо сериозно си се объркал. Ти нито си спонсор на ЦСКА , нито си специалист на работа там , нито пък ти е работа да се бъркаш в селекцията на отбора и кой бил привлечен и защо точно той. Ти си фен и като такъв работата ти е да подкрепяш любимия си отбор на стадиона и по форумите в твоя случай ... А ти всеки ден само плюеш и създаваш по няколко теми , които целят по широк кръг от хора да се обърнат срущу собствениците и отбора. Изживяваш се като много знаещ и можещ ... Щеше да е смешно , ако не беше трагично ... А не си и сам в целта си , явно и тебе някой друг те е зомбирал. Дочев бил такъв , Костадинов бил онакъв , за Титан няма нужда въобще да говорим , щото тия милиони , които вливат в ЦСКА са тоалетна хартия и всеки може да го прави това ... Не ми се обиждай , ама си един ревльо с извинение ... Помисли как да направиш нещо за ЦСКА , купи си от скъпите билети или направи нещо друго щом отбора ти е толкова на сърцето ... Ама да плюеш и да се наричаш ЦСКА - р е меко казано нелогично ...