Дочев си призна: Аз съм безгласна буква!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Дочев си призна: Аз съм безгласна буква!

Мнениеот soilwork » 12 авг 2010 13:23

gunner4life написа:
sixtynine написа:Ами кво да каже? "Трябва ми ляв бек! Искам Ашли Коул!"..Или пък да си доведе половината от сакатите в трета немска дивизия.

А нима е нормално да взимаш играч само като си гледал двд-та и по интернет :? :o
:shock: Нали за това си има скаути. Все пак не е треньор от вчера. Освен това всеки треньор си има 20-30 играчи на които знае качествата и би искал да ги има в отбора си (т.нар. любимци).
Да точно това казвам и аз! Утре ще се облека с костюм,ще запиша на едно ДВД : 2-3 играчи от нета и айде в офисите на Титан да ги трансферираме момчетата :lol: Пък и щом работят с нелицензирани агенти още по-лесно. И претендираме че сме професионален клуб? Смешна и жалка работа

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 12 авг 2010 13:24

terrel написа:
gugushito написа:един човек с топки между краката си тръгва при това положение,а не се прави на ощипана мома.... или си п...ка или треньор в най -мъжката игра !!!! :evil: :evil: :evil: писна ми от такива ,дето всичко им е виновно или криво.... Стойчо беше на място в това отношение.... а за това лайно костадинов нямам думи... дори с главна буква не искам да га пиша тоя продажник !!!!

И при Стойчо имаше гафове с взети чужденци, но не толкова на брой като сега.

да де ,ама имаше резултати и ако не бяха простотийте на ръководството и на агент тара сега щяхме да имаме едно добро участие в ШЛ...... в края на краищата се гледат постигнатите резултати ,нали !?!?!!?

naskocska
Контакти:

Мнениеот naskocska » 12 авг 2010 13:25

soilwork написа:Не успях да гледам пресконференцията-но ако наистина е така,ни чакат тежки времена-щом Титаните са се заели с трансферите :roll: :roll: -интернет и ДВД :lol: -смешна работа

Защо се излагате,как мислите стават трансферите в БГ ??? Някой от Литекс,Левски,ЦСКА,Славия,Локо(Сф) и т.н. да не мислите че обикаля света и набелязва играчи които после продължават да се гледат 6 месеца примерно и тогава сядат и решават дали да го вземат !!! Да не мислите че някой чужденец дошъл в БГ е гледан някъде другаде освен на ДВД .Примерно левски къде са гледали и колко Мюлдер,Гриин,Слори и т.н. айде някой да ми каже къде другаде освен на ДВД.Това дали са взели правилните играчи или не е друг въпрос, но в БГ все още отборите нямат толкова пари че и скаути да пращат по Европа или по цял свят.

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 12 авг 2010 13:26

Отдавна беше ясно че Дочев няма думата за селекцията . Даже Гърнето се беше похвалил че лично е довел Гранден . Организацията в клуба винаги ни е била проблем , с Гърнето и Прасето едва ли ще се подобрим.
Все пак ,има и друг клуб в който треньора не го питат са селекцията , това е Реал Мадрид . ;)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
gunner4life
Контакти:

Мнениеот gunner4life » 12 авг 2010 13:27

Сега си спомням случка. Преди може би година някакъв чешит си беше направил статия в Уикипедия. Пича май беше французин и искаше да играе в България (не помня за кой отбор се гласеше) :lol: :lol: Това сега с тези двд-та е същата работа.
Изображение
ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 12 авг 2010 13:30

kolokolo написа:Отдавна беше ясно че Дочев няма думата за селекцията . Даже Гърнето се беше похвалил че лично е довел Гранден . Организацията в клуба винаги ни е била проблем , с Гърнето и Прасето едва ли ще се подобрим.
Все пак ,има и друг клуб в който треньора не го питат са селекцията , това е Реал Мадрид . ;)

Тоѝ не познава играчите в Испания за това не го питат! ;)

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Мнениеот mon1nho » 12 авг 2010 13:31

ЧАКАЙТЕ БЕ ПИЧОВЕ. БИЛ БЕЗГЛАСНА БУКВА ЗАЩОТО НЕ КАЗАЛ ТОЧНО КОЙ ФУТБОЛИСТ ИСКАЛ?! АМИ СТОЙЧО КАТО СТАНА ШАМПИОН ТОЙ ДОКАРА ЗЕ РУЙ И АМУНИКЕ А ТОМОВ ДОКАРА НЕЙ? И КАКВО СТАНА НЕЙ ВКАРА 20 ГОЛА А ЗЕ РУЙ И АМУНИКЕ НЕ СПРЯХА ДА ПИЯТ? НЕ БЕШЕ ЛИ ТАКА? ТАКА ЧЕ СТИГА ГЛУПОСТИ. И MOURINHO ИСКАШЕ РИКАРДО КАРВАЛЬО В ИНТЕР НО СПОРТНО ТЕХНИЧЕСКИЯ ДИРЕКТОР НА ИНТЕР МУ КАЗАЛ ЧЕ ЛУСИ Е ПО-ДОБЪР. ЗНАЧИ И MOURINHO Е БИЛ БЕЗГЛАСНА БУКВА ТАКА ЛИ? АЙДЕ ДАЙТЕ МУ МАЛКО ВРЕМЕ.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 12 авг 2010 13:33

Вярно е и че при Стойчо имаше трансферни гафове, като Мутавджич, Настич, Амунике, но тогава кой пак беше в клуба- Емо, Ембата бе. :)

Ето и още малко от пресконференцията на Дочев:
"Аз трябва да се доверя на нашите скаутове, за да се направи една добра селекцията. Не може един треньор да отиде някъде и веднага да почва да изисква нови състезатели. "

Ех, Павка, Павка, ти ако знаеше кои са тия скаутове- Митьо Борисов и Иво Иванов. :) Сигурно спестяват пари за скаутите и да не им плащат билетите като пътуват в Европа да гледат играчите. :) :) :lol: :lol: :mrgreen:
Не можело един треньор като отиде някъде да изисква веднага играчи. Ти луд ли си бе??? Марш пак към Падернборн :evil: :x

"Не мога да ви кажа, къде е Емил Костадинов в момента, дали е на среща с президентите, не знам. Ще му кажа да присъства на пресконференцията следващата седмица."

Емо пак се е покрил :evil: Никакъв синхрон нямат с Дочев. На Левски пресконференциите винаги са там и Гонзо и Ясен. Тоя Емо е бати ташака
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 12 авг 2010 13:34

naskocska написа:
soilwork написа:Не успях да гледам пресконференцията-но ако наистина е така,ни чакат тежки времена-щом Титаните са се заели с трансферите :roll: :roll: -интернет и ДВД :lol: -смешна работа

Защо се излагате,как мислите стават трансферите в БГ ??? Някой от Литекс,Левски,ЦСКА,Славия,Локо(Сф) и т.н. да не мислите че обикаля света и набелязва играчи които после продължават да се гледат 6 месеца примерно и тогава сядат и решават дали да го вземат !!! Да не мислите че някой чужденец дошъл в БГ е гледан някъде другаде освен на ДВД .Примерно левски къде са гледали и колко Мюлдер,Гриин,Слори и т.н. айде някой да ми каже къде другаде освен на ДВД.Това дали са взели правилните играчи или не е друг въпрос, но в БГ все още отборите нямат толкова пари че и скаути да пращат по Европа или по цял свят.
Доколкото съм запознат-пристига даден мениджър и предлага играчи или човек от ръководството на клуба има контакти с чужди мениджъри и клубове.Предлагат ти някой-гледаш ДВД,профил в Интернета,цена,години и т.н Почваш да звъниш и да се интересуваш-този аджеба става ли за нещо,има ли хляб в него,къде е играл,колко мача,подготовка водил ли е,може ли да го гледаш на живо,личен живот и т.н Ти като си купуваш кола или телевизор-примерно се спираш и на най-дребните детайли.Какво остава като вземаш жив човек,футболист?? Несериозно звучи някак си,да купиш някой с 2-3 минути наблюдение от ДВД или Интернет.Ако наистина така работят в ЦСКА-жална ни майка :lol: :lol:

valio
Контакти:

Мнениеот valio » 12 авг 2010 13:39

gunner4life написа:Сега си спомням случка. Преди може би година някакъв чешит си беше направил статия в Уикипедия. Пича май беше французин и искаше да играе в България (не помня за кой отбор се гласеше) :lol: :lol: Това сега с тези двд-та е същата работа.

В ЦСКА БЕШЕ НА ПРОБИ ДАЖЕ

Върни се в “ЦСКА”