Прогнози за мача ЦСКА - ТНС

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Прогнози за мача ЦСКА - ТНС

Мнениеот ЕМИЛ » 12 авг 2010 13:10

3-0 за ЦСКА

Потребителски аватар
Radio Werewolf
Контакти:

Мнениеот Radio Werewolf » 12 авг 2010 13:12

ЦСКА 2-1 ТНС
ТНС 1-0 ЦСКА

с тази форма толкоз:)
Изображение

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 12 авг 2010 13:14

valio_cska написа:Аз мисля че ЦСКА ще навлезе във форма до средата на първенството а мача с ТНС ще е началото... Прогнозирам труден мач но ЦСКА ще вземе този мач с голова разлика дори !!!

МОЛЯ СИНИТЕ ОТ ПОДУЯНЕ ДА НЕ ПИШАТ !

То сините от Подуяне ако не пишат кой ще ти пише в темата?Колко червеникави има в тоя форум че да има неква дискусия?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

bigthener
Контакти:

Мнениеот bigthener » 12 авг 2010 13:14

THC 1 - 0 CSKA
THC 2 - 1 CSKA

naskocska
Контакти:

Мнениеот naskocska » 12 авг 2010 13:15

Мач ЦСКА - ТНС 2:0 или 1:0
Мнения в темата(3 на фенове на ЦСКА ;10 на други(9 на левскари ???? ) Вие без ЦСКА май неможете не да живеете,ами и аз незнам какво.Повече мнения имате в теми за ЦСКА отколкото в такива за Левски ???
Последна промяна от naskocska на 12 авг 2010 13:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 12 авг 2010 13:15

Лесна победа , но не и с убедителна игра.Шеридън ще играе , а той им е свикнал на дърводелския футбол , така че би трябвало да вкара някой гол, реванша ще е мъка.Все пак играете срещу най-слабия отбор от турнира на тази фаза , ако не го биете :roll: :roll: :roll:
САМО ЛЕВСКИ!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 12 авг 2010 13:16

Ей туй Левскарите хубаво, че Коко им даде един играч и станаха много нахални вече хем човека ги помоли да не пишат пък те и с Цска се заяждат, и с Литекс, а не това е темата левскараска му работа! Тия ще ги биете, но в мача с ирландците се видя, че победи срещу такива отбори не могат да ви извадят от кризата трябва да биете в първенството, но то е повече от ясно, че рано или късно ще стане! Дано да влязат и 3 отбора, че иначе става много лошо за клубния ни коефицент догодина нашите отбори вместо да играят с такива отбори сещате се с какви ще играят ;)
Последна промяна от runnersa на 12 авг 2010 13:18, променено общо 1 път.

Obichamlevski
Контакти:

Мнениеот Obichamlevski » 12 авг 2010 13:18

runnersa написа:Ей туй Левскарите хубаво, че Коко им даде един играч и станаха много нахални вече хем човека ги помоли да не пишат пък те и с Цска се заяждат, и с Литекс, а не това е темата левскараска му работа! Тия ще ги биете, но в мача с ирландците се видя, че победи срещу такива отбори не могат да ви извадят от първенството трябва да биете в първенството, но то е повече от ясно, че рано или късно ще стане! Дано да влязат и 3 отбора, че иначе става много лошо за клубния ни коефицент догодина нашите отбори да играят с такива отбори сещате се с какви ще играят ;)

Това ако го имаш за молене ? "моля сините от подуяне да не пишат" - аз го имам за заяждане ( все едно ми каза "пиши") ;) А при Коко тоя играч от 14 мача имаше 5 гола ..... при Левски от 6 мача има 9 гола - не знам да е от играча само .... май е и от останалите а ? :?
Последна промяна от Obichamlevski на 12 авг 2010 13:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 12 авг 2010 13:18

naskocska написа:Мач ЦСКА - ТНС 2:0 или 1:0
Мнения в темата(3 на фенове на ЦСКА ;10 на други(9 на левскари ???? ) Вие без ЦСКА май неможете не да живеете,ами и аз незнам какво.Повече мнения имате в теми за ЦСКА отколкото в такива за Левски ???

[offtopic]Нормално е когато сме повече от вас, да има и повече мнения... ти не можеш да ни казваш къде да пишем и как да изразяваме позицията си. Все пак 89 отдавна вече е в историята :evil:[/offtopic]
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 12 авг 2010 13:18

big4eto написа:фен съм на литекс но съм сигурен че до 1 месец ЦСКА ще са в супер форма-просто трябва малко време :!: вярвам че ще влязат в груите на лига европа и че заедно с нас ще накараме уефски пак да се молят на пролет на локо сф за лига европа :roll: успех армеици

Берое ви смачкаха добре,че беше съдията :| :|
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Върни се в “ЦСКА”