Селекцията на Левски-нови играчи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: За какво ни е Акалски?
За да имаме достойна резерва на Гошко, и стига го лансирали тоя Божката, той от мача с Челси през 2006 няма никакъв прогрес а само върви надолу.
Честно да ви кажа Киро има страхотен хъс и всички данни за вратар обаче много често пуска повече от елементарни голве,които почти винаги решават мача а понякога пък спасява много трудни положения! Способен е да те вбеси!!!!! Все пак е не лош вратар,но не мисля,че е нещо повече от Митрев! В никакъв случай! Ако го вземете ще разберете! В никакъв случай обаче не може да се сравнява с Петков! Колкото и някои от вас да не го харедсват Гошо,Акалски е далеч от него определено! Успех на отбора ви в Европа!!!!
Последна промяна от fire на 12 авг 2010 13:06, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
мисля някъде бях чел че през зимата ще се разделим с Гошето Петков, а Акалски се взима за да има конкуренция между него и Божката Митрев, то е ясно Цецо Димитров става само за трети вратар
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
-
- Контакти:
аз мога да ви кажа 4е ако го вземете няма да сгрешите!!!много добър,супер пи4 и невероятен мъжкар(гони жълтите като лъв ахахах на центъра на тяхния стадион и ги би)4естно супер много ме е яд за него голям вратар
Предполагам за да попълни Пловдивската колония в отбора.А и е биткаджия,стане ли меле влиза нокаутира няколко души и така и така е резерва като го накажат няма и да се усети.
А ако съм сериозен бих казал,че има талант в него но доста време не играе и може да бъде погубен.
А ако съм сериозен бих казал,че има талант в него но доста време не играе и може да бъде погубен.
Акалски е страшно талантлив вратар, надявам се с годините да изчисти играта си от споменатите преди мен грешки. Ние на практика взехме Георги Петков от Славия в подобен момент - когато той беше млад, правеше впечатляващи спасявания и още по-фрапантни грешки, знаем докъде стигна. Очевидно Петков ще бъде продаден (най-вероятно през зимата), а ние почти винаги сме имали 2-ма силни вратари. Аз съм на мнение, че Петков най-добре да смени обстановката, а ние да си търсим нов вратар, на когото да разчитаме. Митрев също е много талантлив и може да се пребори за постоянно титулярно място, а между него и Акалски съм сигурен, че ще намерим следващия титуляр за години наред. Цецо Димитров трудно ще пробие в Левски, но му пожелавам успех в някой друг български отбор.
Nassy написа:За да имаме достойна резерва на Гошко, и стига го лансирали тоя Божката, той от мача с Челси през 2006 няма никакъв прогрес а само върви надолу.
кажи 1 момент в който да е вървял надолу?
абе вие и за гарата се чудехте за какво ви е, ама сега стихотворения му пишете
.

-
- Контакти:
Божидар Митрев може да замести Петков,а Акалски да му е достоен съперник в това,кой да е титуляр.
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
Не мисля, че е нещо повече от Митрев. Че той дори в локото не е титуляр.