Ливърпул-Челси

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
buhinho
Контакти:

Re: Ливърпул-Челси

Мнениеот buhinho » 01 фев 2009 20:03

Ялови фенчета на Челси и Ман. Ю припари ли ви на гъзеца след тоя мач.. гледате на съдията грешките, ама не гледате как Челси цял мач няма удар към Рейна.. Ливърпул премаза това подобие на отбор и дори и съдията да е направил грешка, тва не оправдава липсата на адекватност на Челси.. пък за манчовците.. борбата започна днес
... and You'll Never Wall Alone...

Потребителски аватар
buhinho
Контакти:

Мнениеот buhinho » 01 фев 2009 20:05

Rodn1 написа:поредната незаслужена победа на Ливърпул...Писна ми от тях

ти футбол някога изобщо гледал ли си?
... and You'll Never Wall Alone...

Потребителски аватар
LSFC1914
Контакти:

Мнениеот LSFC1914 » 01 фев 2009 20:06

koi4i написа:Незнам за Ливърпул,но Бозингва определено е най-големия селянин,който съм вижал!!!Подобен ритник и в България не виждаме!!!

Какво пък ти бе? Босингва и да го бега изгонили,тея от Loserpool се знаеше,че ще бия.
На тея от Loserpool им казвам манекенчета,играят балет.Някой ги докосне и веднага ревнат.Те за това няма да станат шампиони!

koi4i

Мнениеот koi4i » 01 фев 2009 20:07

Каква борба???Манчестър е шампион!!!Ше ни дойдете на олд трафорд и ше стане като с Челси!!!
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 01 фев 2009 20:08

buhinho написа:Ялови фенчета на Челси и Ман. Ю припари ли ви на ***еца след тоя мач.. гледате на съдията грешките, ама не гледате как Челси цял мач няма удар към Рейна.. Ливърпул премаза това подобие на отбор и дори и съдията да е направил грешка, тва не оправдава липсата на адекватност на Челси.. пък за манчовците.. борбата започна днес

Абе смешко, ако на Стамфорд Бридж изгонят Джерард в 60 минута не само няма да имате удар към вратата, а няма да минавате центъра. Много сте зле, ако беше Лампард на терена съвсем по друг начин щеше да се развие мача. Първото полувреме наистина ни надиграхте, но за второто не беше нищо ясно, докато този не развали мача ;)
NON MOLLARE MAI

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 01 фев 2009 20:12

а бе то е ясно кой ще е шампион Манчестър Юнайтед,а фенчета на Ливърпул ние ви минахме с мач по малко а кво остава като си вземеме мача срещу Фулъм
червения картон на Франки Ланпарт беше незаслужен
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 01 фев 2009 20:16

Malkin написа:Аве ей *****и я се оправете и не приказвайте глупости....цял мач Ливърпул мачкаше Челси и първото и преди червения картон картинката беше една и съща тръгнали от съдията да се оплакват....СМАЗАХМЕ ВИ 90 МИНУТИ МАЧКАНЕ

Смешко,
Напълно съм съгласен че Ливърпул мачкаше през целия мач, и преди червения картон. Но след него на Челси не им оставаше нищо друго освен да се пазят и играта изцяло се промени, заради склерестото педалче. А ти ако нямаш достатъчно в главата за да го признаеш, значи с право се обърнах към теб със Смешко :)

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 01 фев 2009 20:20

buhinho написа:
Rodn1 написа:поредната незаслужена победа на Ливърпул...Писна ми от тях

ти футбол някога изобщо гледал ли си?

да гледал съм...мача беше равностоен и беше развален от съдията което явно е фен...

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 01 фев 2009 20:36

Ей голям рев голямо чудо!Те в Англия феновете не реват толкоз.Съдията това,съдията онова,предрешил мача?!?И без червения картон пак щяхме да бием.Челси с нищо не показаха,че заслужават и точка.Защо не погледнете играта си първо и след това да ревете срещу съдията,който миналия сезон свири най-смешната дузпа в историта на Челси срещу Ливърпул. :?: :!: :?:
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

ultra_LIVERPOOL
Контакти:

Мнениеот ultra_LIVERPOOL » 02 фев 2009 02:12

Rodn1 написа:
да гледал съм...мача беше равностоен и беше развален от съдията което явно е фен...

Да знаеш... много равностоен беше.Челси едва смогваха да излязат от тяхното поле, равностоен ми бил мача.Иначе че нямаше червен картон за Лампард това го признавам, но като сте толкова добри, за 60 минути да бяхте отправили поне няколко опасни удара, не да се гърчите по терена и после съдията да ви е виновен!!!

Върни се в “Футбол - Свят”