Levski_1914 forever написа:vrajdebec написа:Както каза едно приятелче : '' Ама като обърнеш вестника наопаки , ЦСКА са първи бе !!! ''

Е както казва пък една моя приятелка...Каква е разликата м/у калинките и ЦСКА?
-Че,калинките имат точки,а ЦСКА не!
По темата...1.5 за Гранден не е зле,но като знам Титаните колко дългове имат и как си ползват парите...Съжалявам за ЦСКА-те които си мислят,че ще вземат някой по-класен...Съмнявам се,но ще видим времето ще покаже!

Ейй намерил кой да прави оценки , а случайно да си наясно Батков(Чорни) какво направи с парите от прословутото ви участие в шампионската лига .... явно не си, аз ще ти кажа купи един квартал в Бургас с цел строеж на туристическо селище ама хапнаха дръвцето БЕЗ ПРАВО на строеж. А със 6.5м евро могат да се направят доста неща в България ... поне за футбола.
Но като цяло аз се радвам че паднахме от Черноморец , радвам се че Калиакра би Славия , също и че Литекс едвам измъкна суперкупата от Берое ... защото това означава само едно че нивото на футбола в България започва да се вдига и вече няма да има по 4-5 истински мача в годината а ще са доста повече ...защото няма какво друго да върне хората по стадионите.
И истината е да има много чужденци .. защото тогава ще има конкуренция ...ще има и национален отбор. В момента почти всички български футболисти играещи в България особенно в така наречените "грандове" са едни лигльовци с много големи заплати(според нашия стандарт) без никаква дисциплина, която е ключов фактор във всеки един спорт, които не правят нищо освен да ревът че им били забавили заплатите, без да направят нищо с което да са си ги заслужили(визирам играчите на ЦСКА).
Съжалявам ако съм засегнал някой но това е моята гледна точка и не мисля че е много далеч от истината.