Карлтън Коул в Ливърпул ?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Карлтън Коул в Ливърпул ?

Мнениеот d-o-d-o » 12 авг 2010 10:30

Как мислите възможен ли е подобен транфер и изобщо трябва ли ни точно този футболист за алтернатива на Торес ?

Lif_fc как стоят нещата около тази новина в Английската преса ? :!: :!: :!:
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

zaqwsxd
Контакти:

Re: Карлтън Коул в Ливърпул ?

Мнениеот zaqwsxd » 12 авг 2010 10:34

Като юноша на Челси съм го наблюдавал 5-6 пъти и в Уест Хем също го наблюдавах и се ядосвах какъв талант сме изпуснали. 20 милиона паунда са като че ли много за него , но той е доста класен футболист.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 12 авг 2010 10:43

Добре де, английски футболист е, млад, но пък 20 млн са си чиста лудост. Ей го на Хунтелаар - с к'во е по слаб от Коул (Карлтън), че цената, за която Шалке биха могли да го вземат, да е 15 млн, при това в евро ?!?
Не мисля, че "чука" е точния футболист за 'Пуул, по съм склонен за централен нападател с доказано име.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 12 авг 2010 10:52

Въпроса е че ни трябва доказан нападател :) Така че според мен е добър вариант... :) Друг е въпроса че има и по-добри....Аз сегасе надявам за Стилян и Уорнък :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 12 авг 2010 11:25

Ливърпул се отказва от Карлтън Коул

Ливърпул се отказва от трансфера на нападателя Карлтън Коул, защото от Уест Хям искат прекалено висока цена.

Според „Дейли Мейл” Коул ще остане в Уест Хям, защото „Чуковете” искат 15 млн паунда плюс 5 млн паунда бонуси за английския национал.

Уест Хям все още има нужда да продава, за да намали заплатите.

Според мен лично този трансфер няма да се осъществи, пък и аз не го харесвам особено Карлтън Коул. Незнам дали Ходжсън ще се стреми да привлече нападател. Пък и ситуацията около Масчерано още не се е развила и няма финансови средства за привличането на нападател.

Потребителски аватар
shamana1912

Мнениеот shamana1912 » 12 авг 2010 11:53

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... s-the-reds Кристиян Поулсен подписа с Ливърпул.
ИзображениеИзображение

neoje
Контакти:

Мнениеот neoje » 12 авг 2010 11:54

liv_fc написа:Ливърпул се отказва от Карлтън Коул

Ливърпул се отказва от трансфера на нападателя Карлтън Коул, защото от Уест Хям искат прекалено висока цена.

Според „Дейли Мейл” Коул ще остане в Уест Хям, защото „Чуковете” искат 15 млн паунда плюс 5 млн паунда бонуси за английския национал.

Уест Хям все още има нужда да продава, за да намали заплатите.

Според мен лично този трансфер няма да се осъществи, пък и аз не го харесвам особено Карлтън Коул. Незнам дали Ходжсън ще се стреми да привлече нападател. Пък и ситуацията около Масчерано още не се е развила и няма финансови средства за привличането на нападател.

Много ме е яд,че изпуснахме Шамак...според мен беше перфектен за заместник на Торес...
YNWA!

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 12 авг 2010 11:54

Нали Броутън каза че имаме 15 млн паунда за харчене плюс парите от продажби.
Предвид че за сега сме горе долу на нулата би трябвало да има финансов ресурс за нападател.Още повече че Ходжсън скоро каза че иска нападател.
Иначе честно казано не ми се вярва да пристигне кой знае какво голямо име.По скоро нещо като Карлтън Коул...

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 12 авг 2010 12:00

styopa написа:...По скоро нещо като Карлтън Коул...

Или като Лоик Реми ;)
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 12 авг 2010 12:03

Mighty Reds написа:
styopa написа:...По скоро нещо като Карлтън Коул...

Или като Лоик Реми ;)

Да точно.

Върни се в “Ливърпул”