Udoji90 написа:.
Да, много верни неща каза, но само да те поправя - Гранден вкара само 1 гол срещу Своге. После асистира на Янчев за втория, затова си се объркал. Петре и Панку вкараха другите 2 и ги бихме 4-1. Както и да е. Вкара дузпа срещу Славия и пак асистира на Янчев в този мач, вкара на Локо Сф и на Сливен. 4 гола са това и 2 асистенции (може и повече от 2 да са били), което все пак не е лошо за около 12 мача, които игра пролетта (първите 2 кръга през пролетта ги пропусна, а и в последния не игра - тогава бяхме с юноши. Може и в други да е липсвал - не си спомням вече). Без него класата ни спада МНОГО, но и аз го прежалих. Не знам Маркиньос как ще се оправи сам, но му вярвам. Вероятно съм от малкото защитници на бразилеца, но смятам, че е може би най-способният ни играч, АКО не го насилват да играе опорен халф, тъй като е футболист с ярко изразени Офанзивни качества. Беше пред гонене в един момент, но тогава Любо използва авторитета си, помоли феновете да не го освиркват срещу Дери и те го послушаха. След това Маркиньос започна да се раздава и направи силен сезон. Шапка му свалям, че се освести. Проблемът е, че нямаме друг като него след продажбата на Гранден. Точно такъв ни трябва или някой като Тасевски. В А група има такива играчи най-вече в Черноморец, според мен - Марсио Нуньо, Педриня, Гонсалес са все хора, които и на фланга могат да играят, но умеят да задържат - не е лошо за някого от тях да се огледаме, пък в замяна да дадем я Мигел, я някой младок, за да компенсираме част от сумата за трансфера. Това последното си го мисля съвсем сериозно след мача в неделя, когато въпросните хора показаха качествата си. Проблемът с нападателя може да бъде решен с Шеридън и Тибони, но ще почакаме и ще видим. Сега страшно съжалявам, че треньорът ни е работил в чужбина, не е гледал А група и не познава играчите в нея - ако беше ги следил, Дочев 100% щеше да забележи Дембеле и щяхме да изпреварим Левски за него. Много го харесвах този играч още в Локо Пд и беше ясно, че или в Левски или ЦСКА ще иде, или в чужбина. За съжаление, се получи най-лошият за нас вариант. Относно защитата, там с бековете сме си много добре, дори Грило да го няма в игра. В центъра обаче сме ужас - напълно си прав в това. Аз поне искам Попов да е титуляр - мн по-добър е от жабарите. Кой ще му бъде партньор - това е огромният проблем. Дано Еспозито се докаже като юноша на Милан. Изглежда ми по-обещаващ от Акуаро.
E ти каза приказка. как да вземем от Черноморец, нали се сещаш че е почти невъзможно на тоя етап. А и не само от там. титаните дължат пари и на други отбори. Сигурно тези, а и други клубове у нас са вече много по-резервирани към нас, когато искаме да им купуваме играчи. И може би ще предпочетат офертите на вечния враг или друг отбор. Титаните само купуват, а пари хич не плащат. Ти си прав, че е добре да имаме още един играч, който умее да задържа топката на фланга, да навлиза в центъра и да комбинира добре. Но това е може би срещу по-слаби съперници, които много се затварят отзад. Срещу открит съперник, аз мисля, че не е толкоз проблем, защото се получават пространства и бързите крила ги използват и Маркиньос е достатъчен. Ето виж Левски сега. Те имат един Дарко, а по крилата са с Младенов и Жо. Но да не забраяме и Гаджев и той умее добре да подава, а и да задържи. За Гарата си прав. Такъв нападател в Б-я отдавна не е имало, изключително попадение в селекцията на Левски. Но вече е там. Няма какво да мрънкаме. Можеше поне Кристиян Узунов да върнат това лято, ако не друго. Говореше се, че се представял добре в Кипър, макар и не в първа дивизия. Какво става с това момче, не знам. Не знам някой друг юноша дали нямаме на този пост и да бъде привикан, но едва ли.Даже и да има някой талантлив, едва ли ще се справи толкоз бързо и веднага да влезе в първия състав и да почне да играе на ниво.