Шеридан титуляр за Ейре!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Шеридан титуляр за Ейре!

Мнениеот danko_sot » 12 авг 2010 08:11

Udoji90 написа:.

Да, много верни неща каза, но само да те поправя - Гранден вкара само 1 гол срещу Своге. После асистира на Янчев за втория, затова си се объркал. Петре и Панку вкараха другите 2 и ги бихме 4-1. Както и да е. Вкара дузпа срещу Славия и пак асистира на Янчев в този мач, вкара на Локо Сф и на Сливен. 4 гола са това и 2 асистенции (може и повече от 2 да са били), което все пак не е лошо за около 12 мача, които игра пролетта (първите 2 кръга през пролетта ги пропусна, а и в последния не игра - тогава бяхме с юноши. Може и в други да е липсвал - не си спомням вече). Без него класата ни спада МНОГО, но и аз го прежалих. Не знам Маркиньос как ще се оправи сам, но му вярвам. Вероятно съм от малкото защитници на бразилеца, но смятам, че е може би най-способният ни играч, АКО не го насилват да играе опорен халф, тъй като е футболист с ярко изразени Офанзивни качества. Беше пред гонене в един момент, но тогава Любо използва авторитета си, помоли феновете да не го освиркват срещу Дери и те го послушаха. След това Маркиньос започна да се раздава и направи силен сезон. Шапка му свалям, че се освести. Проблемът е, че нямаме друг като него след продажбата на Гранден. Точно такъв ни трябва или някой като Тасевски. В А група има такива играчи най-вече в Черноморец, според мен - Марсио Нуньо, Педриня, Гонсалес са все хора, които и на фланга могат да играят, но умеят да задържат - не е лошо за някого от тях да се огледаме, пък в замяна да дадем я Мигел, я някой младок, за да компенсираме част от сумата за трансфера. Това последното си го мисля съвсем сериозно след мача в неделя, когато въпросните хора показаха качествата си. Проблемът с нападателя може да бъде решен с Шеридън и Тибони, но ще почакаме и ще видим. Сега страшно съжалявам, че треньорът ни е работил в чужбина, не е гледал А група и не познава играчите в нея - ако беше ги следил, Дочев 100% щеше да забележи Дембеле и щяхме да изпреварим Левски за него. Много го харесвах този играч още в Локо Пд и беше ясно, че или в Левски или ЦСКА ще иде, или в чужбина. За съжаление, се получи най-лошият за нас вариант. Относно защитата, там с бековете сме си много добре, дори Грило да го няма в игра. В центъра обаче сме ужас - напълно си прав в това. Аз поне искам Попов да е титуляр - мн по-добър е от жабарите. Кой ще му бъде партньор - това е огромният проблем. Дано Еспозито се докаже като юноша на Милан. Изглежда ми по-обещаващ от Акуаро.

E ти каза приказка. как да вземем от Черноморец, нали се сещаш че е почти невъзможно на тоя етап. А и не само от там. титаните дължат пари и на други отбори. Сигурно тези, а и други клубове у нас са вече много по-резервирани към нас, когато искаме да им купуваме играчи. И може би ще предпочетат офертите на вечния враг или друг отбор. Титаните само купуват, а пари хич не плащат. Ти си прав, че е добре да имаме още един играч, който умее да задържа топката на фланга, да навлиза в центъра и да комбинира добре. Но това е може би срещу по-слаби съперници, които много се затварят отзад. Срещу открит съперник, аз мисля, че не е толкоз проблем, защото се получават пространства и бързите крила ги използват и Маркиньос е достатъчен. Ето виж Левски сега. Те имат един Дарко, а по крилата са с Младенов и Жо. Но да не забраяме и Гаджев и той умее добре да подава, а и да задържи. За Гарата си прав. Такъв нападател в Б-я отдавна не е имало, изключително попадение в селекцията на Левски. Но вече е там. Няма какво да мрънкаме. Можеше поне Кристиян Узунов да върнат това лято, ако не друго. Говореше се, че се представял добре в Кипър, макар и не в първа дивизия. Какво става с това момче, не знам. Не знам някой друг юноша дали нямаме на този пост и да бъде привикан, но едва ли.Даже и да има някой талантлив, едва ли ще се справи толкоз бързо и веднага да влезе в първия състав и да почне да играе на ниво.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 авг 2010 09:06

Предлагам първо да изчакаме да подпише и чак след това да го редим в състава :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
chievo
Контакти:

Мнениеот chievo » 12 авг 2010 09:36

Маркиньос може да си партнира с Галчев, двамата добре задържат и могат да дават добри пасове. За мен схемата е 4-2-3-1, като двойката централни полузащитници трябва да е Янчев - Галчев, а пред тях - Маркиньос. По крилата - Трифонов и Делев, напред - Шеридън.

Защитата е енигма на този етап.
Изображение

bigthener
Контакти:

Мнениеот bigthener » 12 авг 2010 09:39

Само може да си мечтаете, ирландското дърво да е по - добро от Гарра, ама айде.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 12 авг 2010 10:03

Коста Янев и той е креативен също. Как ли ще се справи на крилото например, мисля че горе-долу има бързина. Не знам но Коста си е добър играч и е хубаво да му се намери и на него място в отбора. Знам че ще изглеждаме по-дефанзивно с него, но при тази защита, дори е по-добре да сме с три халфа в средата, за да се стига до по-малко опасности пред нашата врата.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 12 авг 2010 11:20

delqnski47 написа:
danko_sot написа:Пфф доста глупости сте изписали. Лично мнение ;) Как ше игграят двамата, вие въобще разбирате ли от тактика, схеми и т.н.? Шеридън играел за Ейре титуляр- голяма работа. То щото сме цъфнали на всички други постове, че да се радваме, ами... И аз мисля, че ще е добро попълнение. Но точно сега и Меси да дойде в състава, едва ли ще цъфнем веднага и ще почнем да мачкаме. А това че играе днес е глупост, най-много да се контузи. Два мача за два дни, това е тъпо решение. Пак казвам най-големия проблем е защитата и след премахването от състава на К.Стоянов положението там става още по-зле ;)

Бе не е баш малка работа,ама ще видим!А и никой не е казал,че ще мачкаме!!Просто се радваме,че най- вероятно сме оцелили кьоравото със Шеридън!

Пак казвам че не желая да се бъркам, ама някой обърна ли внимание че оценките на това момче и за двата мача са слаби, и че и в двата мача нищо не направи. При 5-0 за ирландия централния нападател не прави нищо. Дано не се окаже повече звезда на нашите вестници от колкото е в действителност. Дано да е добър. Хубаво е в България да идват повече добри футболисти, за да се вдига нивото на футбола.

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 12 авг 2010 11:25

Все пак смятам, че и тая година някой ще направи много пари от трансферите в цска. И само феновете ще страдат. Защото на тези които си правят парите, изобщо не им пука за цска.

Върни се в “ЦСКА”