Имате ли впечатления от играта hattrick.org?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Kolec
- Контакти:
Re: Имате ли впечатления от играта hattrick.org?
Яка е играта..
аз я играя от дооооста време..

..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..
Най-добрият мениджър евър!!!!! Чиста математика и не отнема време - супер е играта. препоръчвам я с две ръце, три крака и т.н. (тоя сезон ми беше юбилеен - 20-ти) 

[center]
[/center]

Играя я от Март 2006г и не ми е омръзнала, даже напоследък започва да ми става все по интересно.
Определено е игра за търпеливи хора, имам няколко познати играещи различните видове Manager и само като им спомена,
че се чака цяла седмица за 1 тренировка и 1 мач в лигата и им се изправят косите.
Определено е игра за търпеливи хора, имам няколко познати играещи различните видове Manager и само като им спомена,
че се чака цяла седмица за 1 тренировка и 1 мач в лигата и им се изправят косите.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

- Boksiorcheto
Аз също я играя от 3 години и половина. В момента съм в 3та дивизия. Отборът ми е F.C.Bayern Munchen. Псевдонимът ми е :Tribuna_Bessica
Горе доло разбирам играта. Имам приятели във висшата лига,а баща ми стигна до 2ра дивизия.
Горе доло разбирам играта. Имам приятели във висшата лига,а баща ми стигна до 2ра дивизия.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
преди я играех, но я изоставих защото е доста детинска според мен. Поне преди имаше много недоразумения и нереални неща, заплатите бяха от 1000лв до ... 1М :Д уменията магическо, вълшебно, извънземно.
Мога да ви препоръчам тази игра:
http://pmanager.org
Това е играта,която се доближава най много до ФМ, от тезикоито съм пробвал. Има повече мачове от ХТ, в България се започва от 3та дивизия , добър отбор може да се направи за 3 сезона.(=9месеца)
Мога да ви препоръчам тази игра:
http://pmanager.org
Това е играта,която се доближава най много до ФМ, от тезикоито съм пробвал. Има повече мачове от ХТ, в България се започва от 3та дивизия , добър отбор може да се направи за 3 сезона.(=9месеца)
Най-добрия мениджър според мен.Играя от 2005 и все още не ми е омръзнал,въпреки че не съм постигнал особени успехи освен няколко титли в V-та дивизия и някоя друга бляскъва победа за купата.
Хубавото е,че играта постоянно се развива и от време на време се появяват и много нови неща.Наистина действието се развива според някой твърде бавно,но така и хората с не много време могат да я играят успешно.Тези които смятат да започват имайте в предвид че този сезон настъпиха някой промени които са в помощ на новите играчи
Прочетете добре правилата и различните позиции в самата игра и започвайте. Успех! 

Аз съм там от 3 години и не ми е омръзнала ...
Няма да ви казвам колко е интересна,само ще спомена че в събота,докато не си изтегля играч от скаутите за младежката ми академия не правя нищо друго,който не вярва да пита жената

I'M BLIND!IMPRESS ME!
-
- Контакти:
nqkoi znae li zashto v moqta diviziq nikoi ne se e ka4il v po-gorna,az zavurshih na 3 mqsto minaliq sezon no se vidqh 4e nito purviq nito vtoriq sa se ka4ili i sme si sushtite ot minalata godina
Чарът и се състои в това, че всеки мениджър трябва да развие дългосрочна стратегия! Именно по тази причина всичко постигнато доставя огромно удоволствие! Не е за хора, които търсят динамична игра с бързи успехи!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!
Върни се в “Игри и забавления”