За Слави, Бойко и още нещо...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Re: За Слави, Бойко и още нещо...

Мнениеот Linky » 12 авг 2010 02:03

Nole написа:
eelche написа:Публична тайна е,че Славчо Главчо ТрифонскиЗарезан е финансиран с червени пари още от далечната 98 когато плюеше по Костов,после на власт дойде Царя плюеше и по него после изведнъж смени стила от критичен към сатиричен към Тройната коалиция и агент Гоце.Да се има навпредвид че Трифонов е бил доста обвързан със ВИС,която се води "червена" групировка,е трябвало да се срещне с Васил Илиев точно преди да го разстрелят в ресторант "Мираж".Общо взето изчерпан като идеи,мегаломан,чиято слава избухна като динамит и съвсем скоро ще загасне като кибритена клечка.

Говориш, че е финансиран още през 1998 с "червени" пари ... Хмм, затова ли пя в къмпанията на СДС на кметските избори през 1999 във всички основни градове в страната ?

П.С. Пичове, незнаете колко сте смешни, когато говорите за неща, които не са ви хич ясни и използвате изрази като "публична тайна"

Чшшшш Годжи , ти ли си? :roll:
Слави е голяма мутра - това се знае и как да го харесваш след като няма никакво образование (политическо), а искаше да вземе 50% от държавата? :roll:
Бойко е същия , не го защитавам , но да отричаш нещо подбно за който и да е от двамта си е глупост, едно му прави чест на бойко - не даде на слави половината правителство , а парите не бяха малко , но явно не достатъчно :roll:
А да и кой беше този Слави , шоу ли имаше?Кой го гледаше ? По бтв ли го даваха ? Коя беше тази телвизия? :roll:
САМО ЛЕВСКИ!

mitaca
Контакти:

Мнениеот mitaca » 12 авг 2010 02:08

Хайде наистина да не смесвамеме политиката със спорта, че и със шоубизнеса ;). В политиката има избори, в шоупрограмите рейтинг, а в спорта точки ;), секунди, метри килограми и т.н. Но темата е интересна въпреки, че наистина не е за спортни форуми Гонг.
Слави можеше да (се опита да) стане политик. Преди доста години. Когато рейтинга му беше висок. Тогаз сценаристите искаха, но той отказа. И правилно! Сега няма да стане, ако се опита фиаското му е в кърпа вързано. БББ (бат Бойко Борисов) влезе в политиката именно чрез шоу ;). Не на Слави, а собствено. И сега продължава. Кое му беше шоуто ли? Бодигард на Тато (по младите да питат, кой е Тато ;)), поддържник на "царя" и главен секретар по негово време, изестен с лафа: "Ние ги хващаме, а те ги пускат". Ама това закони и т.н. никакъв коментар. Сега е подобно. Страшно много акции с арести и т.н., но файда никаква. Атакува се съдебната с-ма. Сигурно е корумпирана, че то де няма корупция. Но важното е, че няма политическа воля да се напишат нови закони, а се иска власт над самостоятелна и независима такава, каквато е съдебната с-ма. А ние сме парламентарна република и които държи парламента (кат БББ) той кове законите. Да сте чули закони за реформиране на съдебната с-ма и кодексите? Не БББ иска да се запази с-мата, а да се сменят съдийте. Като Цв. Цв. стане президент ще има квота. Ама това вече ще намирисва.
Всички (колкото и аполитични да сме) сме служали как БББ казва: Аз построих, аз финансирах, аз дадох пари....и т.н. Ма не е това, това е Българската д-ва, това сме аз и ти, данъкоплатците.
И преди някой да ме обвини в червени (или "турско" сини) краски, ще отговоря: от първите избори гласувам по съвест и по един и същи начин. Не избирам "по-малкото" зло (затова не съм гласувал само 2 пъти от всички избори от 89-та насам). Не се литкам, не си сменям мнението. Аз за личности не гласувам, а за платформи (младите съфорумци надали знаят що за животно е туй :() Преди време бях казал, че ако Левски (не отбора, светинята), слезе по някакъв начин и обещае да ни оправи за 800 или не зная колко дни (но без план и само на харизма), ще гласувам срещу него! Въпреки, че съм левскар.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 12 авг 2010 03:31

боже, божеееее, сами ше съ унищожимЕ, божееееееее.........
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 авг 2010 04:22

Някой тука каза,че предното правителство било най-слабото.Дано това ни е най-слабото правителство,което оставя толкова голям бюджетен излишък!Този излишък е намален наполовина само за 1 година от управлението на Бойко!Болниците са докарани до просяшка тояга,за какъв чеп плащаме здравни осигуровки,че и задължителни на всичкото отгоре,след като ни карат да си плащаме за болнични услуги?Какво е това нещо болниците да приемат само спешни случаи?С други думи,когато стане време за умиране,само тогава ще тръгнат да те спасяват,иначе-не!
Защо защитниците на пожарникаря не кажат нещо за повишената безработица?Борисов говори,че няма да пипа заплати и пенсии,ама днеска хляба го "пипна" с 40% ,нали?!Контрабандата се повиши неимоверно,в сравнение отпреди една година,но за работата на МВР изобщо няма смисъл да се говори-ПРАХ В ОЧИТЕ!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 12 авг 2010 05:53

8-)

Ами, ако не беше Слави да прави постоянно реклама на Бойко Борисов с образа, в който влизаше Любо Нейков, едва ли Пожарникара щеше да е толкова популярен днес !
Авторът май забравя, че години наред Слави Трифонов и цялото му шоу всяка вечер героизираха Боко и го набиваха в главите на неособено умния ни народ.
Тази реклама все някога трябваше да бъде платена !
А дали тя е била случайна или не е била спазарена предварително от Дългия и Боко ?!? 8-)
Слави е комерсиален човек и не прави нищо без предварително да знае, че ще спечели от това.
Дали не са имали договорка с Б.Б. да му прави ежедневна реклама срещу нещо обещано от страна на Пожарникара-мутра-милиционер ?!?
Уговорка, на която Боко просто не е удържал на думата си, както всъщност постоянно прави и в други случаи !?!
Истината е, че Боко просто е излъгал Слави ....
Ето, защо Слави започна да плюе Боко и според мен напълно заслужено !
Не, че Слави ми е любимец, ама определено започнах отново да гледам шоуто му, откакто взе да вади керливите ризи на "безгрешното" полубожество Бойко Борисов. :lol:

И авторче, не ти ли е малко неудобно да критикуваш може би единствения човек, който в момента има смелостта да критикува самозабравилия се вожд Боко, след като цялата медийна машина в България е впрегната да прави реклама на Борисов ??? :evil:
От сутрин до вечер го гледаме във всички възможни канали на телевизиите.
Дето имаше един стар виц : вече имам чувството, че и консерва да си отворя и от там ще излезе Бойко Борисов ! :lol:
Не чувам някой да го критикува, а положението в България е плачевно !!!
Откакто ГЕРБ са на власт нищо хубаво не се случва !
Само репресии, наказания, забрани, ограничения, глоби .... :evil:
Цените на всичко се повишиха, а заплатите и пенсиите са замразени. :shock:
Държавата ни се е превърнала в един гигантски затвор, в който имаш само задължения, но не и права !!! :evil:
Европейският съюз ги хвали, защото все повече ни превръщат в колониална държава. Това обаче не е никак радостно за обикновения българин.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 12 авг 2010 06:10

Добре скроена ТЕМА,
когато не ни харесва нещо казано , поставяме въпроса КОЙ го е казал. И вече 25 човека обсъждат кой е СЛави, а никой не отговаря на въпроса КАКВО е казал. Това което прави правителството гоняма в учебника по икономика ЗНАЧИ :
или прави не това към което се стреми, или са измислили нов учебник, или са тъпи (последното не го вярвам)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 авг 2010 08:36

Автора, ти си от Герб, нали?
Слави е простак и чалгалфон, а Бойко е мутра и самовлюбен глупак! Който ги защитава, нищо не разбира, а говори чужди приказки!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 12 авг 2010 08:44

всеки човек си е уникален индивид, всеки си прави изводите сам. мога да ви дам само съвет да гледате себе си и да се стараете да постигнете нещо амбициозно за вас си . Бойко, слави и който и да е, достигнали до този хоризонт, са имали най-вече това наум.... иначе не искам да ги коментирам какво представляват в моите очи. нито на тях им пука за мнението ми :mrgreen:

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 12 авг 2010 09:05

Не ми разваляйте деня с глупости.
Модераторите, моля да се намесите. Който иска да се занимава с глупости, да си го прави във фейсбука, или където ще, но не и тук.
Слънчев ден.

Galfonek
Контакти:

Мнениеот Galfonek » 12 авг 2010 10:39

Какво очаквате от един чалгар и пропагандатор на турската музика?

Върни се в “Свободна зона”