Mъри: Чакам Бербатов за мача с Англия!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Mъри: Чакам Бербатов за мача с Англия!
Деба кажете някоя братовчедката на Ники Михайлов. Да се оженя за нея, че искам и аз да съм национал !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
Покрай сухото,гори и мокротоsmpt написа:Кой е най-добрият български играч в момента?
Кой премина в Манчестър за 30 млн паунда?
Кой вкара на Челси преди седмица?
Със сигурност не е нито Камбуров,нито Миланов,нито някоя от сините пенсии.Бербтаов липсва на националния,но съм сигурен,че ще се върне скоро.
+1
Искахте да си тръгне- трагна си. Сега пък го търсите. Нещо си противоречите.
П.П Само не мога да резбера какво ви е направил Живко Миланов. Вярно зет е на Боби Михайлов ама....... какво е виновен човека, че се е влюбил в щерка му.
smpt написа:Кой е най-добрият български играч в момента?
Кой премина в Манчестър за 30 млн паунда?
Кой вкара на Челси преди седмица?
Със сигурност не е нито Камбуров,нито Миланов,нито някоя от сините пенсии.Бербтаов липсва на националния,но съм сигурен,че ще се върне скоро.
+1
Искахте да си тръгне- трагна си. Сега пък го търсите. Нещо си противоречите.
П.П Само не мога да резбера какво ви е направил Живко Миланов. Вярно зет е на Боби Михайлов ама....... какво е виновен човека, че се е влюбил в щерка му.
Не,бе.На мен и останалите Живко не ни е виновен с нищо,в личния си живот.Виновен е оня,дето го пуска ляв бек,само и само да играе,защото дядо му е шеф на БФС.Зетя и за десен бек не става в национала,ама нали имал 3-4 срещи като юноша на левия бек,готово.Той ще бъде.
Само Черно море.
- FOREVER CSKA
- Контакти:
Love_ написа:Деба кажете някоя братовчедката на Ники Михайлов. Да се оженя за нея, че искам и аз да съм национал !
НСПП има още една щерка май !!!
Като чуя за Зетя и ми се присира. По-добре да вземе някои от Берое, Черно море, Локо Плд, ако щеш и от Славия. Все по-добри ще са !
Давай да е дириме, че ми се рита на хубав терен. Пък и ще ходя на екскурзии. Бижу !
FOREVER CSKA написа:Love_ написа:Деба кажете някоя братовчедката на Ники Михайлов. Да се оженя за нея, че искам и аз да съм национал !
Давай да е дириме, че ми се рита на хубав терен. Пък и ще ходя на екскурзии. Бижу !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
garfild8 написа:dimitar59 написа:batmanlevski написа:ДОСТАТЪЧНО злини ни донесе този ,не ни трябва да се навърта околко отбора.след като го изгониха,сега в отбора останаха само истински мъже,които нямат нужда от интриги.да си седи на пейката на юнайтед и да си гледа техните мачове.
+1 ! Сега поне отбора с 11 човека.Футбола е игра за мъже,а не за мамини синчета.
Тъй,тъй.И всички мъже ли са според теб?Махни Стенли,Марто,Пелето,Манолев и донякъде Мицански и Божинов,на останалите мъже ли им викаш?Включително и Татьовото.Да се изравни най-малко с баща си,не знам колко време ще мине.
Тъй,тъй.А кажи ми,че не мога да се сетя,какво е направил за националния отбор.А на един мач си тръгна още първото полувреме.Сърбите ни се подиграват още.
-
samo levski
- Контакти:
да правят гарата българин и да играе за българия а бербатов да си гледа манчестър
- FOREVER CSKA
- Контакти:
Love_ написа:Като чуя за Зетя и ми се присира. По-добре да вземе някои от Берое, Черно море, Локо Плд, ако щеш и от Славия. Все по-добри ще са !FOREVER CSKA написа:Love_ написа:Деба кажете някоя братовчедката на Ники Михайлов. Да се оженя за нея, че искам и аз да съм национал !
хохохохох и добри кинти ше падат
Тъй.Тези дето останаха,още са там.А Бербо,сам се оттегли с достойнство. 
Само Черно море.
- FOREVER CSKA
- Контакти:
samo levski написа:да правят гарата българин и да играе за българия а бербатов да си гледа манчестър
ГАРА та ГАРА имаме си Българи а дюстабана скоро може да стане СПИРКА