Любо Пенев треньор на Литекс!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Re: Любо Пенев треньор на Литекс!

Мнениеот iskren » 11 авг 2010 17:05

Любчо никога няма да доиде в Ловеч,не заради друго ами Ганчев такива пари за трансфери каквито иска супата никога не са давани в историята на Литекс!
Батков вън от ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 11 авг 2010 17:10

JimBeam написа:
Гуу написа:Любо Пенев трябва да е луд да ходи в Ловеч, там няма нормална обстановка за работа. Ще му бият шута след първия провал, вижте само по какъв начин в Литекс се разделяха с треньори като Стойчо Младенов, Миодраг Йешич, Люпко Петрович, Ангел Червенков и Станамир Стоилов, никой уважащ себе си треньор няма да отиде там и да се остави да бъдат управляван от неадекватни хора като Трифон Попов, който не може да върже две смислени приказки на кръст.

Нямам нищо против Литекс като клуб, но просто...

Дай да не говорим ние точно за шутове, защото ние даже уволняваме треньори след 3 месеца и много добре го знаеш.Много треньори минаха през нас за кратко време, така че да не гледаме в паницата на другият.
Относно тези които си изброил до колко имам спомени Стойчо бе махнат от Литекс за слаби резултати, Йешич сам каза още като ги пое че ще е до лятото и вземаха купата на България и си замина.Ганчев се молеше много да остане ама Йешич искаше да се оттървае от помията у нас.Петрович се раздели с Литекс по взаимно съгласие и даже и сега е готов да ги поеме както и той сам каза, че Литекс и Левски са му на сърцето и винаги ще помага на тези два отбора.Станимир Стоилов си беше провал и нормално да бъде изгонен след слабите резултати с една спечелена Купа на България само и никакви сериозни победи над водещите отбори у нас.Тук изненадата е Червенков но да си кажа честно Литекс може и да е станал шампион с него ама е нямаше красивата игра на този отбор който показваше преди години.

Любо Пенев ако отиде в Литекс и го остави Ганчев да работи ще ги направи голям и сплотен отбор.

Факт е, че и ние не сме цвете за мирисане, дори сме по-зле... но в случая става въпрос за Литекс.

1) Стойчо бе махнат от Литекс заради един мач, отпадане от Щурм грац (вярно, тежка загуба с 5:0 на реванша), но пак все заради нея беше.
2) Никой не е предлагал договор на Йешич, единственото нещо, което Йешич каза е, че не са му предложили нов контракт, та и той беше отпратен без смислена причина.
3)Петрович пък също беше освободен, приказките за взаимното съгласие си бяха за пред хората, ако не беше напуснал Люпко, щеше да бъде изритан. Въпросната оставка на Люпко Петрович много напомня на "приетата оставка на Любо Пенев в ЦСКА).Основното там беше, че Литекс не можа да вземе един финал за купата.
4)Станимир Стоилов и Ангел Червенков са върха на сладоледа, те бяха махнати само заради мач, съотетно с БАТЕ и Жилина, не заради слаби резултати, не заради слаби мачове, а само заради един мач...а най-абсурдното в случая е това, че единия треньор ги бе направил шампиони преди това.

Ако Любо Пенев стане треньор на Литекс, при първата подобна издънка (като тази на Стоилов и червенков) е аут.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 11 авг 2010 17:14

Litex1 написа:
Гуу написа:
Litex1 написа:Аз съм Против Любо Пенев
Не е добър Тренер и ще развали още повече отбора и при него няма никаква дисциплина
и там ще се разделят на групички.
Подобре да даде повече пари за по класен треньор!

Много негативни неща могат да се измислят за Любо Пенев, но това, че при него няма дисциплина със сигурност не е едно от тях.

Той ще е най слабия тренор след Стойчо Младенов

Аха, кажи един силен треньор, който би бил подходящ за Литекс, че ми стана любопитно ?

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 11 авг 2010 17:31

Гуу написа:
Не е добър Тренер и ще развали още повече отбора и при него няма никаква дисциплина

Много негативни неща могат да се измислят за Любо Пенев, но това, че при него няма дисциплина със сигурност не е едно от тях.

И каква дисциплина имаше... играчите всяка вечер пукаха като мастии...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 11 авг 2010 17:35

Гуу написа:
Аха, кажи един силен треньор, който би бил подходящ за Литекс, че ми стана любопитно ?

Аз ако бях бих сложил Херо... все пак с него имаха най-големи успехи мисля си :)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 11 авг 2010 17:37

Не знам какво толкова го хвалят Любо Пенев... освен една победа над Динамо Москва, други успехи какви има??? Под негово ръководство, цска изтърва сигурна титла. На следващия сезон отново бе на път да сдаде титлата и само факта че го махнаха на полусезона, му спести това ново "постижение". Играчите на цска преди и след всеки мач пукаха като мастии в заведения! Въобще не разбирам с какво толкова ви впечатлява Любо?

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 11 авг 2010 17:43

UltraBlue написа:
Гуу написа:

Рабех 2 години ви правеше на маймуни , а Любо на втората издънка изгони 7 човека !

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 11 авг 2010 17:48

UltraBlue написа:
Гуу написа:

А за това Любо ли е виновен ? Случайно да не ги водил за ръчичка заедно да "пукат като мастии" ?
Любо Пенев направи това, което други български треньори не бяха правили, в името на реда и дисциплината изгони 7 основни футнолисти, та ако за теб това не е въвеждане на дисциплина в съблекалнята, незнам кое е ?

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 11 авг 2010 17:50

Изглежда дисциплина са издънките на Рабех. :o Ако Наско Сираков,бе още там,нямаше да се случат тези неща.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Deflores
Контакти:

Мнениеот Deflores » 11 авг 2010 20:30

Гуу написа:Любо Пенев трябва да е луд да ходи в Ловеч, там няма нормална обстановка за работа. Ще му бият шута след първия провал, вижте само по какъв начин в Литекс се разделяха с треньори като Стойчо Младенов, Миодраг Йешич, Люпко Петрович, Ангел Червенков и Станамир Стоилов, никой уважащ себе си треньор няма да отиде там и да се остави да бъдат управляван от неадекватни хора като Трифон Попов, който не може да върже две смислени приказки на кръст.

Нямам нищо против Литекс като клуб, но просто...

точно.Величо Дихонов и Стоичо Соилов тоже разбират от интриги

Върни се в “Литекс”