мъри.....
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- [1948]CSKA
- Контакти:
Re: мъри.....
toq lud li e we da vika tiq... bojee 

kkatan написа:да свалим шапка пред гения на мъри и пред легендите на бг-футбола ,които ще можем отново да видим в националния..... да се преклоним!
С това да се преклоним, ми звуче повече, като панахида за геройски загиналите!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Нема що ... и Гонзо да викне... Нестава така просто НЕСТАВА
Заповядайте в CSKA Sofia is life - http://www.facebook.com/pages/CSKA-Sofi ... 979?ref=ts
hlucho написа:kkatan написа:да свалим шапка пред гения на мъри и пред легендите на бг-футбола ,които ще можем отново да видим в националния..... да се преклоним!
С това да се преклоним, ми звуче повече, като панахида за геройски загиналите!

CSKA SOFIA - THE CHAMPION OF BULGARIA
POJELAVAM MU DA SE IZDANI
A I SAM SIGOREN ZA6TOTO NI6TO NE STAVA OT NEGO TOVA E
Пиши на кирилица и с малки букви!
-mike28

Пиши на кирилица и с малки букви!
-mike28
Да,с Топчо,Мопчо,Коловати и Бабина му Трънкина...За Домовчийски-добре,младо е момчето,нека опита...Много е объркано положението в отбора.Не знам как ще се оправят нещата.Мъри и той изглежда объркан,но ще стискам палци,щото ножът е опрял в кокала...
Вярвам в добрите му намерения,но,ако и той извика говедото Лусио...работата е ясна.Херо му каза за Пеев.....Не знам,Господ да ни е на помощ!!!
Вярвам в добрите му намерения,но,ако и той извика говедото Лусио...работата е ясна.Херо му каза за Пеев.....Не знам,Господ да ни е на помощ!!!
-
- Контакти:
едва ли ще гледам повече мачове с този треньор и с тези футболисти
...Luda rabota !!! Muri, kakvi gi var6i6
Kakto i da e- vra6tane na zad niama. Mogem samo da ti pogelaem kasmet i dano uspee6 da gi sploti6,kato kolektiv...
Пиши на кирилица! Използвай бутона "редактирай"!
-mike28 tebe pak, koi ti iska mnenieto- samo razvaliash obstanovkata, takmo zapo4nahme da se obediniavame

Пиши на кирилица! Използвай бутона "редактирай"!
-mike28 tebe pak, koi ti iska mnenieto- samo razvaliash obstanovkata, takmo zapo4nahme da se obediniavame

Последна промяна от gstyle777 на 01 фев 2009 16:17, променено общо 1 път.
CSKA SOFIA - THE CHAMPION OF BULGARIA
Ей тва е свинската работа.Докато Марков или Стоичков викаха цесекари в националния не мрънкахте,ами сега...

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.