Мениджърът на Ливърпул Рой Ходжсън обмисля да предложи 14 милиона лири за футболистите на Астън Вила Стилиян Петров и Стивън Уорнък, съобщава британската преса.
Ходжсън иска да се възползва от несигурността на "Вила Парк" след напускането на мениджъра Мартин О'Нийл и да убеди двамата играчи да преминат на "Анфийлд".
31-годишният капитан на България Петров е гласен за заместник на напускащия аржентински ас Хавиер Масчерано.
28-годишният Уорнък, който е юноша на "червените", пък е нужен на Ливърпул за засилване на конкуренцията при крайните бранители.
Ходжсън взима Стилиян Петров
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- В.Апостолов
Ходжсън взима Стилиян Петров
" Или със смелост излизаш на сцената, или завинаги оставаш зад кулисите ! "
Re: Ходжсън взима Стилиян Петров
Сега е момента за офертата, О'Нийл го няма, а с това се увеличават драстично шансовете да стане сделката. Силно се надявам да го привлекът.
- gunner4life
- Контакти:
Стенли заслужава да играе в топ отбор. Дано Пуул го вземат.

ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34
Ехе браво дано е вярно, като гледам колко пари дават за играч на 31 години, явно много го искат.Все пак е нашият капитан 

Дано Стенли отиде на Анфилд.Той заслужава да играе в по-голям клуб,от Астън Вила.
Само Черно море.
Аз все пак мисля, че до такава оферта няма да се стигне. Поулсен съвсем скоро ще премине официално на "Анфийлд". Мисля, че това са просто спекулации, заради стеклите се обстоятелства. Източникът на статията също не е много сигурен.
Дай боже,вземем ли Стенли ме ебе за Масчерано...Пък и Уорнък е 5 пъти по-добър от Инсуа и Аурелио взети заедно...С което ще си решим проблемите на левия бек...Лошото в цялата работа е,че ако вземем Стенли и сделка за Масчерано не се състои,нашто момче може да остане резерва,защото не вярвам Ходжсън да играе с 2ма деф халфа като Рафа 

YNWA!
- Mighty Reds
- Контакти:
И тук изплува въпроса : защо бе продаден Уорнък, след като сега биха се броили немалко грошове, за да си го приберем
Продължавам да съм песимистично настроен за идването на Стенли, като liv_fc е изложил преди мен причините.
Ако О'Нийл беше се усетил каква шапка му кроят неговите янки, щеше да си вапца ските в посока Анфийлд, още в началото юни. Някой път така става, казал стария джедай
, имаме си тренер, гледаме напред.

Продължавам да съм песимистично настроен за идването на Стенли, като liv_fc е изложил преди мен причините.
Ако О'Нийл беше се усетил каква шапка му кроят неговите янки, щеше да си вапца ските в посока Анфийлд, още в началото юни. Някой път така става, казал стария джедай

“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
По принцип и двамата биха имали място.Все пак няма да играем само с 11 човека цял сезон,че да правим сметка дали биха играли или не.Въпроса е дали можем да си ги позволим.За мен е по-вероятно до края на прозореца да вземем един нападател и с това да приключим за този прозорец.
Доста интересно ще бъде до затварянето на трансферния прозорец на 31 август!
LIVERPOOL FOREVER!!! и това е!

[center]
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]