Блекпул представи Гранден, ЦСКА прибира около 1,5 млн. евро

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Re: Блекпул представи Гранден, ЦСКА прибира около 1,5 млн. евро

Мнениеот hristov25 » 11 авг 2010 14:23

Добри пари ще влезнат в клуба. Успех на Гранден в Блекпул. Явно в България няма да се оправим, вместо да подсилим отборите си и да повишим нивото си всеки по-качествен се продава. :cry:
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

Потребителски аватар
rudy
Контакти:

Мнениеот rudy » 11 авг 2010 15:06

Досега всички информации идват от "приближени" на клуба журналисти - няма нищо официално - когато декларират приходите от трансфера и платят ДДС-то да не се окаже че е продаден за 150 000 вместо за 1 500 000? Ясно ми е че има черно счетоводство - но само тука в БГ - щото Блекпул също декларират приходи и разходи. А и никъде не пише кой плаща комисионната на агентите и посредниците, каква е сумата за играча и т.н. През зимата май бяха продадени двама в Русия за 4 млн. долара, ама не американски, а зимбабвийски (1USD = 12686937984.50ZWD).

Освен това май не ЦСКА ще вземе някакви пари, а "офшорката" на Титан.

Колкото до кой къде продава. Че аз не искам да продаваме играчи - искам да играят в моя отбор и да ми носят радост. Виж ако бях собственик сигурно щеше да ме интересува, но пак не къде а за колко. Само комплексари се радват на продажбата на свой любимец в "голям" клуб.

Син съм и за мене по-голям клуб от "Левски" няма!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 11 авг 2010 15:15

Жалко, че се разделяме с най-класния си играч, но това са закономерни неща - когато определен играч е над нивото на отбора или първенството, в което се състезава, нормално е да отиде в по-силна лига, иначе му се спира развитието. Успех и от мен на Елиот и дано Нелсън да го замести подобаващо.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 11 авг 2010 15:19

поредният много добър трансфер направен от ЦСКА ..... още веднъж се доказа, че ЦСКА може да продава в най-силните първенства ....... после не е изненада,че всички се натискат да си предлагат играчите на отбора .............. успех на гранден ..... ние му помогнахме на него и тоий на нас с 1,5 мил . евро

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

пелинат

Мнениеот пелинат » 11 авг 2010 15:54

Син съм и за мене по-голям клуб от "Левски" няма![/quote]
Трябваше направо с това да почнеш ,вместо да се правиш на много умен и да си хабиш времето да пишеш.Ако Левски успее да продаде футболист в отбор от топ 3 на шампионатите в Европа ще настане такъв празник по медии и форуми,ама сега се правите на умрели лисици.

Потребителски аватар
Korsata
Контакти:

Мнениеот Korsata » 11 авг 2010 15:57

Успех на Гранден!

Въпросът е дали ръководството има идея кой ще го замести. Аз такъв играч не виждам в ЦСКА и не вярвам че ще бъде взет. В крайна сметка май се оказва, че този трансфер е абсолютно в ущърб на отбора точно когато сме в криза и преди важни мачове за ЕКТ.

ЦСКА Завинаги!
ЦСКА Завинаги!

Потребителски аватар
rudy
Контакти:

Мнениеот rudy » 11 авг 2010 16:15

пелинат написа:Трябваше направо с това да почнеш ,вместо да се правиш на много умен и да си хабиш времето да пишеш.Ако Левски успее да продаде футболист в отбор от топ 3 на шампионатите в Европа ще настане такъв празник по медии и форуми,ама сега се правите на умрели лисици.

Всъщност продадохме наш юноша на Ливърпул (мисля че е доста по-голям от блекпул?) и се радвах, но причините бяха други.
Пък на вас оставям да ае радвате когато продавате юношите на Пирин, Марица, Ботев Враца и т.н.
Ама това е вашата философия - дайте, дайте, дайте...

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 11 авг 2010 16:16

Korsata написа:Успех на Гранден!

Въпросът е дали ръководството има идея кой ще го замести. Аз такъв играч не виждам в ЦСКА и не вярвам че ще бъде взет. В крайна сметка май се оказва, че този трансфер е абсолютно в ущърб на отбора точно когато сме в криза и преди важни мачове за ЕКТ.

ЦСКА Завинаги!

Абсолютно съм съгласен с теб. Гранден беше най-добрият ви играч, личи си, че е класа. Наистина малко странно, че се продава точно преди влизането в групите на Лига Европа. Но пък ние не знаем каква е истината около французина. Явно му е писнало от нашето първенство или пък има някаква друга причина, за да иска да напусне отбора ви точно когато е започнал сезона.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 11 авг 2010 16:39

............какво остана за продаване от цска ? Я да се поогледаме ................ МАЙ НИЩО !!!! :) аааааааааааа има за продаване , тухлите от стадиона и железата от оградите .............. давай Емо, продавай ! Ние левскарите те обичаме ! Ти си един от нас ! :)
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

пелинат

Мнениеот пелинат » 11 авг 2010 16:50

rudy написа:
пелинат написа:Трябваше направо с това да почнеш ,вместо да се правиш на много умен и да си хабиш времето да пишеш.Ако Левски успее да продаде футболист в отбор от топ 3 на шампионатите в Европа ще настане такъв празник по медии и форуми,ама сега се правите на умрели лисици.

Всъщност продадохме наш юноша на Ливърпул (мисля че е доста по-голям от блекпул?) и се радвах, но причините бяха други.
Пък на вас оставям да ае радвате когато продавате юношите на Пирин, Марица, Ботев Враца и т.н.
Ама това е вашата философия - дайте, дайте, дайте...

За колко го продадохте,по-точната дума е подарихте.Колко мача игра за Ливърпул?Ливърпул си го продадоха в Холандия и спечелиха ,а ФК Левски пи една студена вода.Да не говорим ,че баща му ако не беше президент на БФС и вице шеф на Съдийската комисия към УЕФА едва ли някой щеше да го вземе някъде.Сигурно е талантлив,но досега е твърда резерва навсякъде и заради него аут от националния отбор са Иванков и Петков.

Върни се в “ЦСКА”