Николай Йорданов ще свири Черноморец - Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Николай Йорданов ще свири Черноморец - Левски
http://gong.bg/view_article.php?article_id=151291 Тия кво ебават ли се ? Левски тръгна да бие и някой трябва да го спре ли кво? Мача с литекс беше само капката на сладоледа... преди това свири и като паднахме от локо на Герена да не говорим оня мач със същия тоя черноморец преди години когато Гонзо излезе сам срещу вратаря и след като го фаулираха не изгони играча на черноморец... в крайна сметка от 2:0 - 2:2
Гонзо трябва да се намеси и Левски в никакъв случай да не излиза на мач с тоя съдия ....

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Re: Николай Йорданов ще свири Черноморец - Левски
От тоя мангал, само лоши спомени имам.
Най-мазния съдия..... отврат...
-
- Контакти:
Как може да се сложи компаньонката на Литекс да свири на ЛЕВСКИ!Подигравка!!!
Абе какво толкова сте се разпискали... ако сме толкова силни, колкото мислим, ще бием въпреки всичко!
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Ужас,ужас!Колето ще убие Левски,ще контузи Спирката!
Какво ми се оплаквате само бе малки говедца,съдиите цял живот само на вас са помогали,точно вие ли ревнахте......
Тъй или иначе мача е твърда единица и то с разлика.....
Тъй или иначе мача е твърда единица и то с разлика.....
кво въпреки всичко ве? С тоя педал нищо не е сигурно... Пък и никой не е казъл, че Левски е толкова силен, че трябва да бие всички с по 5:0 и на вън без проблеми? И 1:0 и 2:0 са победи, а това съвсем спокойно може да бъде пречупено от такъв смешник като никиту
Преди време

Преди време
И какво ло още не след като ни одряза главата на пъпа на София, а сега? Какво ще се съгласяваме тая ***** да ни свири у важен мач ли ?Председателят на УС на сините Георги Марков заяви, че Николай Йорданов "не е добре дошъл на "Герена"
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
UltraBlue написа:Абе какво толкова сте се разпискали... ако сме толкова силни, колкото мислим, ще бием въпреки всичко!
Именно.Чак такава теория на конспирацията може да се роди единствено в извратения мозък на Георги Атанасов.Не се сравнявайте с болни хора!
- blue magic
- Контакти:
ЛЕВСКИ започна да бие наред и някои хора се стреснаха. Николайчо Йорданов е първата стъпка на извънфутболните мерки, които трябва да спрат ЛЕВСКИ към титлата.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!