Гриша Ганчев към Боби Михайлов: "Давам Е1 000 000, оставете ми Мъри"
Собственикът на Литекс готов да плаща заплатата на чужд селекционер
Гриша Ганчев е предложил 1 000 000 евро на БФС, за да задържи Станимир Стоилов само в Литекс. Собственикът на ловчанлии е направил тази оферта по време на последните преговори за Мъри, който вече официално е селекционер на България, с боса на БФС Борислав Михайлов. Ганчев до последно не е искал да пуска Стоилов в държавния тим, защото се опасявал от брожения във футболните среди при евентуална покана в националния отбор на играчи от Литекс. „Остави ми Мъри, а аз ще плащам заплатата на елитен чужденец, който да поеме националния отбор“, казал Ганчев на Боби. Както е известно, подобен специалист ще иска минимум 1 000 000 евро годишна заплата, за да поеме България. (в. Меридиан мач)
Според мен Мъри не струва тези пари. Мисля, че статията е поръчкова.
защо гриша ганчев да не дава тези пари за чужденец (доказано име), който да тренира литекс, а не пусне мъри в националния - така ще си спести заплатата на последния, която съм сигурен, че не е малка.
Платено е на някой да прави PR- на Мъри!
Струва ли Станимир Стоилов 1 000 000 евро на година
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Струва ли Станимир Стоилов 1 000 000 евро на година
Гришата налива най-много пари в тази скапана държава и превръща Ловеч в страхотно място за живеене
стига глупости ,кой ще даде толкова пари на един посредствен треньор??? за такава сума ще намерим много по-читав(не че някой идиот ще дойде).това са поредните раздувки на ловешкия далавераджия. само простотии от шефовете на бг -футбола
Никой БГ треньор не струва толкова, а и в милата ни родина нема кой да ги даде тия парички, вервайте ми
П.С. Кат ти харесва толкоз Ловеч ходи да живееш там

П.С. Кат ти харесва толкоз Ловеч ходи да живееш там
- River Plate
- Контакти:
Masaba написа:Гришата налива най-много пари в тази скапана държава и превръща Ловеч в страхотно място за живеене
ХАХАХАХ

Ловеч е най-мизерния и окраден град в България именно от хора като тоя боклук Гриша Ганчев!
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
това са страшно много пари и то само за заплата, а премийте и др.разходи може да мине и 1.5 млх.евро. 

http://zalozite.net футболни прогнози за деня