ЦСКА- Ботев Враца

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

CSKA V-na
Контакти:

Re: ЦСКА- Ботев Враца

Мнениеот CSKA V-na » 11 авг 2010 00:07

Успях да прочета до стр.11 и за повече нямам нерви да чета.
Към феновете на Левски- няма какво да се спори, в момента отбора е на гребена на вълната, всички вие трябва да се радвате за отбора си и ....съвсем нормално е да се кефите на неволите на "омразния" :) ви отбор. Макар, че има и по не толкова крайни фенове от вас, които не злобеят в таква степен, но всеки си има манталитет и начин на разбиране на нещата.
Към феновете на нашия отбор- аз си спомням преди доста години когато ЦСКА в началото на първенството бе на...някъде последните места, е не бе последното де. Е гадно е случващото се в момента, ама какво от това, нали не е фатално. Хайде да коментираме след 10 кръга, накъда са нещата и какво се случва, в края на крайщата 6точки са нищо и ние го знаем много добре :) . Да на всички ни е гадно заради това начало.....но пък ние сме от ЦСКА, не от този който в момента е най-добър или начело в класирането и затова последен , първи, все сме от този отбор. Аз пък имам надежди, че ще се променят нещата. Поради стечение на многоооо обстоятелства се стигна до тук, но тези неща са коментирани в много теми. Но аз вярвам, че ще се изправим и ще тръгнем отново нагоре. Лесно е да паднеш, цаката му е да можеш да се изправиш и да тръгнеш пак. Това колегите от другия гранд, мисля че трябва да са го разбрали ясно, май сравнително скоро си имаха подобен пример.
И накрая за малко усмивки. Днес след мача ме виждат познати от Левски и ме питат-" Знаеш ли каква е разликата между ЦСКА и калинка?", викам каква, отговор- "Ами калинката има точки". Който може да посреща с усмивка неволите, да иронизира собствените си недостатъци и грешки.....няма от какво да се притеснява. Той ще е силен, здраво стъпил на земята, ще оценява реално ситуацията и ще може да се справи с трудностите пред него.

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Мнениеот botev1921 » 11 авг 2010 00:46

Понеже бях на мача, а гледам много тук сте били пред компютъра! Никой не се е бил от ЦСКА - пред мен стана мелето и двамата се ритнаха защото нашето момче ги прескочи! Веднага след това си плеснаха ръцете, но медиите си личи какви са днес! Иначе за мача - не си мислете, че сте играли с юноши и Муши - играха всичките италианци като нито един не направи нещо кой знае какво! От тези, които играха днес само това момче черничкото става за А група, другите нямат чисто футболните качества да са в ЦСКА! Тибони има техника, но е много тромав и много мисли на терена! Фактът, че гол ви вкара Данчев, който не е вкарвал за Ботев от 1 година е красноречив! Загубата ви е ВАЖНА, защото тези ви играчи са уж класните нови попълнения от Италия, а бяха направени за смях от играчи, които взимат сигурно общо колкото тоя Еспозито! Най-смешното е, че Ботев надигра ЦСКА с играчи, които са резерви и на проби към края. С две приказки - резервите на Ботев Враца са по-добри от резервите и младите на ЦСКА, а титулярите на Ботев са да не кажа на същото ниво като тези италианци!
Според мен с идването на Костадинов ЦСКА отива по дяволите! Никой не може да ме убеди, че тези италианци не са тук по мениджърски наредби от немай къде! А тези караници между феновете след мача са смешни - Дучето се кара на някакъв пенсионер и му се обяснява все едно е папата! Нещо трябва да се направи в ЦСКА, защото нещата са много зле!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 11 авг 2010 10:33

botev1921 написа:От тези, които играха днес, само това момче черничкото става за А група,...

За Нелсън ли става въпрос? Ако е той, ще съм много доволен, защото имам големи очаквания за него. Не съм в София обаче и не съм ходил на мача, затова те питам.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 11 авг 2010 10:42

botev1921 написа:Понеже бях на мача, а гледам много тук сте били пред компютъра! Никой не се е бил от ЦСКА - пред мен стана мелето и двамата се ритнаха защото нашето момче ги прескочи! Веднага след това си плеснаха ръцете, но медиите си личи какви са днес! Иначе за мача - не си мислете, че сте играли с юноши и Муши - играха всичките италианци като нито един не направи нещо кой знае какво! От тези, които играха днес само това момче черничкото става за А група, другите нямат чисто футболните качества да са в ЦСКА! Тибони има техника, но е много тромав и много мисли на терена! Фактът, че гол ви вкара Данчев, който не е вкарвал за Ботев от 1 година е красноречив! Загубата ви е ВАЖНА, защото тези ви играчи са уж класните нови попълнения от Италия, а бяха направени за смях от играчи, които взимат сигурно общо колкото тоя Еспозито! Най-смешното е, че Ботев надигра ЦСКА с играчи, които са резерви и на проби към края. С две приказки - резервите на Ботев Враца са по-добри от резервите и младите на ЦСКА, а титулярите на Ботев са да не кажа на същото ниво като тези италианци!
Според мен с идването на Костадинов ЦСКА отива по дяволите! Никой не може да ме убеди, че тези италианци не са тук по мениджърски наредби от немай къде! А тези караници между феновете след мача са смешни - Дучето се кара на някакъв пенсионер и му се обяснява все едно е папата! Нещо трябва да се направи в ЦСКА, защото нещата са много зле!

Дочев: Италианците са далеч от желаното, доволен съм от Нелсон!!!

joro bad

Мнениеот joro bad » 11 авг 2010 10:42

Както казват старите хора ,,за мъртъвци само хубаво или нищо". За съжаление за вас нищо, но все пак ви пожелавам успех срещу ТНС, за да трупате коефициент на Българските отбори в УЕФА. :idea: ;)

levskimo
Контакти:

Мнениеот levskimo » 11 авг 2010 10:43

Да ви кажа, напълно приятелски, селекцията ви е доста зле. Единствено тоя крилото Нелсън и Тиеро могат да ви вдигнат нивото... другото са ментета. Ако не броим Шеридън де, ама не го знам какъв е.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 11 авг 2010 11:00

levskimo написа:Да ви кажа, напълно приятелски, селекцията ви е доста зле. Единствено тоя крилото Нелсън и Тиеро могат да ви вдигнат нивото... другото са ментета. Ако не броим Шеридън де, ама не го знам какъв е.

Горе-долу и моето мнение е такова. Не знам защо толкова малко се говори за Нелсън и за дебюта му в игра, който може да е съвсем скоро. Точно към холандеца и към Тиеро имам доста сериозни очаквания, тъй като тъмнокожите играчи са истински пантери и бойци на терена (примери: Мюлдер, Дембеле, националният отбор на Гана на СП 2010). За Шеридън най-вече се надявам, че ще се бори добре във въздуха, ще печели доста топки за свои удари или за други играчи в нападение, но не мога да го коментирам. Относно италианците, признавам, че никога не съм харесвал първенството им, националния им отбор или футбола им като цяло, затова съм все още скептичен към тях. Акуаро в 2 мача не беше адекватен, Еспозито допусна видима грешка при гола на Хайри. Тибони не сме го гледали достатъчно - надявам се, че ще покаже класа. За Грило не знаем още нищо, но си мисля, че на неговата позиция имаме доста хора и няма да ги изброявам, защото всички знаем кои са. Дано да греша, но, както каза Томислав Русев, просто не се вижда класа в тези нови попълнения.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 11 авг 2010 11:26

TPAKTOP написа:Ей голям сеир стана тука! ЦСКА като се издъни събира голяма публика :lol: