Левски не е силен-просто дотук играхме със слаби отбори!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
В.Апостолов

Re: Левски не е силен-просто дотук играхме със слаби отбори!

Мнениеот В.Апостолов » 11 авг 2010 04:11

Абе "разбирач" ти дрогираш ли се? Боже, колко мъка има по света...
" Или със смелост излизаш на сцената, или завинаги оставаш зад кулисите ! "

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 11 авг 2010 06:46

ehh написа:Ей, от шибана жилка сме наистина и това си е. Няма такова племе като българина.
Ако сме в криза като миналия сезон - недоволни сме. Ако нещата (поне за момент) вървят - пак сме недоволни. И финала в ШЛ да спечелим, пак ще излезе някакво "синьо сърце" и ще каже, че Левски не е достатъчно силен, защото е победил Порто, а не Манчестър Юн.
Направо се чудя на акъла на някои. Абе радвайте се, че за момента нещата вървят и не сме в това жалко състояние като на ЦСКА и стига сте мъдрували излишно. Пък, ако ви е скучно, излезте навън да пиете бира в някое прохладно капанче.

Много си прав. А най-лошото е, че ние левскарите сме прихванали от тази наистина лоша българска черта за която говореше Божидар Димитров. ИЗОБЩО не съм съгласен с автора и ги разбирам тези момчета, които реагираха по агресивно тук. При този старт на отбора, който никой не си бе мечтал да седнеш да търсиш кусури е меко казано странно. Дъндолк били ентусиасти, Калмар били безобразен отбор, не сме надиграли ЦСКА, а Локо Сф не били тоя отбор от миналото първенство. Абе да го каже някой чорбар - не бих се учудил. Но левскар да отвори такава тема...
Първо бих искал да кажа на автора да погледне ЦСКА - Клифтънвил. Били зъболекари, били незнам си какви. Но макар, че червените победиха то си беше жива мъка. В София до 75-тата минута 1-0, а след края на мача Дочев призна, че е треперел да не изравнели случайно. Гостуването - още по трагично. А какво направи ЛЕВСКИ - отвя като малка гара един не особено силен британски отбор - категорично и безапелационно. Стигаме Калмар и тук ще изразя възмущение от коментара на Синьото сърце - това е един стойностен отбор, който в шведското първенство 15!!! мача нямаше загуба. Това безобразен отбор ли е? И ГА не би казал такова нещо, а той си е чиста диагноза. При това шведите са в разгара на шампионата им - сработен и сериозен водещ отбор. А какво ги направихме ние - не се смутихме и хоп Жо направи 1-0. А ако не беше сръбския рефер отиваха на разлика още там. С розовите бе по трудно, защото от самолета почти веднага трябваше да тичаме към стадиона. Всеки, който малко разбира от футбол, знае какво значи два дена почивка в повече и какво значи пътуване от няколко хиляди километра. Другите мачове няма да коментирам.
Чорбарите твърдят, че не сме ги надиграли - мисля че феновете на 16-тия в класирането са свободни да мислят каквото си искат.
ЛЕВСКИ играе силно, със самочувствие, с настроение и с авторитет. Направихме отлична селекция и при толкова много нови играчи, на които им е необходимо още малко време да се сработят можем да очакваме още по добра игра. А ето че взимаме и нови двама холандци с впечатляващи визитки. И ЛЕВСКИ прави точно това за което ние си мечтаем от няколко години насам. Нека сами не си се оплюваме и подценяваме.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 11 авг 2010 08:48

Не се стърпях и аз да не се "разпиша" в тази тема!... "Не сме народ, а мърша!..." е написал българин преди век и кусур?!... И той, както и почти всички, които прочетох тук, е бил прав и не е бил прав! Народопсихология, пичове!... :roll: :oops:
Хайде спирайте вече, че много се излагаме като се нападаме взаимно и нелицеприятно!!! :( :evil: :geek:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Levski_1914 forever
Контакти:

Мнениеот Levski_1914 forever » 11 авг 2010 09:31

Obichamlevski написа:Палячо като видя тоя металяга с червената блузка нещо не ми мязаш на Левскар , а по коментарите ти още повече . Вади доказателството ! Такива като теб много .... събират се 20 човека металяги , купуват си една бира и се напиват ..... смешна работа , смешни хора . Ти никога , повтарям НИКОГА няма да си по-фен от мен , защото аз никога не бих товарил любимия си отбор така както ти го правиш , капиш ?

Абе ти прост ли си?Това,че е сложил Дио(мисля,че е той не съм сигурен) и човека харесва рок,чорбар ли го прави?И аз харесвам рок и какво?А пък явно тази картинка си го кефи и си я е сложил.Аз пък в момента съм с дънки и червена тениска-Значи по твойта логика съм ЦСКА-р...Да ви иам и мисленето,зарад такива работи да се джафкате...
Наистина подкрепям предложението на Deliba6...Престанете със споровете!
Левски завинаги в моето сърце!

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 11 авг 2010 09:47

АВТОРЧЕТО, ЗАЩО НИ ЗАНИМАВАШ С ПСИХИАТРИЧНИТЕ СИ ПРОБЛЕМИ ? :) :) :)
Темата явно е пусната за да дразни сините фенове и да стане размяна на обиди , а автора и видимо е от "Кочинпарк" -Панчарево :)
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 11 авг 2010 10:46

Синьо сърце написа:Брей,много велики и правоверни левскари имало тука,да не вярваш!Миналата година,когато бяхме по 800 човека на Герена,те със сигурност са били там!И в Бургас,и в Монтана-няма начин да не са били-ма ний там на пръсти се брояхме-със сигурност съм ги виждал значи!А пък в Мездра-толкова много бяхме,че чак май само правоверните са били,ако се съди по броя юнаци тук...Но така е - на пътника-път,на жабата локва!Аз отивам в Бургас,а вие-лигльовци,знаете за кои говоря,там ли ще бъдете?И когато отидете поне на 10 гостувания в България и на пет в Европа,се изхвърляйте с оценките,защото изпадате в жалка ситуация...И сте първите,дето при несполуките ще плюят и ще викат-нема да им ходим на мач на тия...И тогава пак ще сме си същите на Герена,а вас пак няма да ви има-нищо ново под слънцето...

Какво им обясняваш на тези , прегледай темата Левски - локо Сф да видиш какъв задушевен разговор са си спретнали по - време на мача. Тези фенчета са фенове само тук... и още 5 10 форума най-вероятно , не си заслужават вниманието!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 авг 2010 11:23

Бе вчера тази тема ми изглеждаше по един начин. Днес, ако е вярна тази новина за новия холандец, темата изглежда различно. Ами обективно Локото бяха класа над ЦСКА, и са по-стойностни като клуб и отбор от Калмар.
Отборът не е по-различен чак толкова.
Първо, за мен Иво Иванов все още не е показал, че е по-добър от Бензукан. Да висок и як е, но и бавен и неориентиран. Няма да се учудя да му наливат от ръководството гипс на момчето, че всеки мач трябва да е по-по-най и той да се обърква. От друга страна, имахме ли Гарра миналата година, щяхме да сме шампиони.
Второ, нещо на мен ми насмърдява с тези трансфери след началото на сезона. Малко почва да ми прилича на работата с червените, където всякакви незнайни герои идват през времето на целия сезон, включват ги във важните мачове, те ги осират и след половин сезон ги махат. Защо се прави това, мисля всеки предполага.
Трето. Нещо с тактиката на Ясен не ми харесва. И ако го няма Гаррата, не мисля, че щеше да е треньор още. За това да черпи Гонзо.
Четвърто. Съгласен съм с автора само с втората част на темата. Защо?! Отборът е в голяма степен същия. От новите единствено Гарра показва разлика. И Иса, но той влиза след 80-тата мин. Дани Младенов притежава страхотна скорост и ми прилича на Зе, но той беше уникален за България с беговите си качества. Дани все още не е в оптимална форма и второто полувреме си личи, че се уморява, но той много бяга наистина. За Иванов и Мулдер е рано да се каже. Засега не ми харесват, ама се надявам, че ще ме разубедят.
Пето. Тасевски и Жо са в страхотна форма. Като сложиш и Гарра пред тях, си обясняваш головете, които вкарваме, но защо постоянно допускаме? Особено срещу Локото беше глупашки гол. В смешното първенство няма значение, но в една турнирна битка от два мача, където и да биеш, може да отпаднеш... :roll:
Ще поживеем - ще видим, но някакви резки заключения чак...
П.С. Дано Ясен ме опровергае и излезе различен специалист от това, което го мисля. Играем като Локото и младежкия под негово ръководство - супер нападение, калпава защита. ;)
Последна промяна от metodito на 11 авг 2010 11:32, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 11 авг 2010 11:25

Синьо сърце написа:И това е абсолютната истина!Защо е така и защо оттук нататък ще става тежко-в следващите редове...
За ентусиастите от Дъндолк няма да говоря-и там дори лъснаха проблемите в защита.Макар че се получиха добри тренировки как да противодействаме срещу безкрайните центрирания-лошо няма.Калмар са един безобразен тим,който успя да ни набута три гола и за момент да накара Герена да настръхне.Без смислена атака-три гола!Ами като дойде АИК,дето може да прави смислени атаки-какво ще правим?Трябва с 5-0 да водим,че да е спокойно...Нейсе-и тук защитата добре потренира,дано е взела поуки!ЦСКА можеше спокойно още едно полувреме да играе,без идея и мисъл как да ни вкара гол-това да спечелиш фаул на центъра и да центрираш пред вратата невъзмутимо си е чисто футболно безсилие-пък после надиграли ни били...Смях!Накрая и юнаците от Надежда,дето от 20 минута бавеха играта,и те ни надиграли,ама три случайни грешки довели до загубата...Тц,тц,тц...Ама и тия ни вкараха гол!Сиреч-отзад нещата не стоят добре,не че не си го знаем-но го повтарям,да няма изненадани в следващите мачове!
В този ред на мисли-надигралите ни ентусиасти такива комбинации плетяха,по 9-10 паса с едно докосване си разменяха в центъра,страшна преса ни наложиха и по пет чисти положения изпуснаха...
Е,малко като си спираха топката,им се удряше на кой в нос,на кой в коляно,ама и толкоз ли да не е?Да не им трошим хатъра-каквото било-било,ами сега?
С бездарниците-дотук,почваме сериозните мачове.Първо-един от малкото клубове в България,които играят футбол-Черноморец...Да видим там как ще изглеждаме-хем ни е репетиция за гостуването в ЛЕ!Тези,за разлика от предишните могат да си подават топката,че даже и да я спират!Там и ще берем ядове-и стадионът ще е пълен,и много очаквания се стовариха върху отбора ни,и от контузии трябва да се пазим-този мач е много различен,и е прелюдия към истинските битки,които се задават,защото АИК е отборът,срещу когото ще видим какво струваме!На кое място са и какви проблеми имат е без значение-те са шампион на Швеция и всеки,който е погледнал атмосферата на стадиона им,трябва да е наясно,че ни очаква люта и безмилостна битка!Калмар си отнесоха петарката,но това си е за мачовете с тях-е,ще има респект у АИК от това,но толкова!Тия и играят,и спират топката,че и публика имат!
Такива са реалностите.Умишлено не споменавам хубавото,което видях в нашите за тези мачове-всеки от нас го е видял,да не се повтаряме.Че ръководството реагира адекватно и взе дефанзивен халф-също е факт.Но да не се главозамайваме и да си мислим,че сме хванали на някой шлифера-много кусури имаме,много работа за вършене и много въпросителни...Защото кел файда от свършеното дотук,ако в следващите мачове не докажем,че сме по-добрите?
Виж,това стане ли,могат да се правят дитирамби!Дотогава-спокойствие!
И естествено-
http://www.vbox7.com/play:6ef7f432

Прав си, така е. Надяваме се все пак да се класираме за ЛЕ и да станем шампиони. Това е максимума който можем да постигнем. За излизане от групите на ЛЕ забравете.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 авг 2010 11:29

СВОБОДЕН написа:Прав си, така е. Надяваме се все пак да се класираме за ЛЕ и да станем шампиони. Това е максимума който можем да постигнем. За излизане от групите на ЛЕ забравете.

И аз така мисля, за съжаление. Съдя от това, което показваме досега. Дано се оправят нещата, но в дефанзивен план, отборът е като боксова круша. :|
Но 100% играем за пръв път от 3 години добре. Факт! И един Гарра не може да е единственият виновник за това. В отбора има желание.
Последна промяна от metodito на 11 авг 2010 11:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tihomires
Контакти:

Мнениеот tihomires » 11 авг 2010 11:33

Много си прав. А най-лошото е, че ние левскарите сме прихванали от тази наистина лоша българска черта за която говореше Божидар Димитров. ИЗОБЩО не съм съгласен с автора и ги разбирам тези момчета, които реагираха по агресивно тук. При този старт на отбора, който никой не си бе мечтал да седнеш да търсиш кусури е меко казано странно. Дъндолк били ентусиасти, Калмар били безобразен отбор, не сме надиграли ЦСКА, а Локо Сф не били тоя отбор от миналото първенство. Абе да го каже някой чорбар - не бих се учудил. Но левскар да отвори такава тема...
Първо бих искал да кажа на автора да погледне ЦСКА - Клифтънвил. Били зъболекари, били незнам си какви. Но макар, че червените победиха то си беше жива мъка. В София до 75-тата минута 1-0, а след края на мача Дочев призна, че е треперел да не изравнели случайно. Гостуването - още по трагично. А какво направи ЛЕВСКИ - отвя като малка гара един не особено силен британски отбор - категорично и безапелационно. Стигаме Калмар и тук ще изразя възмущение от коментара на Синьото сърце - това е един стойностен отбор, който в шведското първенство 15!!! мача нямаше загуба. Това безобразен отбор ли е? И ГА не би казал такова нещо, а той си е чиста диагноза. При това шведите са в разгара на шампионата им - сработен и сериозен водещ отбор. А какво ги направихме ние - не се смутихме и хоп Жо направи 1-0. А ако не беше сръбския рефер отиваха на разлика още там. С розовите бе по трудно, защото от самолета почти веднага трябваше да тичаме към стадиона. Всеки, който малко разбира от футбол, знае какво значи два дена почивка в повече и какво значи пътуване от няколко хиляди километра. Другите мачове няма да коментирам.
Чорбарите твърдят, че не сме ги надиграли - мисля че феновете на 16-тия в класирането са свободни да мислят каквото си искат.
ЛЕВСКИ играе силно, със самочувствие, с настроение и с авторитет. Направихме отлична селекция и при толкова много нови играчи, на които им е необходимо още малко време да се сработят можем да очакваме още по добра игра. А ето че взимаме и нови двама холандци с впечатляващи визитки. И ЛЕВСКИ прави точно това за което ние си мечтаем от няколко години насам. Нека сами не си се оплюваме и подценяваме.

Моето мнение по темата е подобно,но искам да кажа няколко неща... Първо ние сме фенове, а не футболни анализатори и като фенове от нас се иска подкрепа за отбора по стадионите. В Левски си има ръководство и не вярвам да не са отчели слабостите ни в дефанзивен план. Ние като фенове просто трябва да се радваме и да подкрепяме отбора си, защото това се иска от нас. Засега в Левски за 3 месеца работа, не може да съдим толкова привързано някого, защото никой миналия сезон не е очаквал да започнем така, дори и най-запалените привърженици на отбора. Така че истината е една....всички на стадионите и САМО ЛЕВСКИ !!!

ПС. Нека в неделя да сме много и да помогнем на отбора в Бургас, момчетата го заслужават!!!

Върни се в “Левски”