Колко от вас още гледат и се интерисуват от националния?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

haha

Re: Колко от вас още гледат и се интерисуват от националния?

Мнениеот haha » 11 авг 2010 01:12

Колеги,вие много ли се интерИсувате :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 11 авг 2010 04:15

хич не ме интересуват... мач на националния даже и по ТВ не гледам
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 11 авг 2010 07:54

Националния ни отбор от към организация смърди от далече! Затова и много фенове се отдръпват и гледат отстрани, и чакат с надежда, деня в който отбора ще бъде възроден!
Итереса ми към националния отбор е сринат до почти нула, всички новини за тях минават без да оставят трайна следа в мене, НО дойде ли мач, то заставам пред телевизора и стискам палци, тая пасмина да се представи добре, за да се чуе името на държавата ни с добро! За в момента обаче това дружество "Нацонален Отбор АД" незаслужава, моето присъствие на трибуните!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 11 авг 2010 09:48

Интересни са ми тия дето твърдят, че не се интересуват от националния. Според мен се правят на интересни само. Иначе не мога да си обясня глупостите дето пишат. Да се отречеш от националния е все едно да се отречеш от себе си. Това дали ти харесва треньора, манекените футболисти или бфс, няма никакво значение в случая

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 11 авг 2010 11:05

Разбира се,че се интересувам и гледам националния отбор на страната си.Не съм от тези,които спират да подкрепят отбора,когато треньорът е с клубна принадлежност,която не им харесва.Подкрепях го при всичките издънки,когато треньори бяха Херо,Стойчо Младенов,Пламен Марков,Христо Стоичков,Димитър Пенев и Станимир Стоилов.Ще го подкрепям и за в бъдеще.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

REKS
Контакти:

Мнениеот REKS » 11 авг 2010 11:18

Аз ще го гледам мача но явно в нета :lol:
не съм от никой!!! просто фен на футбола !

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 11 авг 2010 11:30

Аз винаги ще се интересувам от националният ни отбор.
Когато играе България, не ме засяга, футболистите, от Левски, ЦСКа ли са, или от друг клуб.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 11 авг 2010 12:16

Lafferty написа:Написах тази тема, защото ми беше интересно колко от хората мислят като мен.
Като се замислих тези дни достигнах до извод, че вече не ми е интересен националният. Дори някой път като почнат новините за националния по гонга и спирам радиото. Вече дори не се интерисувам за това кой е повикан.
По специално за мача утре разбрах,че няма да го излъчват не съм сигурен, но дори и да го дават бих го гледал само ако наистина няма какво да правя!

Чакам вашите мнения! ;) :)

Като гледам не те интерИсува и българския език, не само българския национален отбор :roll:

Lafferty написа: Само че аз скоро не се сещам за някакъв подвиг на националния по футбол поправи ме ако бъркам :)

Демек викаме за тях само като са силни? Позьор, даже не се и стараеш да го скриеш...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Lafferty
Контакти:

Мнениеот Lafferty » 11 авг 2010 13:49

veseo написа:
Lafferty написа:Написах тази тема, защото ми беше интересно колко от хората мислят като мен.
Като се замислих тези дни достигнах до извод, че вече не ми е интересен националният. Дори някой път като почнат новините за националния по гонга и спирам радиото. Вече дори не се интерисувам за това кой е повикан.
По специално за мача утре разбрах,че няма да го излъчват не съм сигурен, но дори и да го дават бих го гледал само ако наистина няма какво да правя!

Чакам вашите мнения! ;) :)

Като гледам не те интерИсува и българския език, не само българския национален отбор :roll:

Lafferty написа: Само че аз скоро не се сещам за някакъв подвиг на националния по футбол поправи ме ако бъркам :)

Демек викаме за тях само като са силни? Позьор, даже не се и стараеш да го скриеш...

Благодаря за забележката!
Ех такива като теб най-много ги обичам! Ти си от тези така наречени хейтърчета или интриганти, които гледат само да си чешат езиците и то само за глупости. За някаква дума например ако форумите са критерий за това колко знаеш български не знам и ако ти даваха пари за всяка сгрешена дума във форум щеше да си милиардер вече ;)
Аз ако не мога да пиша то ти явно не можеш да четеш с разбиране българския, което май е по зле не мислиш ли прочети пак темата няколко пъти и си помисли какво имам в предвид в темата. Ако съм казал че подкрепям отбора само когато бие ми покажи. Моля те следващия път пиши по-подготвен и май няма да съм единствения, който ти го казва!!! ;)
(А и накрая оше в първото си изречение имаш грешка айде няма да гледам надолу ;) потърси я няма да ти я казвам нали явно имаш много свободно време да пишеш в теми, от които явно не се интересуваш ;) )

beckham23
Контакти:

Мнениеот beckham23 » 11 авг 2010 14:38

Вие сте супер кавали всичките.Не заслужавате нищо бе,националния отбор трябва да се отрече от вас не вие от него..боклуци..кво ми коментират някакви дето не са гледали мач от миналата година...ама като играхме с Ейре напълнихте стадиона,тогава имахме шанс и хоп всички подкрепяте..пълни нещастници..сега ако бием Русия ще съжелявате много за тъпите си коментари от рода " Аз не гледам..кво да ги гледам тея манекенчета " и ще подкрепяте нали..негодници

Върни се в “Национален отбор”