Левски не е силен-просто дотук играхме със слаби отбори!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Re: Левски не е силен-просто дотук играхме със слаби отбори!

Мнениеот azata » 10 авг 2010 23:52

delqnski47 написа:''Вълкът,козината си мени,но нрава не''
Все пак ще поживеем и ще видим!Нищо не се знае,може пък на Батков да му е влязло нещо в главата :)

Съмнявам се.Като му гледам очичките на какви монетки стават след последните мачове на Левски-направо се плаша.Дано греша :)
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 10 авг 2010 23:52

Синьо сърце написа:И това е абсолютната истина!Защо е така и защо оттук нататък ще става тежко-в следващите редове...
За ентусиастите от Дъндолк няма да говоря-и там дори лъснаха проблемите в защита.Макар че се получиха добри тренировки как да противодействаме срещу безкрайните центрирания-лошо няма.Калмар са един безобразен тим,който успя да ни набута три гола и за момент да накара Герена да настръхне.Без смислена атака-три гола!Ами като дойде АИК,дето може да прави смислени атаки-какво ще правим?Трябва с 5-0 да водим,че да е спокойно...Нейсе-и тук защитата добре потренира,дано е взела поуки!ЦСКА можеше спокойно още едно полувреме да играе,без идея и мисъл как да ни вкара гол-това да спечелиш фаул на центъра и да центрираш пред вратата невъзмутимо си е чисто футболно безсилие-пък после надиграли ни били...Смях!Накрая и юнаците от Надежда,дето от 20 минута бавеха играта,и те ни надиграли,ама три случайни грешки довели до загубата...Тц,тц,тц...Ама и тия ни вкараха гол!Сиреч-отзад нещата не стоят добре,не че не си го знаем-но го повтарям,да няма изненадани в следващите мачове!
В този ред на мисли-надигралите ни ентусиасти такива комбинации плетяха,по 9-10 паса с едно докосване си разменяха в центъра,страшна преса ни наложиха и по пет чисти положения изпуснаха...
Е,малко като си спираха топката,им се удряше на кой в нос,на кой в коляно,ама и толкоз ли да не е?Да не им трошим хатъра-каквото било-било,ами сега?
С бездарниците-дотук,почваме сериозните мачове.Първо-един от малкото клубове в България,които играят футбол-Черноморец...Да видим там как ще изглеждаме-хем ни е репетиция за гостуването в ЛЕ!Тези,за разлика от предишните могат да си подават топката,че даже и да я спират!Там и ще берем ядове-и стадионът ще е пълен,и много очаквания се стовариха върху отбора ни,и от контузии трябва да се пазим-този мач е много различен,и е прелюдия към истинските битки,които се задават,защото АИК е отборът,срещу когото ще видим какво струваме!На кое място са и какви проблеми имат е без значение-те са шампион на Швеция и всеки,който е погледнал атмосферата на стадиона им,трябва да е наясно,че ни очаква люта и безмилостна битка!Калмар си отнесоха петарката,но това си е за мачовете с тях-е,ще има респект у АИК от това,но толкова!Тия и играят,и спират топката,че и публика имат!
Такива са реалностите.Умишлено не споменавам хубавото,което видях в нашите за тези мачове-всеки от нас го е видял,да не се повтаряме.Че ръководството реагира адекватно и взе дефанзивен халф-също е факт.Но да не се главозамайваме и да си мислим,че сме хванали на някой шлифера-много кусури имаме,много работа за вършене и много въпросителни...Защото кел файда от свършеното дотук,ако в следващите мачове не докажем,че сме по-добрите?
Виж,това стане ли,могат да се правят дитирамби!Дотогава-спокойствие!
И естествено-
http://www.vbox7.com/play:6ef7f432

Помниш ли силния отбор на Манчестър (Юн) от 1999г. Юнайтед биеше наред но допусна много голове.Имаше една от най-слабите защити в Премиер шип.Както каза Фергюсън:важно е да вкараме повече от другия отбор.
П.П.Ако някой може да намери класирането на Англия от сезон 1998/1999 ще му бъда благодарен.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 10 авг 2010 23:56

Брей,много велики и правоверни левскари имало тука,да не вярваш!Миналата година,когато бяхме по 800 човека на Герена,те със сигурност са били там!И в Бургас,и в Монтана-няма начин да не са били-ма ний там на пръсти се брояхме-със сигурност съм ги виждал значи!А пък в Мездра-толкова много бяхме,че чак май само правоверните са били,ако се съди по броя юнаци тук...Но така е - на пътника-път,на жабата локва!Аз отивам в Бургас,а вие-лигльовци,знаете за кои говоря,там ли ще бъдете?И когато отидете поне на 10 гостувания в България и на пет в Европа,се изхвърляйте с оценките,защото изпадате в жалка ситуация...И сте първите,дето при несполуките ще плюят и ще викат-нема да им ходим на мач на тия...И тогава пак ще сме си същите на Герена,а вас пак няма да ви има-нищо ново под слънцето...
Последна промяна от Синьо сърце на 11 авг 2010 00:07, променено общо 1 път.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 авг 2010 23:58

azata написа:
delqnski47 написа:''Вълкът,козината си мени,но нрава не''
Все пак ще поживеем и ще видим!Нищо не се знае,може пък на Батков да му е влязло нещо в главата :)

Съмнявам се.Като му гледам очичките на какви монетки стават след последните мачове на Левски-направо се плаша.Дано греша :)

:lol:
Ще видим де,деда знае човек...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 11 авг 2010 00:00

И е прав синьото сърце,до някъде,и не е...Да,допускаме грешки в защита,но все пак в нея има двама нови футболиста,които все още не са достатъчно обиграни...Треньорът е нов,дори отборът е почти нов.Няма как да стане за 2 месеца.И въпреки всичко,дотук,Левски показва едно добро,позабравено лице,лице което ме радва.На отборът му е нужно още време.Може би ще видим истинските възможности на тази формация догодина-по това време,за сега трябва да станем шампиони и да елиминираме швдския шампион-нещо в което не се съмнявам ;)

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 11 авг 2010 00:04

Синьо сърце написа:Брей,много велики и правоверни левскари имало тука,да не вярваш!Миналата година,когато бяхме по 800 човека на Герена,те със сигурност са били там!И в Бургас,и в Монтана-няма начин да не са били-ма ний там на пръсти се брояхме-със сигурност съм ги виждал значи!А пък в Мездра-толкова много бяхме,че чак май само правоверните са били,ако се съди по броя юнаци тук...Но така е - на пътника-път,на жабата локва!Аз отивам в Бургас,а вие-лигльовци,знаете за кои говоря,там ли ще бъдете?

Престани да обиждаш :| Хората те нападнаха, заради черногледството ти. Радвай се докато сме горе и сме във възход, вместо да търсиш под вола теле :| :| И не се прави на големия фен, защото феновете на Левски са от цяра България и не всички имат възможност да са на стадиона. Не ме познаваш, не знаеш какъв левскар съм, така че не слагай епитети прибързано :| :|
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 11 авг 2010 00:07

brossy написа:Помниш ли силния отбор на Манчестър (Юн) от 1999г. Юнайтед биеше наред но допусна много голове.Имаше една от най-слабите защити в Премиер шип.Както каза Фергюсън:важно е да вкараме повече от другия отбор.
П.П.Ако някой може да намери класирането на Англия от сезон 1998/1999 ще му бъда благодарен.

http://translate.google.bg/translate?hl ... -1998-1999

http://translate.google.bg/translate?hl ... ier_League

Ето Колега ;)
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 11 авг 2010 00:09

Синьо сърце написа:Брей,много велики и правоверни левскари имало тука,да не вярваш!Миналата година,когато бяхме по 800 човека на Герена,те със сигурност са били там!И в Бургас,и в Монтана-няма начин да не са били-ма ний там на пръсти се брояхме-със сигурност съм ги виждал значи!А пък в Мездра-толкова много бяхме,че чак май само правоверните са били,ако се съди по броя юнаци тук...Но така е - на пътника-път,на жабата локва!Аз отивам в Бургас,а вие-лигльовци,знаете за кои говоря,там ли ще бъдете?

Тия "новоизлюпените" с аватари на Гара,които са яхнали вълната-първи ще се изпокрият при евентален неуспех.Помни ми думата и не се коси ;)

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 11 авг 2010 00:10

Гара Дембеле написа:

Престани да обиждаш :| Хората те нападнаха, заради черногледството ти. Радвай се докато сме горе и сме във възход, вместо да търсиш под вола теле :| :| И не се прави на големия фен, защото феновете на Левски са от цяра България и не всички имат възможност да са на стадиона. Не ме познаваш, не знаеш какъв левскар съм, така че не слагай епитети прибързано :| :|

Ти ме изкара чорбар и имаш наглост да говориш за обида,епитети и за прибързаност?Я пак спокойно и внимателно прочети поста ми и се замисли къде търся под вол теле?Ама внимателно!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Obichamlevski
Контакти:

Мнениеот Obichamlevski » 11 авг 2010 00:18

Синьо сърце написа:
Гара Дембеле написа:

Ти ме изкара чорбар и имаш наглост да говориш за обида,епитети и за прибързаност?Я пак спокойно и внимателно прочети поста ми и се замисли къде търся под вол теле?Ама внимателно!

Всички прочетохме поста ти ...... Прави ми впечатление , че повече плюеш отбора отколкото го хвалиш ...... Между другото това могат да го направят само антилевскарите ( моряци , чорбари , доко софия и прочие ). Също така няма как да не наблегна на факта , че плюеш сините фенове ..... ехооо зад мониторчето и клавиатурката и аз мога да кажа , че съм ходил на всички мачове на Левски ( навън и вътре ) , но не го правя , защото не искам да ставам смешен в очите на хората ( като теб ) . Ако си мислиш , че си по-фен от някой друг човек от провинцията примерно - помисли отново !

Върни се в “Левски”