Ти си тъп, батеKoragg написа:И правописните грешки маркирай,уникален........си!![]()
![]()
![]()
![]()

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Ти си тъп, батеKoragg написа:И правописните грешки маркирай,уникален........си!![]()
![]()
![]()
![]()
Гуу написа:emigo написа:Гуу : Няма нищо лошо,да влизаш където си пожелаеш.Просто гледаи да се придържаш към добрия тон.
Като този тон днес ли ?
Винаги съм твърдял, че няма нищо лошо фенове на Левски да коментират в нашите теми, но да пишат смислени неща, пък и дори и да има заяжданици, нормално е, къде няма ? Но това днес (както и вчера, така и онзи ден) прерастна в откровена простотия и помия, която се излива. Няма тема, в която да не се повят индивиди за да си изкажат "мненията". Макар и да не съм виждал какво е било миналата година (тъй като както казах рядко влизам във вашия форум) много се съмнявам, че е било както е сега.
Koragg написа:Масоне,концентрирай се върху купата на България, друго май не ти остана, а? А сезона едва сега започва. Ах, колко жалко е да си чорбар!
Koragg написа:Udoji90 написа:Koragg написа:Пиши на кирилица бе, турчин!![]()
![]()
Ето ти още един! Тука турци няма. Ясно ли ти е?
Стига бе,вчера имаше тема,че накой търси екип на Галатасарай!Цесекарче беше,значи има!
Koragg написа:Аз искам да те помня все така
без точки, без лиценз и стадион.
Изстинала, прокиснала чорба
с кредитори и дългове милион.
Посърнал е разбитият чoрбарски тим,
...а в Панчарево тръпнат дървесата.
Кремиковски комини пускат дим...
спомина се чорбата.
bceltics написа:Кашчей написа:bceltics написа:Но, ти не само си глупаво, но и упорито чифтокопитно! На майка си си се метнал, знам я аз завалийката.....
Знаеш ли кои са чифтокопитни от животните в България?
По-тъпо мнение рядко се среща.Има много глупави и малоумни, но автозокопаващи.. май не съм срещал
Дищай бе човек, нещо со позеленял
bceltics написа:Абе, къде е Батко?
- Пере, Батко, Пере!
Къде пере?
-ТамПере, ако Пере
Koragg написа:Гуу,той ми каза на лично съобщение!Не спори като не знаеш!
Koragg написа:Рqдко пиша тук, само когато ме изтърват от лудницата!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта