Абе, къде е Батко?
- Пере, Батко, Пере!
Къде пере?
-ТамПере, ако Пере
ЦСКА- Ботев Враца
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: ЦСКА- Ботев Враца
Онези уелсци ще ви изхвърлят,да знаете!Тогава мировянеца и германчето(Дочев) ще ги видя как ще се надприказват на глупости! 

Koragg написа:Аз му вярвам!Я гледай ти,лАмур!![]()
ми след 2 кръга, бе, лемурче..

Garra Dembele написа:levski78 написа:ЦСКА втрещи с нов позор, тим от "Б" група ги прави за смях на "Армията"![]()
![]()
![]()
Ами, че те са си за Б група. Какво се чудите, че падат от отбор като Ботев Вр....![]()
![]()
все пак треньора им идва от средняк във долните дивизии...НОРМАЛНО

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Гуу : Няма нищо лошо,да влизаш където си пожелаеш.Просто гледаи да се придържаш към добрия тон.
до края няма да е така..само един мач да паднете и ще ви насера целия разде
Много си се наточил.Много злоба има,дааааа!Как да паднем,като Гара Дембеле не спира да бележи.А ако ти се сере,сери тук,по-удобно е и винаги можеш,без да направи впечатление това на някой!

- Udoji90
- Контакти:
RollIt написа:Koragg написа:Аз му вярвам!Я гледай ти,лАмур!![]()
ми след 2 кръга, бе, лемурче..до края няма да е така..само един мач да паднете и ще ви насера целия раздел
Спри се вече, махай се, келеш гаден
RollIt, не му се връзвай на тоя.

Има една приказка: "Не спори с глупак! Първо ще те свали на своето ниво, а после ще те бие с по-големия си опит."

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
rocknrolla написа:Обявиха началния час на ЦСКА – ТНС, мача между АПК-ТКЗС щели да го излъчват по БНТ,в предаването "Бразди'.
ааааааааа КУЛТОВ КОМЕНТАР АХАЬХАХЬХАЬХАЬХАХЬХАЬХАХА

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
Има една приказка: "Не спори с глупак! Първо ще те свали на своето ниво, а после ще те бие с по-големия си опит."

п.п.-какво да ми се връзва,да не съм измислил аз класирането....
azata написа:пацо написа:Кой е единственият отбор определен в пресата като"el debil"
[offtopic]Този който ви Дембели на първи август и на който сте пожизнени абонати[/offtopic]
Нещо май те е срам да го назовеш с името му