Школата на Чавдар Етрополе - Бъдещето на България
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Школата на Чавдар Етрополе - Бъдещето на България
Чавдар Етрополе вече направиха една много добра школа. Само че се чудя аз, защо всеки си взима знайни и незнайни чужденци, а не си вземе едно две момчета от там. Със сигурност имат повече потенциял. А и Чавдар Етрополе не са някакъв отбор да се лакомят за парички. Дано някой от грандовете ни се замисли относно това.
Re: Школата на Чавдар Етрополе - Бъдещето на България
Щото грандовете не им трябва 'потенциал', а играчи. Такива школата в Етрополе няма как да произведе самостоятелно.
levskimo написа:Чавдар Етрополе вече направиха една много добра школа. Само че се чудя аз, защо всеки си взима знайни и незнайни чужденци, а не си вземе едно две момчета от там. Със сигурност имат повече потенциял. А и Чавдар Етрополе не са някакъв отбор да се лакомят за парички. Дано някой от грандовете ни се замисли относно това.
To не е школа на Чавдар Етрополе а академия на Христо Стоичков. И те играчите не стават така от днес за утре. Нека покажат нещо па тогава. Омръзна ми от такива популистки изказвания наизуст. Младите та младите, кой силен отбор на запад играе с недоказани юноши? А пък и нивото на юношеския футбол в България е направо перфектно, бъкано е с таланти с "голям потенциал".
Безмислена тема. Засега школата на Етрополе е като кълбовидната мълния. Чул някой че има, ама никой не я е виждал още. За да се каже, че една школа е добра, трябва години наред да вади играчи. И ако някой си мисли, че щом имат терени примерно, ще вадят по 20 човека на година - лъже се. По 1 да излиза на година, пак е успех.
galin56 написа:levskimo написа:Чавдар Етрополе вече направиха една много добра школа. Само че се чудя аз, защо всеки си взима знайни и незнайни чужденци, а не си вземе едно две момчета от там. Със сигурност имат повече потенциял. А и Чавдар Етрополе не са някакъв отбор да се лакомят за парички. Дано някой от грандовете ни се замисли относно това.
To не е школа на Чавдар Етрополе а академия на Христо Стоичков. И те играчите не стават така от днес за утре. Нека покажат нещо па тогава. Омръзна ми от такива популистки изказвания наизуст. Младите та младите, кой силен отбор на запад играе с недоказани юноши? А пък и нивото на юношеския футбол в България е направо перфектно, бъкано е с таланти с "голям потенциал".
Аякс, Манчестър Юнайтед. Отбора от деца ... така е наречен Ман. Юн. 99година. Тогава прави требъл. Стига си говорил на изуст ти. Нека си развиваме нашите деца, ебеме дали влизам в Лига Европа или НЕ. То все ГЪЗ !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
Support only your local team !
Щом отбори като Нотингам Форест, се редят на опашка, за да вземат някой, значи е добра. Все пак това не е случаен отбор.
тъй като имам наблюдение върху юношеските мачове във всички възрасти по една или друга причина бих казал, че играчите на чавдар не се отличават с кой знае какви технически качества... най вече са събрани по израснали момчета, по развити, едрички и с това печелят... Но в един момент това предимство се изпарява там след 18-9-20 г и при не наличие на технически качества не виждам какво остава...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
-
УМЕН,ЧЕСТЕН,КОМУНИСТ...
ВСЕ ЕДНО БИВШ НЕГЪР.
ВСЕ ЕДНО БИВШ НЕГЪР.
- Бижутера
- Контакти:
[offtopic]
коментирай подписите на другите в спам темата, не тук![/offtopic]
valkaredgi написа:УМЕН,ЧЕСТЕН,КОМУНИСТ...
ВСЕ ЕДНО БИВШ НЕГЪР.
коментирай подписите на другите в спам темата, не тук![/offtopic]
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
нема по голема школа в България от тая на Чавдар , както няма и такава където има тесни взаимоотношения с 2 европейски шампиона (Нотингам и Барселона)
който не е от Чавдар-о да ми лапа кур-о
Върни се в “Футбол - България”