Пореден подарък за този иначе силен отбор, чудя се какво толкова ги подкрепят. Вече стана практика! Срещу У.Б.А. изгониха незаслужено играч на другия отбор и оттам почна всичко, сега нарушението започна извън полето, този смешник го даде като дузпа.
ОЩЕ ПОВЕЧЕ СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ АКО БЕШЕ СИТУАЦИЯТА В ПОЛЕТО НА МАНЧО ЮНАКА, ДУЗПА НЯМАШЕ ДА ИМА, ДАЖЕ И ФАУЛ!
Пак измислени съдийски подаръци за Ман Юн
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Пак измислени съдийски подаръци за Ман Юн
Какво измислени видя в дузпата бе?!?Артета посегна назад и го ритна,което се видя отчетливо!Какво повече искаш?
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
Срещу УБА оня се беше засилил от 10 м и му скочи в краката и според тебе фаул няма така ли ? Ами сега Карик беше засилен и оня си сложи крака назад и го спъна Карик се опита да се задържи във въздуха но не успя и според тебе фаул няма? Сигурен съм че тебе ако така те спънат в махалата да речем ше оревеш сичко за фал ? Ае по спокойно 

[center]

[/center]

един съвет от фен на Юнайтед - свали сините очила и виж пак положението.... и виж кой е опорния крак...и какво прави артета в момента когато карик го мина....
Последна промяна от stenly на 31 яну 2009 22:02, променено общо 1 път.
Причина: ВНИМАВАЙ С ОБИДИТЕ!!!! ТОВА Е ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!!!!
Причина: ВНИМАВАЙ С ОБИДИТЕ!!!! ТОВА Е ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!!!!
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

към всички фенчета на манчо юнака, ако беше в полето на вашто отборче, неподпираното от жалките съдии, ЩЕШЕ ЛИ ДА БЪДЕ СЪЩОТО ОТСЪЖДАНЕ?
И БЕЗ ПРИСТРАСТИЯ!!!
И БЕЗ ПРИСТРАСТИЯ!!!
MaRTo1233 написа:Срещу УБА оня се беше засилил от 10 м и му скочи в краката и според тебе фаул няма така ли ? Ами сега Карик беше засилен и оня си сложи крака назад и го спъна Карик се опита да се задържи във въздуха но не успя и според тебе фаул няма? Сигурен съм че тебе ако така те спънат в махалата да речем ше оревеш сичко за фал ? Ае по спокойно
а защо футболната асоциация отмени червения картон на този футболист?
Замислял ли си се?
И не ме коментирай повече какво съм щял да правя в махалата, защото за разлика от теб, съм се събличал по физическо и съм играл и видял много повече от теб футбол.
yasen написа:MaRTo1233 написа:Срещу УБА оня се беше засилил от 10 м и му скочи в краката и според тебе фаул няма така ли ? Ами сега Карик беше засилен и оня си сложи крака назад и го спъна Карик се опита да се задържи във въздуха но не успя и според тебе фаул няма? Сигурен съм че тебе ако така те спънат в махалата да речем ше оревеш сичко за фал ? Ае по спокойно
а защо футболната асоциация отмени червения картон на този футболист?
Замислял ли си се?
И не ме коментирай повече какво съм щял да правя в махалата, защото за разлика от теб, съм се събличал по физическо и съм играл и видял много повече от теб футбол.
Заради ей такива като тебе форума на нищо не го мяза ... казвам ти нещо спокойно,не съм искал да те засягам нещо и ти ( и не само ти ) почвате да се заяждате и прочие ....

[center]

[/center]

bravo karik bravo svqt bravo sudiq
Последна промяна от stenly на 31 яну 2009 22:03, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица, моля!
Причина: Пиши на кирилица, моля!
В първия момент и аз помислих, че нарушението за дузпата започна извън наказателното поле,
но на едно от повторенията се вижда, че Карик е вътре.
Загледайте се внимателно и може би ще се убедите, че дузпате беше справедливо отсъдена.
но на едно от повторенията се вижда, че Карик е вътре.
Загледайте се внимателно и може би ще се убедите, че дузпате беше справедливо отсъдена.
yasen написа:Пореден подарък за този иначе силен отбор, чудя се какво толкова ги подкрепят. Вече стана практика! Срещу У.Б.А. изгониха незаслужено играч на другия отбор и оттам почна всичко, сега нарушението започна извън полето, този смешник го даде като дузпа.
ОЩЕ ПОВЕЧЕ СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ АКО БЕШЕ СИТУАЦИЯТА В ПОЛЕТО НА МАНЧО ЮНАКА, ДУЗПА НЯМАШЕ ДА ИМА, ДАЖЕ И ФАУЛ!
Искаш да кажеш, че Челси са вечно ощетявани, както се прави това у нас с Левски и ЦСКА?
Сигурно и 3:0 ви е малко, а и си беше малко, наистина.
Срещу УБА .....ще ми е интересно на теб, ако някой ти скочи с краката напред, как ли ще реагираш?Преди няколко години Хупия направи фаул за дузпа и червен картон още в 4-та минута, а нашите журналисти ореваха орталъка, че съдията предрешил мача:значи щом е рано, щом е срещу МЮ, фаулът не трябва да се брои..за разлика от тези, срещу Челси.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?