ЦСКА- Ботев Враца

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ЦСКА- Ботев Враца

Мнениеот delqnski47 » 10 авг 2010 20:42

Koragg написа:
И кое е реалното според теб?

Че Левски е изключително много по-добър отбор от вашия !

И как го разбра,защото аз на дербито не видях да сте по добри от нас!?!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 10 авг 2010 20:42

Треньорът на ЦСКА Павел Дочев сподели, че е много доволен от контролния мач, който изиграха "червените" срещу Ботев (Враца) въпреки загубата с 1:2 на стадион "Българска армия". Той спeциално похвали Грегъри Нелсън, а също така подчерта, че италианските нови попълнения на "армейците" имат нужда от още време преди да влязат в оптимална форма.

"Днес се видя, че Грегъри Нелсън върви във възходяща линия, има издигане във всяко едно отношение. Тази контрола беше много смислена както за него, така и за италианците, които трябва да натрупат игрова практика. Това беше най-важното - тези, които не са играли, да съберат игрова практика. Италианците все още са далеч от формата си, но с такива контроли и много работа ще влязат бързо в ритъм. Доволен съм от Грегъри, на него ще може да се разчита скоро. Имаше и такива, които ме разочароваха, но няма да ги коментирам публично. Видях хора, които днес ми дадоха сигнал "хей, аз искам да играя в събота". Тази контрола много ни помогна, ние я гледахме като игрова практика, а не като резултат. Естествено, че искаме да побеждаваме, но не ни стигнаха силите", каза Дочев.

Той коментира и положението около контузените в "червения" лагер. "Йордан Минев ще може да се включи в отбора другата седмица, докато при Костадин Стоянов ни трябват още десетина дни", разкри наставникът на ЦСКА.
Заразявам се от оптимизма на Павката :lol: :lol:

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 10 авг 2010 20:42

Абе някой що не им пусне тема в форум левски със заглавие " Форум ЦСКА" Да си пишат колкото си искат там да пишат за прочутите калинки и прочие
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 10 авг 2010 20:43

Koragg написа:

Да в момента е така. Но не разбирам целта ти. Влезнал си тук в нашата тема, за да ми обясниш, че Левски в момента са по-добри. Това е глупаво и ми казваш, че не се заяждаш. Предпчитам онези шматароци дето пишат глупости, че сме паднали и ни се подиграват, те поне не се правят на луди като теб. Хората си влизат с явната цел да се заяждат и да се надсмиват, а ти се правиш на луд
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 10 авг 2010 20:43

soilwork написа:Треньорът на ЦСКА Павел Дочев сподели, че е много доволен от контролния мач, който изиграха "червените" срещу Ботев (Враца) въпреки загубата с 1:2 на стадион "Българска армия". Той спeциално похвали Грегъри Нелсън, а също така подчерта, че италианските нови попълнения на "армейците" имат нужда от още време преди да влязат в оптимална форма.

"Днес се видя, че Грегъри Нелсън върви във възходяща линия, има издигане във всяко едно отношение. Тази контрола беше много смислена както за него, така и за италианците, които трябва да натрупат игрова практика. Това беше най-важното - тези, които не са играли, да съберат игрова практика. Италианците все още са далеч от формата си, но с такива контроли и много работа ще влязат бързо в ритъм. Доволен съм от Грегъри, на него ще може да се разчита скоро. Имаше и такива, които ме разочароваха, но няма да ги коментирам публично. Видях хора, които днес ми дадоха сигнал "хей, аз искам да играя в събота". Тази контрола много ни помогна, ние я гледахме като игрова практика, а не като резултат. Естествено, че искаме да побеждаваме, но не ни стигнаха силите", каза Дочев.

Той коментира и положението около контузените в "червения" лагер. "Йордан Минев ще може да се включи в отбора другата седмица, докато при Костадин Стоянов ни трябват още десетина дни", разкри наставникът на ЦСКА.

:lol: :lol: Бонев го "издигнал" на крачета :lol: :lol:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 10 авг 2010 20:44

TPAKTOP написа:Абе някой що не им пусне тема в форум левски със заглавие " Форум ЦСКА" Да си пишат колкото си искат там да пишат за прочутите калинки и прочие

Trqbva da napravim, zashtoto ne se trae :X

Koragg
Контакти:

Мнениеот Koragg » 10 авг 2010 20:45

delqnski47 написа:
Koragg написа:

И как го разбра,защото аз на дербито не видях да сте по добри от нас!?!

Колко гола да вкараме още в ЛЕ,че да го разбереш-6 на Дъндолк,5 на Калмар,вас ви опънахме,макар и само с един,спрехме си лошата серия срещу Локо СФ,първи сме,а вие последни.ЕТО,ТАКА ГО РАЗБРАХ!!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 авг 2010 20:45

soilwork написа:Треньорът на ЦСКА Павел Дочев сподели, че е много доволен от контролния мач, който изиграха "червените" срещу Ботев (Враца) въпреки загубата с 1:2 на стадион "Българска армия". Той спeциално похвали Грегъри Нелсън, а също така подчерта, че италианските нови попълнения на "армейците" имат нужда от още време преди да влязат в оптимална форма.

Е може и добре да сме играли,па знае ли човек! :lol: ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

levskimo
Контакти:

Мнениеот levskimo » 10 авг 2010 20:46

Незнам кво се хвалите че сте имали Стоичков, като Марица и Хеброс го издигнаха като футболист.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 10 авг 2010 20:46

TheClub написа:
TPAKTOP написа:Абе някой що не им пусне тема в форум левски със заглавие " Форум ЦСКА" Да си пишат колкото си искат там да пишат за прочутите калинки и прочие

Trqbva da napravim, zashtoto ne se trae :X

Ама някой от модовете трябва да го направи че иниче ще я изтрият

Върни се в “ЦСКА”