Къде сбъркахме?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Къде сбъркахме?

Мнениеот Кашчей » 10 авг 2010 20:09

Най-сбъркано при вас е мисленето-и на фенове, и на ръководство, и на играчи, и на медии.

Феновете-Много от вас(особено несофиянците) са фенове, заради медиите, или заради желанието да са привърженици на отбор, който побеждава (имам жив пример покрай себе си).Вие, дотакава степен сте свикнали отборът ви да е винаги в челото, че никога няма да приемете, че може и да не е така (щом приемате едно второ място за провал).Вие нямате търпение!Вие искате всичко, сега и без условности.. но това не става така в нормалният живот.
Ръководството-Е, няма такива ръководители на голям отбор, като вашите в последните години!А Титаните, наистина са титани... те се вълнуват само от трансферите (така аз виждам нещата).Понеже имате изградено име ( и сте от София ;) ) все още се ползвате с някакъв комфорт, което ви позволява да участвате в шампионата и дори да вземате квоти за ЕКТ, а това е единствената цел на "Шефчитууу"- да ви видят малко в Европа, та да могат да шитнат някой играч.. взет половин година преди това, с цел градене на отбор.
Играчите-Всички приказвате за момчета от вашата школа, които да "мрът" за идеята ЦСКА, но много рядко им се дава шанс.Освен това, футболистите са с професионален статут, което означава, че играят за пари, а не само за емблемата.Когато става въпрос за манталитета на професионалиста.. той стига до парите.Напълнихте се с наемници, за които ЦСКА е само работно място, за година време, но нищо повече.Тук вече се преплитат отношенията играчи-собственеци.Ако вторите не са коректни, няма как да са коректни и първите.Ако вторите са ги купили на юнашко доверие, първите нямат вина за това, че н естават дори за нискоразреден футбол, защото ЦСКА вече не е в графата на средните европейски отбори(както никой от нашите отбори не е)
Медиите-Като оставим настрана фактът, че 101 % от тях не стават за нищо, освен за осведомители( че някои и за това не стават), постоянните хвалебствия и нереални новини надали спомагат с нещо на вашият отбор, както и на някой друг отбор.
С писанията си ГА и Ефрем само предизвикват смях у тези, които мислят със собствената си глава-тази, на раменете.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 10 авг 2010 20:16

danko_sot написа:Само да няма клипове на Милко Калайджиев вътре? :) ;) :geek:

Не съм му фен :evil: Просто ми хареса колажа :lol:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

slavuna
Контакти:

Мнениеот slavuna » 10 авг 2010 20:36

Потенциял в отбора все още може и да има, но Дочев трябва да:
1 Остави на страна всякакви Мигеловци, Експозитовци, Акуаровци и там които са другите балерини в ЦСКА.
2 Да върне настроението и доверието на онези момчета които се раздаваха в ЦСКА миналата година.
3 Че селекцията пропадна не е нищо ново. Но е възможно покрай новопривлечените да има 1-2 класни. Дано Шеридън да не е само ходеща визитка, а да има нужната класа за нападател защото това звено куца в ЦСКА от много време. А с тези 1-2 класни + миналогодишните титуляри, дет показаха че има поне малко хляб в тях може все още да се изгради един приличен ЦСКА.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 10 авг 2010 20:56

TPAKTOP написа:
danko_sot написа:Само да няма клипове на Милко Калайджиев вътре? :) ;) :geek:

Не съм му фен :evil: Просто ми хареса колажа :lol:

Ох, ;) отдъхнах си!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
wade3
Контакти:

Мнениеот wade3 » 10 авг 2010 23:38

Добре обяснете ми едно,Дочев каза,че Италианците неги е взел той а ръководството,взимат някакъв дървар от Ирландия нищо лично ама той да е играл някаде и да е направил нещо сериозно?Не,взехме Тиеро никакъв го няма нито играе прави се на контузен,а и Нелсън той е върхаря.Место отбора да разчита на играчите който ги имат и на юношите си те секи сезон копуват на килограм италианци,румънци и бразилци а не взимат собствените кадри,но явно е нужно тези младежи да отидат в други клубове и да направят няколко гола на ЦСКА както стана с Трифонов явно това е истината...

plam_art
Контакти:

Мнениеот plam_art » 11 авг 2010 00:08

КАК КАДЕ В ЕМО КОСТАДИНОВ

Потребителски аватар
YoTheReal
Контакти:

Мнениеот YoTheReal » 11 авг 2010 00:34

Проблемите са ви няколко.

1. Глупаво управление. Боклуджия и една легенда на ЦСКА, която след още 5 кръга въобще няма да го помните с добро.

2. Селекция. Да повторя С-Е-Л-Е-К-Ц-И-Я. Идва от думата селект на английски. Значи "избирам". Е, какво избирате вие? От толкова години на килограм купувате - този път от Италия. Е, и в Италия има куци коне. А треньора ви казва, че той не е избирал играчите. Нека замълчим.

3. Самочувствие. ЦСКА не влезе в нито един мач като голям отбор. Може би с Левски, но там формата е без значение.

4. Публика. И вие сте виновни - мисля, че остава само Видима да има повече фенове от вас. Стачки не стачки, нищо няма да промените.

Не ви трябват треньорски смени. Всяка година по четири пъти. Задръжте Дочев. Бъдете като голям отбор. А в момента - не сте. Даже сте толкова малки, че сте под линията. Което не го е било от не знам си кога. И надали скоро пак ще го бъде. Мисля, че Андоне беше добър вариант. Но вие не разбирате как става работата с треньорите. Идва треньор, налага нови идеи, нова игра и т.н. Докато свикнат футболистите - ад. Свикнат ли, заиграят ли новата тактика, своята игра - рай. НО ние сме хора на готово. Естествено тук идва и фактора "гранд" - като такива, заедно с нас, не смеем да губим. Просто защото за другите да ни победят е велик и повратен момент. За нас е просто мач.

Успех. Не ви го пожелавам особено искрено, но иначе не е интересно първенството.
storm написа:
Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят? :roll:

контузени

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 11 авг 2010 11:30

Е и аз да си кажа мнението по темата, може да кажете че никой не ми го иска, но това все пак е форум и всеки има право на мнение! Та моето е, че сбъркахте като изгонихте В.Божков - оттам цска тръгна надолу! Лично мое мнение!

Потребителски аватар
wade3
Контакти:

Мнениеот wade3 » 11 авг 2010 14:51

добре божков та божков какво е направил той в цска освен че нямаше забавяне на заплатите на играчите

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 11 авг 2010 15:07

wade3 написа:добре божков та божков какво е направил той в цска освен че нямаше забавяне на заплатите на играчите

Не съм от най-големите привържаници на Божков ама редовното изплащане на заплати не е малко. Това подпомага една добра атмосфера за работа. Проблема при него беше друг - Стиви О и Йешич. Беше избухнал голям медиен скандал между двамата а реално такива неща не трябва да излизат от кухнята на клуба!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Върни се в “ЦСКА”