Ментетата от Италия

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Ментетата от Италия

Мнениеот danko_sot » 10 авг 2010 13:28

Иначе качествата на новите попълнения не ги коментирам. Много е рано още за подобни изводи кой какъв е, става ли, не става ли. Коментирам само постовете на които са били нужни попълнения. Ние обаче тая грешка я повторяме доста време вече, файда никаква. ако си спомняте в началото на лятото Емо или Дочев разправяха, че сме щели да вземем най-много три-четири играчи. Кво стана, сега колко взехме????
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 10 авг 2010 14:06

За статии на въпросния автор мисля че има тема вече във форума :lol: Истина е че Павката не си ги е избрал ама не им се вързвайте на подобни провокации
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 10 авг 2010 14:48

За италианците-ясно!Ама аз пак ще попитам:Делев и Илиев не бяха ли купени като нападатели?Нападател=играч,който от време на време вкарва някой гол!Та,колко гола имат Делев и Илиев,заедно,откакто преминаха в ЦСКА?А,за Делев тъкмо проверих-2(два) гола.Той,завалийката,в цялата си кариера има 14 гола.А,Илиев и той-за 90 мача събрал има-няма 19 гола.С две думи:не само италианците са ментета в ЦСКА!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

На линия
Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 10 авг 2010 15:05

deepblue1963 написа:За италианците - ясно!Ама аз пак ще попитам: Делев и Илиев не бяха ли купени като нападатели? Нападател = играч, който от време на време вкарва някой гол! Та,колко гола имат Делев и Илиев, заедно, откакто преминаха в ЦСКА? А,за Делев тъкмо проверих - 2(два) гола. Той, завалийката, в цялата си кариера има 14 гола. А, Илиев и той - за 90 мача събрал има-няма 19 гола. С две думи: не само италианците са ментета в ЦСКА!

Е, естествено, че на са само те, но ако не бяха техните лоши изяви, можеше да имаме 4 точки сега, а не 0, понеже те носят вина и за трите ни допуснати гола (при втория на акулите имаха вина, макар и не очевидна - ударът мина точно някъде между централните защитници, а трябваше някой да се изпречи на пътя на топката). За Илиев аз отдавна съм казал, че е старателен, но не особено ефективен - още в Локо Пд това беше очевадно. Същото важи за Делев, но тук само ще кажа, че за ЦСКА той има 4 гола, а не 2. 2 са в А група - по 1 в двата мача срещу Славия миналия сезон. Вкара също срещу Литекс за Купата и срещу Динамо в Лига Европа. И, все пак, това е малко за нападател, макар че за мен той си е типично крило, а не централен или втори нападател. Дано Нелсън и Шеридън да са класни играчи, а Гранден да остане, щото иначе нямаме класа в нападение.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 10 авг 2010 15:36

Udoji90 написа:
deepblue1963 написа:За италианците - ясно!Ама аз пак ще попитам: Делев и Илиев не бяха ли купени като нападатели? Нападател = играч, който от време на време вкарва някой гол! Та,колко гола имат Делев и Илиев, заедно, откакто преминаха в ЦСКА? А,за Делев тъкмо проверих - 2(два) гола. Той, завалийката, в цялата си кариера има 14 гола. А, Илиев и той - за 90 мача събрал има-няма 19 гола. С две думи: не само италианците са ментета в ЦСКА!

Е, естествено, че на са само те, но ако не бяха техните лоши изяви, можеше да имаме 4 точки сега, а не 0, понеже те носят вина и за трите ни допуснати гола (при втория на акулите имаха вина, макар и не очевидна - ударът мина точно някъде между централните защитници, а трябваше някой да се изпречи на пътя на топката). За Илиев аз отдавна съм казал, че е старателен, но не особено ефективен - още в Локо Пд това беше очевадно. Същото важи за Делев, но тук само ще кажа, че за ЦСКА той има 4 гола, а не 2. 2 са в А група - по 1 в двата мача срещу Славия миналия сезон. Вкара също срещу Литекс за Купата и срещу Динамо в Лига Европа. И, все пак, това е малко за нападател, макар че за мен той си е типично крило, а не централен или втори нападател. Дано Нелсън и Шеридън да са класни играчи, а Гранден да остане, щото иначе нямаме класа в нападение.

"... понеже те носят вина и за трите ни допуснати гола ..."
То хубаво,че пуснали 3,ами "неиталианците" колко вкараха за 2 мача?Не съм адвокат нито на едните,нито на другите,но и при едните и при другите има мно-о-о-го талаш!
"...макар че за мен той си е типично крило..."
На "типичните крила" да не им е забранено да вкарват голове?Или те са само едни "центровчици"?Я виж Жоазиньо!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

На линия
Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 10 авг 2010 16:10

deepblue1963 написа:
Udoji90 написа:

"... понеже те носят вина и за трите ни допуснати гола ..."
То хубаво,че пуснали 3, ами "неиталианците" колко вкараха за 2 мача? Не съм адвокат нито на едните, нито на другите, но и при едните и при другите има мно-о-о-го талаш!
"...макар че за мен той си е типично крило..."
На "типичните крила" да не им е забранено да вкарват голове? Или те са само едни "центровчици"? Я виж Жоазиньо!

Неиталианците може само 1 гол да са вкарали, но понякога това е достатъчно за 4 точки. Най-добрият пример за това е Калиакра в първите 2 кръга. След като те могат, значи и ние можем с 1 гол да вземем 4 точки. Гърция на ЕП 2004 вкараха в почти всичките си мачове по 1 гол, но биха почти всички. Гърция е добър пример, че мачове в наши дни се печелят със защита повече, отколкото с нападение. (Испанците са доста по-офанзивни, затова тях не ги давам като пример, макар че и тяхното представяне на СП 2010 беше идентично.) Интер, Милан, Челси, Юве печелят доста мачове с добра защита. По този начин Порто спечелиха и ШЛ през 2004 г, както и Интер през последния сезон.
Колкото до Делев, в много мачове миналия сезон той дори не беше титуляр - през първия полусезон по крилата играеха Иван Стоянов и Й. Тодоров, а през втория конкуренция за тези постове му бяха Петре, Гранден и Трифонов. В центъра или като втори нападател също се появяваше рядко, така че не може да се очакват много голове от него. През този сезон пък са минали само 4 мача, така че оценки за него не бива да се правят прибързано.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 10 авг 2010 16:23

Рано е да се коментира дали стават или не още повече, че от италианците само Акуаро игра досега, а Еспозито и Тибони играха по 20-30 минути, а Грило пък е контузен... Как така някои прецениха, че и четиримата не стават...може и така да е, може пък и да са добри, ще видим...
Последна промяна от redrOck на 10 авг 2010 18:56, променено общо 1 път.

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 10 авг 2010 17:02

Еи хора, всеки си обича неговия отбор и си даржи на него. Това е нормално. Не искам да се бъркам в противниковия лагер, но ми се струва че нещата им не се получават и така няма да се получат скоро. Много хора си противоречат и никой не казва нищо смислено. Струва ми се нереално да Убеждаваш хората, че ще изграждаш нов отбор, ще градиш нещо голямо, и да си даваш срок от две три седмици или месец. Да убещаваш титли и успехи веднага, ама те първа ще сработваш отбора с който да ги постигнеш. Е това ми се струва малко нереално. И си мисля че няма фен на цска който да се разсърди, ако от ръководството на клуба вместо да убещават купи и успехи веднага, да решат да жертват бързите успехи в името на изграждането на един наистина силен и млад отбор, който да гони успехи и навънка. А не през зимата нова мащабна селекция и нов треньор.

Потребителски аватар
Doooom1984
Контакти:

Мнениеот Doooom1984 » 10 авг 2010 18:19

Abe man teq ne znam kvi futbolisti sa ama sus sigurnost ne sa po dobri ot pove4eto vi yunoshi ama taka e vuv politikata na cska se slu4va tova koeto be6e do skoro i pri nas igrachi na kilogram

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 10 авг 2010 18:51

didayyord написа:Еи хора, всеки си обича неговия отбор и си даржи на него. Това е нормално. Не искам да се бъркам в противниковия лагер, но ми се струва че нещата им не се получават и така няма да се получат скоро. Много хора си противоречат и никой не казва нищо смислено. Струва ми се нереално да Убеждаваш хората, че ще изграждаш нов отбор, ще градиш нещо голямо, и да си даваш срок от две три седмици или месец. Да убещаваш титли и успехи веднага, ама те първа ще сработваш отбора с който да ги постигнеш. Е това ми се струва малко нереално. И си мисля че няма фен на цска който да се разсърди, ако от ръководството на клуба вместо да убещават купи и успехи веднага, да решат да жертват бързите успехи в името на изграждането на един наистина силен и млад отбор, който да гони успехи и навънка. А не през зимата нова мащабна селекция и нов треньор.

Аз точно тва бях написал в един пост. Ако неуспехите в първенството продължат, правим ревизия на отбора до края на полусезона или сезона- кой става и кой не става и продължаваме да залагаме основно на млади наши юноши(за щастие в момента ги имаме дори в този тежък момент те ни радват) и други млади таланти. Имаме Тонев, Томи Костадинов, Мартин Дечев ми вдъхва надежди, Караджата също да видим на кво ниво ще пази този сезон, Румбата е все още млад и наш юноша, Спас Делев ми харесва напоследък, поне показва че гори и му пука за отбора и играта, Галчев, Коста Янев и Коста Стоянов си мисля, че не са за изхвърляне и разбира се голямото сърце на отбора- Тодор Янчев. Мисля че те зи млади момчета ще се хвърлят с доста стръв в ЛЕ и ако защитата ни се стабилизира защо да не направим пробив там, но нека първо отстраним ТНС. А и да не забравяме Шеридън, от който аз очаквам че ще е класен играч. Не казвам да отписваме все още това първенство, рано е още. Но ако нещата продължават така, а Левски продължи с тази игра, шансовете ни са минимални. Трябва да гоним или място в тройката за да се закачим за евротурнирите другата година или купата на България. Аз лично може би в момента предпочитам този вариант пред това примерно да се назначи Ангел Червенков и да гоним титлата. Червенков, ако Дочев продължи да се дъни е най-логичния кандидат с оглед, че миналата година в подобна на нас сега ситуация измъкна Литекс от кризата и ги направи шампиони. Но пък после виддяхме до къде докара ловчанлии. Ако все пак продължи с тежките резултати и не можем да отлипим много време и няма друг изход освен смяната на Дочев бих заложил лично аз на стария изпитан метод с Димитър Пенев. Пената си е Пената. Когато и да е, където и да е, в каквито и да е екстремни ситуации, той е доказал че се справя, макар и на годинки вече. А и койако не Пената може да развие тези млади момчета, които сега са в ЦСКА
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “ЦСКА”